Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer sam w sobie jest bardzo dobry lecż nie polecam z względu na Głównego administratora który przyjmuje osoby do Teamu osoby coś zrobią i wywala. Nie Polecam.

Kogo masz na myśli?

Ile online ?

Jak się serwer trzyma ?

200 graczy serwer sie trzyma już 4 miesiące zapraszam do gry  :)

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest bardzo dobry lecż nie polecam z względu na Głównego administratora który przyjmuje osoby do Teamu osoby coś zrobią i wywala. Nie Polecam.

Kogo niby masz na myśli jeżeli ci chodzi o TGM'ów to jeden zrezygnował ze stanowiska a drugi brzydko mówiąc poleciał w bąbki i oszukiwał (sprzedając itemki na lewo).

Tylko człowiek niespełna rozumu zagra na tym serwerze. Poczekam aż upadnie a na bank stanie się to już nie długo patrząc na liczbę graczy  ;)

Także szkoda waszego czasu bo grając u nich doczekacie się masy negatywnych rozczarowań a później będziecie pluć sobie w brodę  ;)

Pluć w brodę to mogę tobie na przekór tobie serwer będzie stał jeszcze długo.. Żegnam cię pompkarzu

Opublikowano

Serwer na plikach fajnych lecz jak bywa na ostatnich MT2 administracja niszczy serwer, totalnie! Jaki pisali poprzednicy, navi, navi, navi! Administracja za obrazę kolegi (Nie z teamu) daje większe kary niż za obrazę normalną, dziwne? Cóż, tak bywa. 

Teraz tak, administracja nie umie sobie poradzić z bugami, już tyle czasu są  oni nadal rozkładają ręce, np;

~ mapa 230 exp 230-240 hard// 240-250 very easy, normalne?

~ Kostiumy, jeżeli masz na sobie i zmienisz na płeć przeciwną, lata cały ekran i buguje się metek. Ehh 

,,Nico" - o nim to szkoda gadać, układ za układem i tyle. 

A więc stwierdzam krótko, nie polecam na dłuższą metę, chyba że pobawić się kilka dni i tyle.

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

up wczoraj został powiększony exp lvl 230-240 wbija się teraz max 1h 

co do kostiumów to chyba naturalne że jak kostium jest na K a zmienisz płeć na M to się zbuguje .. wystarczy wejść na TS pogadać z gm 5 min i po sprawie 

Navi > chłopie podaj mi chociaż 1 nick gracza który niby ma owe navi 

Opublikowano

Serwer na plikach fajnych lecz jak bywa na ostatnich MT2 administracja niszczy serwer, totalnie! Jaki pisali poprzednicy, navi, navi, navi! Administracja za obrazę kolegi (Nie z teamu) daje większe kary niż za obrazę normalną, dziwne? Cóż, tak bywa. 

Teraz tak, administracja nie umie sobie poradzić z bugami, już tyle czasu są  oni nadal rozkładają ręce, np;

~ mapa 230 exp 230-240 hard// 240-250 very easy, normalne?

~ Kostiumy, jeżeli masz na sobie i zmienisz na płeć przeciwną, lata cały ekran i buguje się metek. Ehh 

,,Nico" - o nim to szkoda gadać, układ za układem i tyle. 

A więc stwierdzam krótko, nie polecam na dłuższą metę, chyba że pobawić się kilka dni i tyle.

Gdzie te navi ? dowody ? kto według ciebie posiada navi ? nick gracza ? 

Wszyscy są traktowani równo nie ma lepszego ani gorszego

Mapa 230 exp poprawiony

O mnie szkoda gadać ? dowody aluzje słucham 

Opublikowano

Witam ! Ja mimo wielu komentarzy przed jaką kolwiek oceną serwera zagram na nim ;) Bo widzę ze wiele osób robi tak: O widziałem tego gm'a gdzieś był ch***y to mu pocisnę.  Ale nie pomyślał że ta osoba mogła się czegoś nauczyć. Poza tym jeśli powiedzmy jakiś wcześniejszy serwer był nie za bardzo udany to nie znaczy od razu ze kolejny musi taki być ... 

Jeśli wiem że ma tu być fajna zabawa a serwer podobny do jednego z najlepszych : GLADORa to uważam że zamiast lamentować czy padnie czy nie to powinniście wejść i zagrać, a od razu ból dupy o małą ilość graczy spadnie.

