Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak pisałem, że Nico tylko psuje serwery to ni uja nikt nie wierzył. Raka to on ma mózgu co widać. xD

Słuchaj miałem pełne zaufanie co do tej osoby współpracowaliśmy razem 5 miesęcy i myślałem, że jest na prawdę ogarnięty ale tak jest syfy wychodzą same z siebie po pewnym czasie.....

melos usuń też bryłki bo mam ich w h*j i kupony 500 sm i 1500 i szukaj kont na których są setki tysięcy sm  :D miłego szukania  ;)

:)

Na ciebie i tak mamy pełno screen'ów TAK ABY NOWI ADMINISTRATORZY, KTÓRZY BĘDĄ TWORZYĆ SERWERY I KOMPLETOWAĆ EKIPE OMIJALI CIĘ SZEROKIM ŁUKIEM :)

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z nikim nie mam zamiaru współpracować i żegnam się z tą pojebaną grą nareczka melosik  ;)

Dzięki mnie ten serwer stoi i są na nim gracze i jestem zadowolony z tego a ty tylko chlałeś wódę i liczyłeś kase z is więc zamknij usta i się nie udzielaj bo hu ja potrafisz  ;) nawet reklamy nie potrafisz załatwić i szkoda  ci kasy na reklamę taki z ciebie właściciel serwera ? 

Kase z IS ? Czy Ty jesteś niedorozwinięty ? Przez Ciebie debilu j****y serwer prawie upadł. Jeszcze pare miesięcy z Tobą w Team i nie miał bym nawet za co maszyny opłacić bo sprzedawałeś graczą SM, bryłki i eq. Dodatkowo jesteś tak bezczelny że tak Ci mało pieniędzy było że temat na forum założyłeś i podałeś dane konta bankowego żeby ludzie wysyłali pieniądze bo przecież zamiast leków trzeba było kuchenkę i telewizor kupić ;)

Opublikowano

Żałosny jesteś w porównaniu z wami to nie miałem nic siedziałem na serwerze ts forum 24/7 a wy ku rwa bawiliście się za kasę z is sprzedałem sobie parę bryłek za doładowanie do tel za marne 50 zł a wy kur..wa zabawy do rana i nie pier..dol mi tu o zarobkach z serwerach i jakiś paypalach popatrzcie sobie na swoje konta i nie pi..erdol że maszyne oplacasz bo serwer stoi za free zresztą szkoda z tob dyskutować bo pier.dolniętemu nie przetłumaczysz  :D dlaczego ku.rwa siedziesz na ukrytych kanałach na ts ? co ? boisz się ku.rwa z graczami pogadać ? nigdy nie gadałeś z graczami brak ci odwagi ? to jaki z ciebie GA ? 

Pare bryłek człowieku jakby to tak zliczyć to były to miliony sam mówiłeś, że na fonie masz około 600 zł...... Więc skończ..... za freee? chyba bez kitu ci leki na głowę siadły.... albo wirtulny świat tobą zawładnął pora przejść do życia realnego tak oficjalnie Nico w życiu nie ma nic za freee coś kosztem czegoś....

I jeszcze sądzisz, że nic nie miałeś z tego siedzenia ? przypomnij sobie ile przelewów dostałeś tak ogólnie ;0

Opublikowano

Żałosny jesteś w porównaniu z wami to nie miałem nic siedziałem na serwerze ts forum 24/7 a wy ku rwa bawiliście się za kasę z is sprzedałem sobie parę bryłek za doładowanie do tel za marne 50 zł a wy kur..wa zabawy do rana i nie pier..dol mi tu o zarobkach z serwerach i jakiś paypalach popatrzcie sobie na swoje konta i nie pi..erdol że maszyne oplacasz bo serwer stoi za free zresztą szkoda z tob dyskutować bo pier.dolniętemu nie przetłumaczysz  :D dlaczego ku.rwa siedziesz na ukrytych kanałach na ts ? co ? boisz się ku.rwa z graczami pogadać ? nigdy nie gadałeś z graczami brak ci odwagi ? to jaki z ciebie GA ? 

