Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego nie mogę wejść na serwer ?? wyrzuca mnie podczas logowania się do świata ;/ wyżej pisałem

mam off antywirus

mam najnowszego clienta

patchowałem

Może nie pobrało Ci do końca. 

Masz plik syserr w kliencie jeśli tam nic nie ma to niestety nie jestem w stanie Ci pomóc :/ 

Opublikowano

Nie polecam serwera. Miałem z tym HA kilka serwerów i wiem że je zamyka zawsze jak mu sie hajs nie zgadza.. 

Pozdrawiam JohnyBaton :)

A to ciekawe Laneris trzyma się od października i ma się dobrze :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

A to ciekawe Laneris trzyma się od października i ma się dobrze :)

pochwal się jeszcze tym ile było resetów od tego października :D

tak btw. naprawiliście coś w te 3 miesiące? :)

Opublikowano

Serwer fajny jednak przewaga itemshopa nad regularnym graczem psuje całą zabawę, nie polecam zdecydowanie. Vipy, pro zbroje, bronie do expa, rosy na ludzi, w itemshopie można kupić wszystko.
Dodatkowo pobugowane bronie do expa których nie da się ulepszać np dzwon szamana staje na +0 a broń dla woja na +1.

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Serwer fajny jednak przewaga itemshopa nad regularnym graczem psuje całą zabawę, nie polecam zdecydowanie. Vipy, pro zbroje, bronie do expa, rosy na ludzi, w itemshopie można kupić wszystko.

Dodatkowo pobugowane bronie do expa których nie da się ulepszać np dzwon szamana staje na +0 a broń dla woja na +1.

Typowy serwer Surka :) Cały czas te same bugi :)

Opublikowano

Typowy serwer Surka :) Cały czas te same bugi :)

Ale co tutaj ma bug skoro to jest "zablokowane" bo takowe pojęcie możemy tutaj zastosować.

Rozumiem drogi JohnyBatonie że się Ferie zaczęły i do komputera Cie dopuścili? :)

PS: Daj sobie spokój, nic do Ciebie nie mam, ale Ty zaczynasz hejtować moje projekty..

Nie podobają Ci się? Okej, wyraziłeś swoją opinie to teraz wyjdź ;)

pochwal się jeszcze tym ile było resetów od tego października :D

tak btw. naprawiliście coś w te 3 miesiące? :)

Tak, naprawiliśmy.

Wszystko jest dostępne w grze, kompletnie wszystko.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co do itemshopu. Mogliśmy wprowadzić to co inne serwery typu pvp np bronie do PvP z wielkim DMG nigdzie indziej nie dostępne itd. 

Fryzury z is można wydropić ze szkaty euforii lizaki pierścienie to śmiech na sali i tak nikt tego nie kupuje ludzie, to w m1 na ziemie wywalają. 

Co do broni premium (exp) one nic nie robią żadnej przewagi w pvp dzięki nikm nie ma. Nie zostały wprowadzone na starcie serwera lecz dopiero w późniejszym etapie gry gdzie było już z 20 maksymalnych lv więc topce też to nie dało żadnej przewagi. 

Nie mozna wejsc na serwer po zalogowaniu sie wylacza klienta

Podaj co masz w pliku syserr na pw. 

Opublikowano

Ale co tutaj ma bug skoro to jest "zablokowane" bo takowe pojęcie możemy tutaj zastosować.

Rozumiem drogi JohnyBatonie że się Ferie zaczęły i do komputera Cie dopuścili? :)

PS: Daj sobie spokój, nic do Ciebie nie mam, ale Ty zaczynasz hejtować moje projekty..

Nie podobają Ci się? Okej, wyraziłeś swoją opinie to teraz wyjdź ;)

Tak, naprawiliśmy.

Wszystko jest dostępne w grze, kompletnie wszystko.

Nie, poprostu robisz wszystkich w chu... :)

Dobrze że chociaż zarobiłem na Twoich "projektach" ;)

Opublikowano

Ile onlien w godzinach szczytu?

