Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S1 [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 931
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

350/450+ w szczytach.

Macie jakieś plany przejścia na source, i jakiś updatów?

Bo bez tego serwer nie przetrwa.

ljbc.png

Opublikowano

Update administracja ma wprowadzić do końca tego miesiąca, co jest nawet napisane parę postów wyżej.

Z tego co prezentują, update jest bardzo ciekawy więc powinien bardzo rozwinąć serwer.

Pewnie liczyłeś na odpowiedź Surka, ale on i tak ci pewnie sam odpisze i opisze dokładniej niż ja.

denzel.png

Opublikowano

Aktualnie nie mamy żadnych planów z source, jesteśmy w trakcie aktualizacji 250lv oraz innych przydatnych rzeczy,

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Grałem na  1 odsłonie, grałem na 2 odsłonie, a nawet trochę na 3 po tym jak zrypaliście z source.

Teraz patrzę na funpage, że organizujecie ciągle konkursy na sm, na YT coraz więcej Lanerisa, szykujecie update, ludzi troche nawet gra.

Zagram na nowo ! 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Grałem na  1 odsłonie, grałem na 2 odsłonie, a nawet trochę na 3 po tym jak zrypaliście z source.

Teraz patrzę na funpage, że organizujecie ciągle konkursy na sm, na YT coraz więcej Lanerisa, szykujecie update, ludzi troche nawet gra.

Zagram na nowo ! 

Dzięki za drugą szanse, teraz się staramy jak możemy. :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer fajny, tak pobawić się itp, ale przeraża mnie to że każdy tam gra na WH i Kammerze :D I tak wygłąda gra :D:D:D

54169037467327365173.png

Opublikowano

Serwer fajny, tak pobawić się itp, ale przeraża mnie to że każdy tam gra na WH i Kammerze :D I tak wygłąda gra :D:D:D

Wyglądała*, nie masz już tylu botów.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Skąd dropi kręty klucz oprócz rippera, bo z niego dropi tylko 1x i to nie zawsze?

Metiny na mapie 150 lv. Po x3 z każdego, a jest ich masa. :)

denzel.png

Opublikowano

Wyglądała*, nie masz już tylu botów.

Wiem że wyglądała :) :) Miło to słyszeć :) Trzeba odkurzyć klienta i wpaść :) :) Pzdr ;)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Czy oferujecie coś małym youtuberom? 710subków?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Ogarneliscie te 1reki i 2reki? Bo na poprzedniej odslonie serwera nie oplacalo sie robic 2rek, za maly mialy dmg. Sa kostiumy na bronie?

Opublikowano

Ogarneliscie te 1reki i 2reki? Bo na poprzedniej odslonie serwera nie oplacalo sie robic 2rek, za maly mialy dmg. Sa kostiumy na bronie?

Tak.

Mam takie pytanie  ;) do kiedy serwer jest opłacony ??  xD

Dłuuugo, jak widać stoi od 30 listopada 2014 więc troszkę stoi a graczy cały czas tyle samo (300/400+) :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak.

Dłuuugo, jak widać stoi od 30 listopada 2014 więc troszkę stoi a graczy cały czas tyle samo (300/400+) :)

Zróbcie coś z ninją bo nic nie bije. ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Zróbcie coś z ninją bo nic nie bije. ;)

W update będzie balans klas w którym ninja będzie miał podniesione DMG ze skili.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Surek potrzebuje pomocy ... Za każdym razem gdy się gdzieś teleportuje to zaczynam mieć czarny ekran i nic więcej ... ( Patchowałem clienta )

Syser

http://www70.zippyshare.com/v/JDoSJb3k/file.html

Dodam że mogę tylko siedzieć w m1 .. bo tylko tą mape dobrze widze ... Takto na każdej innej pojawia się czarny ekran ;/

https://www.virustotal.com/pl/file/9297d17401ccb369d87325129e3472265385a5137191da25455648dcc2df54f2/analysis/1424552586/

Opublikowano

Pisz gg 16013222 :)

napisałem ;)

Skąd truta?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Surek potrzebuje pomocy ... Za każdym razem gdy się gdzieś teleportuje to zaczynam mieć czarny ekran i nic więcej ... ( Patchowałem clienta )

Syser

Dodam że mogę tylko siedzieć w m1 .. bo tylko tą mape dobrze widze ... Takto na każdej innej pojawia się czarny ekran ;/

​https://www.virustotal.com/pl/file/9297d17401ccb369d87325129e3472265385a5137191da25455648dcc2df54f2/analysis/1424552586/

Możesz odpowiedzieć ?? bo grać się nie da ;/ ;/

Opublikowano

Syser

​https://www.virustotal.com/pl/file/9297d17401ccb369d87325129e3472265385a5137191da25455648dcc2df54f2/analysis/1424552586/

Możesz odpowiedzieć ?? bo grać się nie da ;/ ;/

Spróbuj ściągnąć na nowo klienta ze strony i zaaktualizować go. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć na nowo klienta ze strony i zaaktualizować go. 

Pobrałem z DL  #2 teraz i spatchowałem clienta / wyłączyłem antywirusa\ i dalej mam czarny ekran na innych mapach ;/ działa mi tylko m1 ;/

Zbugowany Anty Exp xD

ngf.png

w której zbroi da się wbić bon na magie ?? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...