50 zł ? Poczekaj k***a niech tylko rozmowa Twoja z Tukipem się zrenderuje ;) Od rana do wieczora się bawiliśmy? Od rana do wieczora to ja w szkole siedze cymbale. Jedynie w weekend wychodziłem na balety. Na koncie od 4 miesięcy nie miałem więcej niż 300 zł miesięcznie więc mi tu nie pierdol. Za maszyne co miesiąc płacimy.. Taki z Ciebie GM był że nawet nie wiesz... I dla Twojej wiadomości gadam z graczami jak mają problemy ;) Się c**ja znasz. Siedziałeś 24/7 na własne życzenie bo Ci GM'owie po tygodniu nie pasowali, których zresztą sam wybierałeś. Oni bez Cb OX'a bali się zrobić bo zaraz "Degradacja". Teraz jeżeli takiś cwany i ja nic nie potrafie to czekam na Twojego harda ;) Robisz go z Tośkiem ? Znowu jakieś gotowe pliki rykoxa ze zmniejszonym expem ? Także Waldku/Darku czy c**j wie jak Ci tam teraz. Wypierdalaj i nie życze powodzenia bo jesteś i tak skończony.

Opublikowano

Uuu widzę Glador... Zapewne wszystko tak samo jak na gladorze.. ehh przykro że teraz tylko kopiują servery zamiast zrobić coś nowego. superowego na którym grało by już nawet te 500+ osób.. Co się dzieje z tymi serverami? :(

Opublikowano

Słuchaj miałem pełne zaufanie co do tej osoby współpracowaliśmy razem 5 miesęcy i myślałem, że jest na prawdę ogarnięty ale tak jest syfy wychodzą same z siebie po pewnym czasie.....

Takich randomków internetowych pierw się weryfikuje pod każdym kątem, a potem zaczyna się współpracę. Wystarczyło popytać administrację poprzedniego serwera, na którym odjebał coś podobnego ^_^

­azYIWDl.png

Opublikowano

Uuu widzę Glador... Zapewne wszystko tak samo jak na gladorze.. ehh przykro że teraz tylko kopiują servery zamiast zrobić coś nowego. superowego na którym grało by już nawet te 500+ osób.. Co się dzieje z tymi serverami? :(

Ziomuś ten serwer stoi od 27 sierpnia zeszłego roku ;)

Opublikowano

nico ach ten nico. Powiedziałem mu prawdę to się fochnął. Humorki mu się zmieniają jak kobiecie w ciąży. Leki za bardzo na główkę już działają.

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

Meloss.

zamknij ten serwer, i zrób new serwer z ogarniętym teamie. ;-)

Nico tak jak na nightcore zrobil 

Za malo zarabial. ;-)

Opublikowano

Meloss.

zamknij ten serwer, i zrób new serwer z ogarniętym teamie. ;-)

Nico tak jak na nightcore zrobil 

Za malo zarabial. ;-)

Nie będę zamykał serwera bo nie ma takiej potrzeby team jest już ogarnięty i wraz z Mateuszem mamy oczy szeroko otwarte aby takie rzeczy się nie powtórzyły.

Pozdrawiam,

Melossos

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny, ogarnięty. Ale jeden fakt go psuje, rozdawanie itm.. Np roski magii, żenada, + eQ.

demilus.jpgSerwer polecam jak i nie, atmosfera fajna lecz..

Teraz pewnie hejty od gm'ów będą, a więc tak 

1. To na pewno jest Demilus

2. SS nie jest przerobione 

3. Itm nie jest zrobiony na programie. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Serwer naprawdę fajny, ogarnięty. Ale jeden fakt go psuje, rozdawanie itm.. Np roski magii, żenada, + eQ.

demilus.jpgSerwer polecam jak i nie, atmosfera fajna lecz..

Teraz pewnie hejty od gm'ów będą, a więc tak 

1. To na pewno jest Demilus

2. SS nie jest przerobione 

3. Itm nie jest zrobiony na programie. 

Właśnie koleś pokazałeś że na serwerze NIE MA CO ZACZYNAĆ GRAĆ, BO PRZECIEŻ NIKT Z NIEZNAJOMYCH ADMINISTRACJI, NIE MA SZANS NA 

POŁOŻENIE W PVP OSÓB Z EQ Z NAVI :v 

ADMINISTRACJA DEMILUSA, JAK CAŁA BANDA W POLSKIM RZĄDZIE! KRĘTACZE! 

MACHLOJKI    I    PRZEKRĘTY WSZĘDZIE :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...