Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serw padł gdy odszedł KSIONRZE odeszło 90% osób serw niby spoko ale z ulepkami przesada i klasy nie zbilansowane.Nie polecam serwera.

KSIONRZE wrócił, ludzi przybyło. Zapraszam 

• Odpowiedzi 807
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro ok 23 będzie przerwa na 20 minut.

Eventy w sobotę oraz niedziele to ox oraz zuo.

Rat także nie zabraknie, dodatkowo będzie jeszcze jeden inny evencik.

Pozdrawiam. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

Załamka serwer był bardzo fajny, lecz się bardzo szybko znudził :(

Teraz ledwo 250online.

Uratujecie to czy po prostu to było pod zarobek?

Było gorzej. Bywało 100 graczy. Teraz powoli pnie się do góry. Już +250 jest, także nie ma co narzekać.

Ja gram i nie jest tak źle. ;)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

walentynki.png

Świetny dzień czeka wszystkich w świecie Moyes..
Z każdego potwora będzie można zdobyć Czekoladkę.
Możliwość zdobycia ogranicza się do 40lv różnicy między poziomem postaci a potwora.
czekoladka.png
Nie zapominajcie o swoich walentynkach <3
Przez całą sobotę macie okazję się nieźle wzbogacić.

UWAGA! Wymagana jest aktualizacja klienta gry poprzez Patcher.

Małe ps od Siela <3 - Wyrywajcie tylko Szamanki! Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego xD
Pozdrawiamy.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

walentynki.png

Świetny dzień czeka wszystkich w świecie Moyes..
Z każdego potwora będzie można zdobyć Czekoladkę.
Możliwość zdobycia ogranicza się do 40lv różnicy między poziomem postaci a potwora.
czekoladka.png
Nie zapominajcie o swoich walentynkach <3
Przez całą sobotę macie okazję się nieźle wzbogacić.

UWAGA! Wymagana jest aktualizacja klienta gry poprzez Patcher.

Małe ps od Siela <3 - Wyrywajcie tylko Szamanki! Chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego xD
Pozdrawiamy.

Co z tą reklamą, miała być nowa taka obszerna, gdzie ona?

Opublikowano

­Proszę starych wyjadaczy, aby napisali do mnie na PM. Mam sprawę. ;-)

Przy okazji zapraszam na serwer, gdyż naprawdę przyjemnie się expi jak i gra.

Polecam wszystkim bez względu na wszystko. Ostatnio Sielu postarał się i zrobił miłą niespodziankę.

Zapraszam!

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

To jest serwer easy czy medium? bywalo tak juz wiele razy ze w prezce pisalo easy a na serwie sie okazywalo ze medium.Jak sprawa z ludzmi ? bedzie drugi serwer jak metinek.eu bez reklamy ? duzo ludzi gra ?

4aqk.jpg
Opublikowano

To jest serwer easy czy medium? bywalo tak juz wiele razy ze w prezce pisalo easy a na serwie sie okazywalo ze medium.Jak sprawa z ludzmi ? bedzie drugi serwer jak metinek.eu bez reklamy ? duzo ludzi gra ?

średnio 100 - 250 osób. 

Opublikowano

Serwer godny polecenia, to ze nie ma all na start to dobrze ale latwo idzie wszystko zrobic, nie wiem dlaczego ludzie wejda na serwer i zaraz uciekaja, chyba wiadome ze jezeli jest wieksza ilosc graczy to wtedy jest nawet i latwiej kupic ten ulepszacz czy zapytac kogos o pomoc, w weekendy jest wiecej osob bo niestety graja tam osoby ktore pracuja przewaznie i nie maja jak grac w tygodniu z tego wynika taka sytuacja wydaje mi sie ze mlodsi gracze tez moga grac i nie uciekac odrazu jak zobacza pusto w m1 bo to nie znaczy ze nikt nie gra duzo osob po prostu expi lub chodzi na dungi tak wiec zapraszam wszystkich, razem mozemy postawic ten serwer na nogi bo jest naprawde fajny i w dzisiejszych czasach ciezko o taki serwer, moze i nie jest idealny ale duzo pracy bylo w niego wlozone i to widac a wy jako spoleczenstwo po prostu nie potraficie tego docenic, ja jako iz jestem graczem zapraszam na serwer jestem na serwerze kiedy tylko moge, jezeli potrzebna jakas pomoc (nie mowie o eq to sie robi samemu) chetnie pomoge szukajcie mnie pod nickiem DajeszMalina serdecznie zapraszam i polecam :)

