Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam ze względu navi. ;-)

Meloss, rozdajesz nadal navi kolegą? ;)

Jakieś dowody idioto ?  :D

Może lubi SadoMaso :D

Co serwera, to nie wiele tutaj jest, w sumie nic :D standard tylko system ulepszeń zrobiony.

Update 253

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są ludzie którzy chcą doprowadzić serwer do upadku ale im się to nie uda ludzka zazdrość nie zna granic zrównaliby cię z ziemią żeby coś osiągnąć ale my się nie damy

Team Demilus Zawsze Razem Aż Do Śmierci  ;) 

Opublikowano

Haha to jest ss z demilusa ? pierdolnij sie w łeb pajacu  :D

Polecam kupić okularki. ;-)

Po prawej stronie na mapie masz '' demilus '' .;-)

więc tutaj k***a nie wkręcaj pajacu. ;-)

jesteś gownem tak jak i ten serwer. 

A zabezpieczyliscie przed kick hackiem? czy nadal gowno potraficie? <lol2>

juz jutro się pobawie kh na tym waszym serwie.

Opublikowano

attachicon.gifT8f6dGC.jpg

Tutaj 1SS. 

Szanowny Nico,.

I nie pisz ze 1 zrobił, bo jest ich kilka. ;-)

Odradzam tu grać. ;-)

To jest ss z Demilus bo sam go zrobiłem .. Ale to sprawa była już wyjaśniona , ze ta tarcza została zrobiona dla testów .  Nicko mam sprawę nie grałem dość długo juz na Demilus bo po tym incydencie zmieniłem server i ostatnio chciałem się zalogować to pisze , że zły login lub hasło ktoś mi ukradł konto czy jest możliwość , żebym to konto odzyskał ? 

xxx

Opublikowano

To jest ss z Demilus bo sam go zrobiłem .. Ale to sprawa była już wyjaśniona , ze ta tarcza została zrobiona dla testów .  Nicko mam sprawę nie grałem dość długo juz na Demilus bo po tym incydencie zmieniłem server i ostatnio chciałem się zalogować to pisze , że zły login lub hasło ktoś mi ukradł konto czy jest możliwość , żebym to konto odzyskał ? 

Hahahaha. :D

Ta tarcza meloss zrobil dla 5 osób ;-)

I po 1 ta tarcza co pokazalem na ss. to zrobil meloss bo to kolega z rl, i chcial wygrac konkurs pvp.

I c***a zrobiles.

;-)

Opublikowano

Serwer to dno i wodorosty. Te 180 osób to 20 ludzi i 160 boty. Jakby Nico i reszta zajmowali się serwerem na początku to by było inaczej. Nie polecam za miesiąc go zamkną i tyle z tego będzie. Fajnie się faworyzuje przydupasów.

IDcncno.png

Opublikowano

Piszę to jeszcze raz ponieważ ta osoba bamboleo,Nico,Darek,Waldek zalogowała mi się na moje konto na mpcforum (podałem mu passy do konta z tego względu aby poprawił prezentacje serwera a że nie miałem zbytnio dużo czasu więc zgodził się, że on tym się zajmie.) i usunęła mój post w którym opisałem zaszłą sytuacje.

Dlaczego ten pan wyleciał, który ma niby 40 lat a zachował się teraz jak 15 latek?

Dnia 6.02.2015 o godzinie 17:09 zadzownił do mnie Nico w pierwszych słowach rozmowy powiedział Marcin ja już nie daje rady, tak więc się zapytałem co się wydarzyło. Na moje zapytanie odpowiedział nie będę tego mówił...... Po chwili ja będę pracował sam jako SGM na serwerze (dawałem radę przy 1,5k graczy to przy 200 też sobie dam radę) Poblokował wszystkim TGM'om dojście do kont z tego powodu, że TuKiP (obecny GM na serwerze Demilus) wyrzucał z gry Zikoosiego a Zikoosi TuKiPa z serwera TeamSpeak. Fakt zachowali się jak dzieciaczki ale to na prawdę nie był powód aby wszystkich odrazu degradować. Wystarczyło oby dwóch zrzucić na kanał i wyjaśnić tą sytuację.. No ale cóż powiedziałem okey jak będę miał czas wbiję na ts'a i porozmawiamy aby sklarować te wydarzenie. Minęło pare godzin i dostawałem wiadomośći fb,sms o treściach Marcin weź tego Nico ogarnij bo odpierdziela maniane na serwerze i, że gracze powoli odchodzą przez to co robi napisałem okey jak będę miał czas wbiję na ts'a i sprostuje sytuację i po chwili dostaje wiadomość od Mateusza zbanowałem Nico pytam się dlaczego "Napisał wiadomość, że odchodzi i stawiaj flaszkę" i zaczął banować wszystkich graczy jak leci stojących w m1. Gdy dostał bana na konto SGM zaczął wchodzić na swoje prywatne postacie i rozdawał bryłki graczom, którzy stali w m1 więc szybko zbanowaliśmy wszystkie jego konta powiązane z IP.

