Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten screen przerobiony jest masakrycznie taki item nie występuje na serwerze ...........

hahahahah zje.bany a nie PRZEROBIONY młocie. Widać czarno na białym! 

Słabe masz wytłumaczenia, jak widać teraz zrobiło się ciepło, i tętno wzrosło bo wyszło na jaw niezłe gówno ;]

Opublikowano

Właśnie koleś pokazałeś że na serwerze NIE MA CO ZACZYNAĆ GRAĆ, BO PRZECIEŻ NIKT Z NIEZNAJOMYCH ADMINISTRACJI, NIE MA SZANS NA 

POŁOŻENIE W PVP OSÓB Z EQ Z NAVI :v 

ADMINISTRACJA DEMILUSA, JAK CAŁA BANDA W POLSKIM RZĄDZIE! KRĘTACZE! 

MACHLOJKI    I    PRZEKRĘTY WSZĘDZIE :)

Widzę hejty muszą lecieć ciekawe, która osoba kazała rozpocząć ten śmieszny cyrk.....

Przepraszam, w 15 Lut 2015 - 15:33, powiedział:

hahahahah zje.bany a nie PRZEROBIONY młocie. Widać czarno na białym! 

Słabe masz wytłumaczenia, jak widać teraz zrobiło się ciepło, i tętno wzrosło bo wyszło na jaw niezłe gówno ;]

Ty jesteś chłopie rąbnięty nieźle w czubek przerobiony item w item creatorze albo cheat engine taki item nie został stworzony przez administrację czubku...

Opublikowano

no jasne.. mów mi marian, nie od dzisiaj wiadomka że na Demilusie są i były przekręty, tylko każdy siedzi cichutko..

a jak mówię : pokaż eq 

to zawsze jest : 

"NIE NIE NIE NIE NIE ! 
NIE KU RWA !
NIE POKAZUJE EQ!"

Także tego.. heheheh

Opublikowano

no jasne.. mów mi marian, nie od dzisiaj wiadomka że na Demilusie są i były przekręty, tylko każdy siedzi cichutko..

a jak mówię : pokaż eq 

to zawsze jest : 

"NIE NIE NIE NIE NIE ! 

NIE KU RWA !

NIE POKAZUJE EQ!"

Także tego.. heheheh

Jak masz jakiś problem to wyjdź z domu bo widzę, że świat wirtualny ci banie zrył nieźle.

Opublikowano

Jak masz jakiś problem to wyjdź z domu bo widzę, że świat wirtualny ci banie zrył nieźle.

masz jakiś konkretny dowód, lub cokolwiek na poparcie swojej śmiesznej diagnozy?

Więc zamknij ryja śmieciu, bo wpienia mnie takie pierdolenie..

Jakoś dziwne że w perf eq klasowym + wszystkie roski, i co jeszcze mogę założyć i wypić do pvp, nie mogę ubić kilku osób. 

Zaraz napiszesz że nie potrafię grać haha ;] 

Lecz prawda jest taka że gdy po próbie położenia gracza x lub y chce aby pokazał mi eq, to pokazuje mi wojenne (gorsze od mojego), lub ciągle jest tekst " NIE POKAZUJE EQ" Śmieszne xD

Opublikowano

Witam teraz ja się wypowiem ja już  dawno przestałem grac na tym serwerze ponieważ już przed świętami były ewidentne dowody ze rozdają eq z navi + faworyzują co po nie których graczy czy gildie i nico bronił administracje ale nic to nie dało niestety . Oczywiście Nico bez obrazy , dlatego odszedłem z ekipa z tego serwera bo to jedne wielkie dno . Tyle ode mnie acz kol wiek jesli chcecie to możecie dalej słuchać bajek Nico i Szanownego GA tego śmiesznego serwa pod zarobek MELOSSOS  ze to hacki i czity i bóg wie co tam jeszcze tym chłopakom się uroi . Nico a na swój wiek jesteś głupi i żałosny bez kitu zal mi cie bez obrazy chłopaki oczywiście robisz co uważasz bron ich dalej :) . Liczę na szczere lajki xDDD . Pozdrawiam Cieplutko :)  <3  <3

