Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Demilus.pl [Dedyk] [Easy]

MELOSSOS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam, administracja ma go w głębokiej dup**, po za tym serwer pod IS oraz 2 raz reaktywacja.

Jaka reaktywacja ? zastanów się co piszesz  :) kto ci każe korzystać z is ? is jest dobrowolny  ;)

Opublikowano

Bugi były,są naprawiane ale skąd ja mogę wyłapać wszystkie nie jestem przecież maszyną..........

Zaniedbany na serwerze codziennie jest jakiś z Gmów jeżeli chodzi ci o mnie i Mateusza to jest teraz problem bo przed nami matura i egzamin zawodowy więc troszeczke z naszej strony jest zaniedbany.... Ale tylko i wyłączenie z naszej. Wkrótce się to zmieni

Miałem na myśli wcześniejsze fazy istnienia serwera.

Zapraszam do łapkowania i subowania. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=RSpI2St7l-Y  

aa6ed22748225.png

Opublikowano

Dodajcie hosting mega.co.nz bo lipa jest z mediafire a dysk google nie działa.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Serwer strasznie podobny do Gladora te same bronie, ulepszacze kd oraz mapki. Ogólnie okej, ale ilość graczy jest strasznie niska i zbytnio nie widzę sensu gry. Ale powodzenia. 

xD 

Opublikowano

widzę ,że to wygląda jak glador .. Parę pytań :

- Czy jest bug na mapie od 180 .

- jak z ulepami na eq 200+

- jak z expem 

- i coś dla graczy serwa : co tu jest walutą :)

- ile graczy dziennie  w godzinie szczytu 

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Pograłem i stwierdzam, że to jest drugi GladoR gdzie każdy ma Cię na skilla.

Fakt faktem, ten serwer jest mniej zbugowany ale Administracji nie chciało się zmieniać Angielskich nazw na Polskie. (Grot Fire? The Devils Catacomb?)

Dnia wczorajszego (28.11.2014) miał być OX o godzinie 19:00 i do tej pory się nie doczekałem. (Nie wiem, może mnie nie było?)

Nie wiem jak jest z dungeonami, ale wnioskuję że tak jak na Gladorze - są zbugowane - zabierają kasę i przedmioty.

Serwer nie byłby zły, gdyby nie fakt, że możemy włożyć aż 3 KD klasowe. (Tak, dobrze czytacie! 3 KD! +9,+6 i +5!), przez co każdy ma Cię na skilla.

Gra na tym serwie jest stosunkowo banalna - wystarczy porobić 6/7 na moby.

Bony wchodzą przyjemnie (prócz ŚR), czyli w niecałe 10 minut perf EQ zrobiłem.

Praktycznie wszystko działa tak jak na Gladorze. Główną walutą jest Chi bądź Bryłki, na serwerze jest MASA pięczęci dająca po 400% na moby (co sprawiło, że na 100 lvlu biłem w Opony Hexa około 45k).

Ubolewam także nad ilością graczy i tu pytanie do Administracji - ten serwer ma jakieś reklamy? Poważnie, w godzinach szczytu na serwerze gra po 170 osób przy czym około 120 to jegomoście którzy kładą Cię na skilla i dlatego tu grają.

Chciałbym powiedzieć, że ten serwer jest dobry, ale ni c***a się nie da.

Może gdyby Administracja popracowała trochę nad zbalansowaniem... (Wiem, przecież na Gladorze tak się grało.)

A i nie dziwcie się, że wszyscy porównują ten serwer do Gladora. Jest to jego nieudana podróbka.

75217085885568519449.png

Opublikowano

Już wkrótce zostanie dodany 255 lev + nowa mapka + nowe zbroje bronie i biżuteria

Już niedługo wystartuje event świąteczny + drop skarpetek + kostiumy świąteczne itp

Zapraszamy Serdecznie Do Pobierania Clienta Gry Na Stronie Głównej Serwera

Opublikowano

Dnia 06.12.2014 O Godz 18.00 Na Serwerze Odbędzie Się Mikołajkowy Konkurs Ox

Zapraszamy Ch1 Uriel Wstęp Od 125 Levela

Odbędą Się 3 Rundy

Konkurs Poprawadzą SGM Nico Oraz TGM Sallios

Zapraszamy Serdecznie Do Wspólnej Zabawy

Opublikowano

Navi potwierdzone są SS czy usunięte nie wiem, wiem że był na serwie dlatego zaprzestałem grać. Bugów mase, nawet na bryłki, po czym jak im powiedziałem o takim bugu gdzie znało go dosłownie kilka osób na serwerze to nie potrafił do końca zrobić, pytał się mnie czy nie mam funkcji aby to naprawić (również obiecał nagrodę za danie informacji o takim bugu no ale wiadomo nie ma $ to nic z tego) Nie polacam jak najbardziej, słabo zbilansowane postacie BM gówno, archer pizgał z gorszym eq 3x mocniej jak body, porażka. Narazie Cześć ; )

9744614511434431437261.jpeg

Opublikowano

Serv pod is ...Nie zakupisz sobie fryza 3d,mecha i inne duperela za gruba kase to jestes na tym servie nikim ....A navi to dalej jest pare dni temu gosciu mi pokazywal sztylety 80 luda + 80 sr i 25 um zeby ludzie sie nie kapli zeby nie bylo za duzo dmg 

Opublikowano

Prezentacja niczego sobie, ale serwer taki sam jak większość "mało autorskich nowości" typu gotowiec.

Jednakże polecam oraz życzę powodzenia z uwagi jedynie na prezke. :)

Opublikowano

Tylko człowiek niespełna rozumu zagra na tym serwerze. Poczekam aż upadnie a na bank stanie się to już nie długo patrząc na liczbę graczy ;)

Także szkoda waszego czasu bo grając u nich doczekacie się masy negatywnych rozczarowań a później będziecie pluć sobie w brodę ;)

Opublikowano

Tylko człowiek niespełna rozumu zagra na tym serwerze. Poczekam aż upadnie a na bank stanie się to już nie długo patrząc na liczbę graczy ;)

Także szkoda waszego czasu bo grając u nich doczekacie się masy negatywnych rozczarowań a później będziecie pluć sobie w brodę ;)

Ty jesteś człowiek niespełna rozumu jak widzę twoje komentarze :(  szukaj sobie innego serwera gdzie inni gracze cię polubią bo tutaj jesteś strasznie nie lubiany przez graczy to co zrobiłeś  :)  :) obrażanie wyzywanie rodziców itd..  Może jak wrzucę ss-y to ludzie stwierdzą jakim jesteś dnem i wyrzutkiem społeczeństwa.Pozdr Nico

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...