Potem dostawałem informacje tego typu, że serwer zostanie zniszczony za 30 minut zaczął ponoć dzwonić po swoich jakiś znajomych hackerów co zajmują się DDosowaniem serwerów itd. Co do sprzedaży itemków to znanym handlarzem był pan Nico,bamboleo1974,Darek,Waldek ponoć nasprzedawał rzeczy na ponad 2 tysiące złotych. Czy ja mu pozwalałem na ten handel ? Tak pozwalałem z tego względu, że zapytał się mnie czy może bo zajmuje się tym serwerem od ponad 5 miesięcy i nie dostaje od nas żadnego wynagrodzenia a potrzebuje trochę pieniędzy na lekarstwa bo niby posiada raka (chyba raka mózgu czy czegoś tam) teraz tak na prawdę wiem, że było to kłamstwo wszystkich nas oszukał graczy,administratorów. Ostatnio wyskoczył do mnie z zapytaniem czy mógłby na forum napisać temat w którym opisałby swoją chorobę i poprosić o dobrowolne wpłaty na konto aby zmniejszyć koszty na leki.... Jako iż jestem osobą dobrotliwą zgodziłem się ........ I to był chyba najgorszy błąd jaki popełniłem bo najwyraźniej musiał dostać dużo tych przelewów i kasa mu do głowy wbiła.... Bo stał się w ogóle inną osobą niż wcześniej... 

P.S. Tak jak pisałem pamiętaj posiadam twoje (dane) tak więc wszystkie ataki, które odbędą się na serwer będą zgłaszane na ciebie więc anonimowy w internetach już nie jesteś i pomyśl 200 razy co chcesz zrobić bo możesz potem tego bardzo żałować.

A tutaj niżej zamieszczam screena na którym Nico,Waldek,Darek,Bamboleo1974 pisze, że kończy grę jako administrator:

10137992826961389127.jpg

Opublikowano

Skoro ja poleciałem to niech prawda wyjdzie na jaw.Melossos i jego reszta ekipy z serwera między innymi Mateusz Soli Biolog i inni sprzedają bryłki za zł jak i

również kupony sm oraz tworzą niewyobrażalne eq z navi i również sprzedają za zł o wszystkim wiedziałem tylko milczałem nie mówiłem ani o tym nie

pisałem.To tyle z mojej strony pozdrawiam SGM Nico 

SGM Nico 

Czy ty się do uja pana z kutasem na rozumy pozmieniałeś? Ty masz 40 lat? Człowieku przy tobie to nawet FuBu zdaję sie być normalny i inteligentny. Nie dość że okłamywłeś nas przez całe 6 miesięcy to na dodatek oszukujesz graczy, którzy to czytają. Jesteś skończonym idiotą, a co do mniemanych DDoSów którymi straszysz Mateusza i Melosa to zachowaj to dla siebie. ;) Jesteś tylko pionkiem, który jedyne co potrafi to miewać humory jak ostatnia baba. Nie wiem czy miałeś dziś okres, czy może po prostu siedzisz na Malediwach i słońce grzeje ci tak w banie, że nie wiesz co robisz, ale zastanów się nad sensem tego wszystkiego. Dla mnie człowieku jesteś skończony, tak samo jak skończyło się twoje administrowanie na najlepszym serwerze 4fun w Polsce, na którego serdecznie zapraszam (DEMILUS). A teraz Nico, j3bać Ciebie i całą twoją ekipę z dupy wziętą, jak jesteś wygadany na forum, czekam na ciebie na tsie. Ciekawe co mi powiesz.

POZDRAWIAM MOJĄ BABCIĘ, DZIADKA, MAME, TATE, EQ Z NAVI I WSZYSTKIE BRYŁKI KTÓRE SPRZEDAŁEM NA DEMILUSIE.

Opublikowano

Piszę to jeszcze raz ponieważ ta osoba bamboleo,Nico,Darek,Waldek zalogowała mi się na moje konto na mpcforum (podałem mu passy do konta z tego względu aby poprawił prezentacje serwera a że nie miałem zbytnio dużo czasu więc zgodził się, że on tym się zajmie.) i usunęła mój post w którym opisałem zaszłą sytuacje.

Dlaczego ten pan wyleciał, który ma niby 40 lat a zachował się teraz jak 15 latek?

