Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm wygląda ciekawie mnie przyciągną bardzo ten ostatni set jest za*j*b**isty  start o 12 troche wcześnie ale to nie ma znaczenia oby tylko wystartował na pewno wbije i Polecam !!! 

• Odpowiedzi 394
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O Harnas Znowu Administratorem Jeśli To Jego Serwer To Startuje Swój Serwer Po raz 3 Lub Więcej I Każdy Upada.

po raz drugi startuje z Shayen, ponieważ jak wyzej napisałem jeden z osób która mi pomagała przy source usunal przypadkiem tabele z itemami graczy, tera juz bedzie okej i nie utożsamiaj mnie z innymi serwerami

Opublikowano

Padł ci raz i znowu się za ten sam serwer bierze no idiota :D na dodatek fajne dobierasz osoby że ci usuwają przypadkiem tabele z itemami graczy NIE POLECAM

Opublikowano

Nie polecam. Serwer padnie po kilku dniach jak poprzednia jego odsłona :> 

Strata czasu

Nic nie padło z mojej winy więc pierdolenie takiego czegoś jest troche sprzeczne ze wszystkim, serwer stał stabilnie i nie było żadnych problemów. ;)

Opublikowano

Nawet nie wiedzą nic, a się udzielają, no tylko pogratulować IQ podobnego do IQ cegły.

Serwer stał stabilnie, przyjemnie się grało. Ale no tak CEBULANDIA i Polaczki Cebulaczki ;( Jak ja nienawidzę tego kraju...

tenor.gif

Opublikowano

Już nie mogę doczekać się startu, jednak mam pewne pytanie (może było w prezentacji, ale nie zauważyłem):

- co na start

- pety only is?

Na start standardowy ekwipunek, skrzynia ucznia i nieskonczone zmianki/dodania oraz pelerynka tez nie skonczona.

Pety wytwarza się z serc, ktore sa w is i do zdobycia w grze z bossów.

Opublikowano

Polecam serwer grałem na nim i grało się przyjemnie i nie nudził się a tym którzy piszą ze padnie to nie grubo mylą a po 2 to nie była wina harnasia tylko kogoś z jego teamu...

Opublikowano

Ilu tu jasnowidzów, weźcie napiszcie do mnie na PW to zagram w lotka, ok? ( ;

Serwer polecam.
Harnaś wkłada w pracę nad nim całego siebie.
To, że startujemy po raz drugi, to jedynie wina bazy danych, a nie braku graczy, czy upadku serwera.
Na prawdę serwer bez BS`a to już nie serwer do gry?
Ludzie zobaczcie co Wy piszecie, na serwerze bony wchodzą całkiem ładnie, a ręczne bonowanie nie jest tak tragiczne.
No chyba, że to już za duży wysiłek dla Was, że musicie nie dość, że klikać na myszkę, to jeszcze ją przesuwać.
Oh tak, już pewnie czujecie te zakwasy.

Czy padnie czy nie, nikt tego nie wie.
Do tej pory Shayen jest jedynym serwerem, który mnie wciągnął.
Polecam raz jeszcze.

Zapraszam na forum, na którym znajdziecie wszelkie niezbędne informacje.

Opublikowano

Wiesz... póki co nikt nie narzekał, bo bonusy dobrze wchodziły, są usunięte zbedne, a bonusy nie będą głownym czynnikiem pod pvp, są nowe roski i tak dalej co tez wpływa na siłe postaci.

Rzeczywiście, nikt ze 100 osób grających nie narzekał. Nie polecam, słabo wyszło.

Opublikowano

Polecam serwer grałem na nim i grało się przyjemnie i nie nudził się a tym którzy piszą ze padnie to nie grubo mylą a po 2 to nie była wina harnasia tylko kogoś z jego teamu...

Ale brak backupa to raczej wina harnasia.

Serdecznie nie polecam ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Tak, moja wina. Już to pisałem.

A ty wynocha kraść pomysły z innych serwerów.

Opublikowano

Może i sobie zapomniał zapisać  backupa czy coś takiego ale się zmienił  i o serwer dba i każdy  zasługuje na  2 szanse 

Opublikowano

Rzeczywiście, nikt ze 100 osób grających nie narzekał. Nie polecam, słabo wyszło.

Było po 130 osób online+. I tak to jest dobrze, bo była tylko prezka na MPC i zapowiedź u weezy'ego. Teraz będzie większa reklama ;>

tenor.gif

Opublikowano

Było po 130 osób online+. I tak to jest dobrze, bo była tylko prezka na MPC i zapowiedź u weezy'ego. Teraz będzie większa reklama ;>

Ja im prezke nagralem juz po starcie , a jak ktoś widzi że jest mało online to nie wbija.

Przykre ale prawdziwe ;p

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Powodzenia. Pewnie trudnosci beda z iloscia graczy po tamtej sprawie..

Postaram się zrobić wszystko by nie te trudności ominąć i rozwinąć serwer maksymalnie do granic moich możliwości. ;-)

Opublikowano
Teraz będzie większa reklama ;>

Jakieś dowody?

Sądzę że w tej wersji będzie dalej 100 online lub mniej.

Każdy piszę tak że będzie reklama, a przychodzi start i zero odzewu.

Client poprzedni będzie działał tutaj? Czy trzeba pobierać?

Heniek.

Opublikowano

Jakieś dowody?

Wystarczy uruchomić patchera jutro.

Opublikowano

Jakieś dowody?

Dowody będą jak serw będzie on a klienta nie trzeba pobierać tylko autopatcher trzeba odpalić.

Opublikowano

Może i sobie zapomniał zapisać  backupa czy coś takiego ale się zmienił  i o serwer dba i każdy  zasługuje na  2 szanse 

Nie ma czegoś takiego jak może zapomniał sobie zapisać bo każdy szanujący się serwer posiada skrypt na automatyczną kopie bezpieczeństwa na 2 zewnętrzny serwer ale w sumie czegoś takiego raczej po harnasiu się spodziewać nie można

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...