Opublikowano

No ja tez popieram serwer gowno jak ich malo i tego up tez popieram bo fajny nick i po drugie ze to dno nie oszukujmy sie chlopaki nie od dzisiaj sie znamy ;D 

a jak chodzi o taki itemek tez bym chcial taki na walentynki spoznione jak cos pw szept ;D 

jestem bardzo dyskretny i dobry w te klocki i nikomu nie powiem ze dales mi navi tak jak im ciiii z kolegami to tylko dobrze na zdjeciu co sprzedaja swojego koncze gre bo i tak kurfa nie znalazlem zadnego wh wiec pi3rdole to chyba melos podrzuci mi na gg to jeszcze sie dogadamy a jak nie to jebac to wtedy 

a z tym z navi to kupilbym hurtowo jak cos pw 

Opublikowano

masz jakiś konkretny dowód, lub cokolwiek na poparcie swojej śmiesznej diagnozy?

Więc zamknij ryja śmieciu, bo wpienia mnie takie pierdolenie..

Jakoś dziwne że w perf eq klasowym + wszystkie roski, i co jeszcze mogę założyć i wypić do pvp, nie mogę ubić kilku osób. 

Zaraz napiszesz że nie potrafię grać haha ;] 

Lecz prawda jest taka że gdy po próbie położenia gracza x lub y chce aby pokazał mi eq, to pokazuje mi wojenne (gorsze od mojego), lub ciągle jest tekst " NIE POKAZUJE EQ" Śmieszne xD

Ni emoge pisać w temacie, za mało postów, nabijam dopiero. Atak czytam co oni wypisuję, krew mnie zalewa. ten idiota Przepraszam - nie wiem czy to nie jest drugie konto GallaAnonima. A GallAnonim jest opłacany przez administrację Virtual MT2 żeby oczerniać inne serwery ( zresztą to chyba członek teamu). TO co tu piszą powinno się tyczyć właśnie Virtual MT2, bo to Admin Techniczny (były, bo "podono" odszedł, ale czy faktycznie - wywalali go po każdym przekręcie, po kilku dniach wracał) na tamtym serwie "stworzył " gildię nie do pokonania - Euforia, która to gildia , 2 dni po wprowadzaniu setów runicnzych ( jeśli wiesz jak to wygląda ) miała już je na full, Przez ponad rok nie mieli ani jednej mapy zrobionej na liczniku a eq na zamówienie i bony z kosmosu. Szykuję się do opisania tegu tutaj na forum i uciszenia trochę Galla , bo hejtuje, i spami na kazdy inny serwer, ca co do VMT2 - nikt nie ma prawa tknąć, mam masę materiałów które z chęcią ludzie poczytają. Po za tym obecne na serwerze jest GM Yeppa , który swojej "d***e" zrobił eq w ciągu tygodnia, full sety czegoś co normalnie robi się w miesiąc - dwa.

Wiadomość od: http://www.mpcforum.pl/user/1113222-orbit84/

Co do ciebie Kinow to lepiej idź do szkoły i popraw swój polski bo nie szło tego w ogóle czytać.

Witam teraz ja się wypowiem ja już  dawno przestałem grac na tym serwerze ponieważ już przed świętami były ewidentne dowody ze rozdają eq z navi + faworyzują co po nie których graczy czy gildie i nico bronił administracje ale nic to nie dało niestety . Oczywiście Nico bez obrazy , dlatego odszedłem z ekipa z tego serwera bo to jedne wielkie dno . Tyle ode mnie acz kol wiek jesli chcecie to możecie dalej słuchać bajek Nico i Szanownego GA tego śmiesznego serwa pod zarobek MELOSSOS  ze to hacki i czity i bóg wie co tam jeszcze tym chłopakom się uroi . Nico a na swój wiek jesteś głupi i żałosny bez kitu zal mi cie bez obrazy chłopaki oczywiście robisz co uważasz bron ich dalej :) . Liczę na szczere lajki xDDD . Pozdrawiam Cieplutko :)  <3  <3

Ty ziomuś znowu zaczynasz swoje pierniczenie o srace weź idź się piernicznij siekierką w łeb.