Dnia 6.02.2015 o godzinie 17:09 zadzownił do mnie Nico w pierwszych słowach rozmowy powiedział Marcin ja już nie daje rady, tak więc się zapytałem co się wydarzyło. Na moje zapytanie odpowiedział nie będę tego mówił...... Po chwili ja będę pracował sam jako SGM na serwerze (dawałem radę przy 1,5k graczy to przy 200 też sobie dam radę) Poblokował wszystkim TGM'om dojście do kont z tego powodu, że TuKiP (obecny GM na serwerze Demilus) wyrzucał z gry Zikoosiego a Zikoosi TuKiPa z serwera TeamSpeak. Fakt zachowali się jak dzieciaczki ale to na prawdę nie był powód aby wszystkich odrazu degradować. Wystarczyło oby dwóch zrzucić na kanał i wyjaśnić tą sytuację.. No ale cóż powiedziałem okey jak będę miał czas wbiję na ts'a i porozmawiamy aby sklarować te wydarzenie. Minęło pare godzin i dostawałem wiadomośći fb,sms o treściach Marcin weź tego Nico ogarnij bo odpierdziela maniane na serwerze i, że gracze powoli odchodzą przez to co robi napisałem okey jak będę miał czas wbiję na ts'a i sprostuje sytuację i po chwili dostaje wiadomość od Mateusza zbanowałem Nico pytam się dlaczego "Napisał wiadomość, że odchodzi i stawiaj flaszkę" i zaczął banować wszystkich graczy jak leci stojących w m1. Gdy dostał bana na konto SGM zaczął wchodzić na swoje prywatne postacie i rozdawał bryłki graczom, którzy stali w m1 więc szybko zbanowaliśmy wszystkie jego konta powiązane z IP.

Potem dostawałem informacje tego typu, że serwer zostanie zniszczony za 30 minut zaczął ponoć dzwonić po swoich jakiś znajomych hackerów co zajmują się DDosowaniem serwerów itd. Co do sprzedaży itemków to znanym handlarzem był pan Nico,bamboleo1974,Darek,Waldek ponoć nasprzedawał rzeczy na ponad 2 tysiące złotych. Czy ja mu pozwalałem na ten handel ? Tak pozwalałem z tego względu, że zapytał się mnie czy może bo zajmuje się tym serwerem od ponad 5 miesięcy i nie dostaje od nas żadnego wynagrodzenia a potrzebuje trochę pieniędzy na lekarstwa bo niby posiada raka (chyba raka mózgu czy czegoś tam) teraz tak na prawdę wiem, że było to kłamstwo wszystkich nas oszukał graczy,administratorów. Ostatnio wyskoczył do mnie z zapytaniem czy mógłby na forum napisać temat w którym opisałby swoją chorobę i poprosić o dobrowolne wpłaty na konto aby zmniejszyć koszty na leki.... Jako iż jestem osobą dobrotliwą zgodziłem się ........ I to był chyba najgorszy błąd jaki popełniłem bo najwyraźniej musiał dostać dużo tych przelewów i kasa mu do głowy wbiła.... Bo stał się w ogóle inną osobą niż wcześniej... 

P.S. Tak jak pisałem pamiętaj posiadam twoje (dane) tak więc wszystkie ataki, które odbędą się na serwer będą zgłaszane na ciebie więc anonimowy w internetach już nie jesteś i pomyśl 200 razy co chcesz zrobić bo możesz potem tego bardzo żałować.

A tutaj niżej zamieszczam screena na którym Nico,Waldek,Darek,Bamboleo1974 pisze, że kończy grę jako administrator:

10137992826961389127.jpg

Opublikowano

Trzymaj się Melossos życzę Ci powodzenia w utrzymaniu serwera ;)

Tylko wyrazy współczucia z Patologią 

Biolog ty to jesteś dziecko metina dlatego dam ci spokój  ;)

Wraca się tylko do 1 rzeczy a jest to Piłka nożna  :)

W życiu liczy się tylko jeden cel który się zwie   Torcida Górnik Zabrze

69088120758812212976.jpg

8

Ty chłopie weź się pierd*olnij w łeb i zobacz czy nie ma cię w łazience bo widać, że leki cię w banie walą.

10137992826961389127.jpg

Opublikowano

melos usuń też bryłki bo mam ich w h*j i kupony 500 sm i 1500 i szukaj kont na których są setki tysięcy sm  :D miłego szukania  ;)

:)

Nico, jedyne co Ty możesz mieć to niedoyebie mózgowe ;) Sam się o to prosiłeś. Chcesz zniszczyć Demilusa ? To powodzenia życzę. Serwer będzie stał do czasu aż rak Cię nie zeżre. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...