500/600+

Cofacie lvl jeżeli dana osoba ma 200 lvl i kupiła Vip'a?

Iż na 200 lvl'u nie da się wbic petowi lvl'a/bonów. 

Jak napiszesz do któregoś z administratorów dostępnych w grze pewnie nie będzie problemu :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie, poprostu robisz wszystkich w chu... :)

Dobrze że chociaż zarobiłem na Twoich "projektach" ;)

Okej zarobiłeś masz na paczkę papierosów teraz wyjdź z tematu lub napisz do surka na priv tam sobie podyskutujecie.  

Godz 19 - konkurs OX :) Zapraszamy 

Opublikowano

500/600+

Jak napiszesz do któregoś z administratorów dostępnych w grze pewnie nie będzie problemu :)

Napisałem.. iZumi odpisał że nie cofnie lvl'a iż to psuje topkę.. 

Każdy co innego mówi, skoro wam psuje topkę to jak ja mam wbic lvl petowi? 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Napisałem.. iZumi odpisał że nie cofnie lvl'a iż to psuje topkę.. 

Każdy co innego mówi, skoro wam psuje topkę to jak ja mam wbic lvl petowi? 

Bao bao pet którego zostaje przy tobie na zawsze. 

Max lv peta 120 

O bonusach przekonasz się sam w grze/  

Jeśli masz maksymalny poziom postaci to twojemu zwierzakowi nie będzie leciało doświadczenie. Sztuk: 1

Opublikowano

Przez taką debilną argumentacje jaką przedstawia ten 15latek u góry macie same hejty.

topic. jeśli zamerzacie bugi usuwać dodaniem jednej linijki w itemshopie to daleko nie zajdziecie z tym bug-gównem.

Kiedy coś naprawicie?

Opublikowano

Przez taką debilną argumentacje jaką przedstawia ten 15latek u góry macie same hejty.

topic. jeśli zamerzacie bugi usuwać dodaniem jednej linijki w itemshopie to daleko nie zajdziecie z tym bug-gównem.

Kiedy coś naprawicie?

Co ty jeszcze od nas chcesz? Wyraziłeś swoją opinie o serwerze dzięki wszyscy już wiedzą jacy jesteśmy dzięki tobie  <3

Po 2 nikt w administracji nie ma 15 lat.  

Po tym co piszesz widać jaki dorosły jesteś  xD

15 latek robi event zuo o godz 20 zaplasam  :rolleyes:

Opublikowano

Zumi pamiętaj, że od dziś miałeś robić balans postaci na cacy, więc czekamy. ;)

Tak na becie powoli pracuje nie chce żeby znowu powtórzyła się taka sytuacja jak ostatnio :) 

Opublikowano

Bardzo powoli od 3.5 miesiąca nie umiesz szamana naprawić. Nie polecam.

Przecież i tak nie grasz na tym ,,syfie'' to co Ciebie to interesuje? 

Będę chciał to będę i 10 lat robil tobie nic do tego.  

Update z wyrównaniem klas odbędzie się równo za tydzień o 3 w nocy. 

Opublikowano

Przecież i tak nie grasz na tym ,,syfie'' to co Ciebie to interesuje? 

Będę chciał to będę i 10 lat robil tobie nic do tego.  

Update z wyrównaniem klas odbędzie się równo za tydzień o 3 w nocy. 

Tylko pamiętaj, zmniejsz blok ciosu żeby hity funkcjonowały (z tego co patrzylem, wyjęcie 25% z hełmu załatwia sprawę) i do broni wsadzaj max 25/30 um i sr, żeby pvp nie trwało 2 skile. ^^

Jeszcze jedna informacja. Jednoręka dla wojownika 165 lv nie dodaje 38% luda i kryta, które ma wbudowane. Więc albo musisz wsadzić do niej więcej UM i SR niż reszta broni, żeby to nadrabiało lub napraw te bony wbudowane.

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...