Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto zaczynac gre?

Skad pet?

Warto ! Jak się nie będzie podobać to zawsze można zakończyć grę nikt na siłę tam nie trzyma 

Opublikowano

Dalej ikony do klienta wgrać nie potrafisz? ;( Może poradnik dla Ciebie specjalnie zrobić? 

Nie ośmieszaj się.  xD

Serwer stoi stabilnie nic nie pada gra spora liczba osób.  

PvP jest prawie, że idealnie dopasowane ale wiadomo nie wszystkim da się dogodzić na to nic nie poradzę.  -.-

Moje wgrywanie ikon nie zjebało 3 serwerów :D jest tak stabilnie że co chwile cofki, oczywiście ^^

Opublikowano

Moje wgrywanie ikon nie zjebało 3 serwerów :D jest tak stabilnie że co chwile cofki, oczywiście ^^

Co Ty masz do stabilności, Laneris przy moich zabezpieczeniach chodzi cały czas bez ani jednego padu + kopie co 10minut.

O stabilności serwera nic złego nie możesz powiedzieć:)

Warto ! Jak się nie będzie podobać to zawsze można zakończyć grę nikt na siłę tam nie trzyma 

:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

I tak wiem, że nie przeczytasz całego (o ile wgl przeczytasz) no ale co mi tam, zobaczymy.

--------------

Zumi i Surek... nie wierzę, że nie potraficie zrobić głupiego balansu postaci. :) To już tyle czasu, a nadal nic (co prawda były małe poprawki, ale one prawie nic nie wniosły).

Weźcie się za to, Critz i Dandys (lub nawet ja ^^, bo 70% graczy faworyzuje swoje postacie) grają i mają wiedzę co i jak zmienić, reszta należy do was. Nie wystarczy tylko zrobić, trzeba też all dokładnie przetestować, żeby nie było cofek i błędów jak dotychczas. 

W tylu postaciach balans jest słaby nie tylko przez to, że dmg jest nie równe, ale też przez blok ciosów. Jest go tyle napchane, że dagger, body czy wp mogą sobie hity odpuścić, bo ciągle miss i miss. :) Szaman ma takie dmg, jak by był mentalem... przecież szaman powinien bić o połowę lub więcej niż połowa mniej niż taki mental, bo k***a mać... przecież on ma szybkość, buffy, leczenie i może uciekać, bo skile dystans. A wy mu dajecie prawie takie same dmg jak mental, czy WP który ma tylko 2 skile, bo z hitów nic (rozpro nie liczmy, bo one bije 10k, a szaman po 40 z każdego skila, na full odpale przy dobrym eq po 45-50k bez kryta).

Wcześniej mental miał 60 UM w broni i bił po 60-65 (na full IS 70k) duchowe bez kryta, a wy mu zmniejszyliście bo za mocny. Ale takie 70k z ducha, przy tym jak szaman bije z każdego skila po 40k lub więcej to było nic... więc co za sens zmniejszania, teraz bije odrobinę więcej niż szaman, co jest zabawne. Nie patrzyliście na normalne dmg, tylko na to że po duchowym na krycie schodzi prawie całe hp, więc wniosek? Wniosek jest taki, że zamiast napychać po +50 um do broni wsadzcie z 20, do każdej broni, a nie do jednej i wtedy pvp będzie o wiele dłuższe i ciekawsze. Popatrzyliście na mentala i teraz ma 25 um, a szaman 55 o.O

----------------

Pozdrawiam i czekam na poprawę, bo nie można grać tym czym się lubi.

Serwer jest dobry i bardzo fajnie się na nim gra, ale pvp odstrasza. 

denzel.png

Uczeń
Opublikowano

Mam problem przejdę do rzeczy. Gdy wpisze passy, wchodzi do świata, ale nie wejdzie, bo gra sie wyłącza i jest tak cały czas. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Mam problem przejdę do rzeczy. Gdy wpisze passy, wchodzi do świata, ale nie wejdzie, bo gra sie wyłącza i jest tak cały czas. Proszę o pomoc.

podaj mi na pw co masz w pliku syserr 

Opublikowano

Masz Clienta V.2.0.1? Czy innego? Spróbuj ściągnąć ze strony głównej ponownie, powinno zadziałać.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dostanę odpowiedź na mój post? ;)

Od poniedziałku biorę się za robotę tego co napisałeś. 

Postaram się zrobić tak żeby było dobrze.

Opublikowano

dzisiaj o godz 20 odbędzie się zuo ch1 pustynia :) zapraszamy. 

Dlaczego nie mogę wejść na serwer ?? wyrzuca mnie podczas logowania się do świata ;/ wyżej pisałem

mam off antywirus

mam najnowszego clienta

patchowałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...