Opublikowano

no ja rozumiem ze melosa w tej sytuacji pocisneli w dupke i to ostro bo jak widac zero argumentow a potem pi3rdoli o jakims polski uj wie czemu ;D 

zamiast pi3rdolic o polskim czekam na to navi co mialem dostac na walentynki :(( 

Opublikowano

no ja rozumiem ze melosa w tej sytuacji pocisneli w dupke i to ostro bo jak widac zero argumentow a potem pi3rdoli o jakims polski uj wie czemu ;D 

zamiast pi3rdolic o polskim czekam na to navi co mialem dostac na walentynki :(( 

Na walentynki to możesz jedynie dostać ode mnie w łeb jak masz bez kitu jakiś problem napisz mi na pw swój adres to ci te navi wręcze osobiście.

Opublikowano

Na walentynki to możesz jedynie dostać ode mnie w łeb jak masz bez kitu jakiś problem napisz mi na pw swój adres to ci te navi wręcze osobiście.

Meloss, przeca widzisz ze są dowody..

I napewno nie podrobionę.. w

więc nie kituj , please.

TAk jak koledze dalem navi na konkurs pvp c'nie ?

Opublikowano

serwer upada 160 online osób praktycznie nikt jak 60% to boty.

Dziwisz się?

Meloss sprzedaje navi na lewo i prawo.

juz byś się mogl przyznac, duzo dowodow jest na to. ;-)

Opublikowano

Dziwisz się?

Meloss sprzedaje navi na lewo i prawo.

juz byś się mogl przyznac, duzo dowodow jest na to. ;-)

Jeżeli przedstawisz mi tu prawdziwy dowód, że sprzedałem komuś jakiekolwiek eq z navi to będziesz dobry.

Ale dowód ma byćw postaci nagrania z rozmowy albo np. screeny ale proszę aby nie były przerobione bądźmy poważni.

Opublikowano

Jeżeli przedstawisz mi tu prawdziwy dowód, że sprzedałem komuś jakiekolwiek eq z navi to będziesz dobry.

Ale dowód ma byćw postaci nagrania z rozmowy albo np. screeny ale proszę aby nie były przerobione bądźmy poważni.

Screeny są na 8 lub 7 str i napewno nie są przerobione. ;-)

Opublikowano

Screeny są na 8 lub 7 str i napewno nie są przerobione. ;-)

Na pewno ? To dlaczego screen nie jest w pełni tylko ucięty pasek startu itd. może tam znajdował się włączony programik taki jak item creator lub cheat engine, który tylko iluzyjnie modyfikuje itemy....

Nieprzerobiony to oznacza, żeby screen był bez jakiegokolwiek wkładu graficznego czyli bez modyfikowania jego ale tak patrząc na tego screena dużo rzeczy zostało tam zakrytych.....

Tak więc PafloBM środkowy palec w twoją stronę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie rozumiem was ludzie. Jeżeli macie problem, to po jakiego siedzicie jeszcze na tym serwer? Nikt was na siłę nie trzyma. Macie jakiś ból d...y i nic więcej.  

Ja osobiście wszystkim polecam serwer. Serwer dopracowany do ostatniej kropli. Nic dodać nic ująć. Oceniam go na 5+ . Administracja w trudnych sytuacjach pomoże. Dużo eventów na serwerze jak i na forum. Polecam w 100% :)

Opublikowano

Nie polecam;

- Max 100 graczy

- Bany za free " bo gracz x powiedział, że masz hacka to ban"

- Forum i ts off, po co marnować kase na forum i ts.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie serwer dno, dla administracji liczył się tylko 'Biolog' . On mógł wyzywać Cię od różnych, a Ty napisałeś 'że jest dnem' to zaraz TEAM wpadał i Cię straszył że masz bana za grożenie? ;o

Śmieszne, tak samo 'Wody' których jeszcze nie było na serwie a Biolog już że miał na Turnieju PvP. Żenada :)

Prawda jest taka, miałeś coś do Biologa to mogłeś kończyć grę :)

6222704500-1434194730.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...