Opublikowano

Co sie dzieje z serwerem ? serw spoko tylko ludzi strasznie malo czy administracja chce powtorzyc sytuacje z Metinek.eu ? moze czas zrobic jakas porzadna reklame aby sciagnac wiecej graczy bo jak narazie serwer nie zmierza w dobra strone a szkoda;/

4aqk.jpg
Opublikowano

Warto zaczac poniewaz jest to jeden z lepszych serwerow, jedyny - to mala ilosc graczy choc niektorzy uwazaja to za + ze wzgledu na brak tzw. " Noobow ".

4aqk.jpg
Opublikowano

Co sie dzieje z serwerem ? serw spoko tylko ludzi strasznie malo czy administracja chce powtorzyc sytuacje z Metinek.eu ? moze czas zrobic jakas porzadna reklame aby sciagnac wiecej graczy bo jak narazie serwer nie zmierza w dobra strone a szkoda;/

True zarobił swoje, reklama była i nie będzie. 

Sieluś mój ziomeczek zrobi nam inny serwer <3

@_Sielu

@_Sielu

@_Sielu

­

Opublikowano

True zarobił swoje, reklama była i nie będzie. 

Sieluś mój ziomeczek zrobi nam inny serwer <3

@_Sielu

@_Sielu

@_Sielu

­

Metinek , Amerion , Teraz Moyes... Zarobili swoje z ISu i kolejny projekt.To jest pokazanie że leci się tylko na HAJS i nic więcej ;).

Opublikowano

Metinek , Ardanis , Teraz Moyes... Zarobili swoje z ISu i kolejny projekt.To jest pokazanie że leci się tylko na HAJS i nic więcej ;).

Jaki Ardanis? nie znam  xD

Leci się tylko na HAJS, no najłatwiej tak powiedzieć prędko śpieszę ci wyjaśnić kilka spraw..

Jak serwer jeszcze dobrze prosperował ciągle siedziałem to na ts to na grze i pomagałem, nawet latałem banować Boty a ty widząc, że serwer upadł wchodzisz i mówisz LECI SIĘ TYLKO NA HAJS.

No liczy po to są serwery metina ale gdyby Aż tak górował ten hajs, to byśmy postawili z 20 serwerów na gotowcach i mieli wywalone.

Fakty są inne, Ciao..

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Leci się tylko na HAJS, no najłatwiej tak powiedzieć prędko śpieszę ci wyjaśnić kilka spraw..

Jak serwer jeszcze dobrze prosperował ciągle siedziałem to na ts to na grze i pomagałem, nawet latałem banować Boty a ty widząc, że serwer upadł wchodzisz i mówisz LECI SIĘ TYLKO NA HAJS.

No liczy po to są serwery metina ale gdyby Aż tak górował ten hajs, to byśmy postawili z 20 serwerów na gotowcach i mieli wywalone.

Fakty są inne, Ciao..

CZY ROZWAŻACIE OPCJE WPROWADZENIA WIĘKSZEJ ILOŚCI RAPTORÓW NA SERWER?

I CO Z TYMI DODATKOWYMI CH? NIE MA GDZIE EXPIĆ!!!!!ONEONE

Opublikowano

CZY ROZWAŻACIE OPCJE WPROWADZENIA WIĘKSZEJ ILOŚCI RAPTORÓW NA SERWER?

I CO Z TYMI DODATKOWYMI CH? NIE MA GDZIE EXPIĆ!!!!!ONEONE

rozważymy ;3

dodatkowych CH już nie będzie <3

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Macie chociaż 30 graczy? Bo widzę że licznik spadł xD .. tak wgl gratuluje rozwalenia tak fajnego serwer-a.

Opublikowano

Macie chociaż 30 graczy? Bo widzę że licznik spadł xD .. tak wgl gratuluje rozwalenia tak fajnego serwer-a.

Również gratuluje tak dużej ilości głupoty, bo widzę że rośnie.

## Grałem na serwerze, fajnie się grało. Polecam każdemu.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Fakty są inne, Ciao..

Przepraszam Amerion*. Fakty są właśnie takie.Nie umiesz się przyznać do tego że jedyne co dobre Ci wychodzi to start serwera a później już jest zero.Kiedy Kolejny projekt wzamian za Moyesa ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...