Nie trzeba zaraz wydawać realnych pieniędzy żeby się dobrze bawić.

Myślę, że każdy kto pluje jadem w stronę serwera powinien; wejść, zagrać i się pobawić bo przecież od tego są własnie PRIWY MT2.

Co do administracji. Powinniście gdzieś umieścić reklamę np na bilbordach w centrum WWA :D taki żarcik, a na poważnie to powinniście umieścić reklamę gdzieś, gdzie zaglądają gracze Metin2, oczywiście poza tym forum ;)

Pozdrawiam i powodzenia bo mam zamiar zostać na dłużej ;))

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

Na naszym forum zamieściliśmy banner reklamowy wbijajcie na forum ustawiajcie sobie sygnaturkę naszym bannerem i do dzieła  ;)

Pozdrawiam SGM Nico 

Opublikowano

Zapraszamy Na Serwer Coraz Więcej Graczy 

Wczorajszy Ox  :D 

68529810417967880588.jpg

Dziś Event Zuo Więcej Informacji Na Naszym Forum

Zapraszamy Team Demilus.Pl

Opublikowano

Ty jesteś człowiek niespełna rozumu jak widzę twoje komentarze :(  szukaj sobie innego serwera gdzie inni gracze cię polubią bo tutaj jesteś strasznie nie lubiany przez graczy to co zrobiłeś  :)  :) obrażanie wyzywanie rodziców itd..  Może jak wrzucę ss-y to ludzie stwierdzą jakim jesteś dnem i wyrzutkiem społeczeństwa.Pozdr Nico

Chyba sobie pomyliłeś osoby ;> Dawaj ssy ;)

Opublikowano
Dziś na serwerze został wprowadzony event świąteczny oraz kilka kostiumów.

Aby wszystko poprawnie działało proszę o zaktualizowanie clienta poprzez patchera 
Opublikowano

Kalendarz Eventów 

Konkursy Ox 

27 Grudnia Godz 18.00 2 Rundy Ch1 Uriel Wejście od 125 Levela 

3 Styczeń Godz 18.00 2 Rundy Ch1 Uriel Wejście od 125 Levela 

10 Styczeń Godz 18.00 2 Rundy Ch1 Uriel Wejście od 125 Levela 

17 Styczeń Godz 18.00 2 Rundy Ch1 Uriel Wejście od 125 Levela 

24 Styczeń Godz 18.00 2 Rundy Ch1 Uriel Wejście od 125 Levela 

31 Styczeń Godz 18.00 2 Rundy Ch1 Uriel Wejście od 125 Levela

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ 

Eventy Zuo 

4 Styczeń Godz 18.00 Ch2 Cała Pustynia 

18 Styczeń Godz 18.00 Ch2 Cała Pustynia 

1 Luty Godz 18.00 Ch2 Cała Pustynia 

Event Zuo Bez Ograniczeń Levelowych 

Każdy Może Wziąść Udział 

Zapraszamy Serdecznie I Życzymy Miłej Zabawy Na Naszym Serwerze

Opublikowano

Gm Nico czy taki lalik jak ja dam rade na waszym serwie? Przenoszę się z Lc i próbowałem sil na 2 innych metkach gdzie na jednym mam 136 lev ale masakra exp do 150 i na nowej krainie ,a na 2 zero pomocy od administracji i mistrzów gry i z tego co zauważyłem to polowa na haku leci ,serwer tamten w miarę ale jak na easy to ulepki masakra lecą i drop tak samo.szukam serwa na którym mógł bym za kumać co i jak ,czy uważasz ze wasz serw to ten?

Opublikowano

Ile ONLINE W godzinach szczytu 

200 +

Gm Nico czy taki lalik jak ja dam rade na waszym serwie? Przenoszę się z Lc i próbowałem sil na 2 innych metkach gdzie na jednym mam 136 lev ale masakra exp do 150 i na nowej krainie ,a na 2 zero pomocy od administracji i mistrzów gry i z tego co zauważyłem to polowa na haku leci ,serwer tamten w miarę ale jak na easy to ulepki masakra lecą i drop tak samo.szukam serwa na którym mógł bym za kumać co i jak ,czy uważasz ze wasz serw to ten?

Na każdym serwerze aby coś osiągnąć musisz grać  :) Zawsze jestem dostępny na serwerze i mogę ci powiedzieć co i jak  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...