Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| ApoMu | Season 4EP2 | Exp :500/Drop:15% | AntyDDoS |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shady  skoro nie wiesz o co chodzi po co sie wtracasz? A wiem  bo lubisz   zabijac w ten spsob czas - wiec szukaj dalej ,moze wreszcie znajdziesz cos - czego bedzie mozna sie przyczepic,Tym razem jednak pudlo 

Nikt z AT  nie daje banow bez powodu i nie sciaga ich  ,, niby" znajomym

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

AK w elicie dostępne dla wszystkich i piszą , żeby nie uzywac tej opcji bo jest zla a daja razem w kliencie takie cos przeciez to juz pali serwer na starcie i świadczy o całkowitym braku profesjonalizmu.

Proszę nie uzywac autokilla , który jest dostępny w naszym kliencie.
PORAŻKA

Opublikowano

Przecież tu nie ma balansu DL na DL liczy się tylko to kto pierwszy uderzy.
Inne postacie to samo jedynie BM przetrwa w dobrym secie kilka hitów.
Wejdźcie sobie na zettamu.com i zobaczycie co to balans :)

Opublikowano

Bandziorku, słońce na Zetta nie ma balansu :D... RF jest do kitu tam a SU napiernicza wsjo jak leci o ile nie masz swojego f.o + sockety (serwer donatorów)

Opublikowano

Zapraszam na serwer, już większość "Gówien" sprzątniętych, gra się wspaniale, online się trzyma eventy ciekawe są, ku mojemu zdziwieniu na CS też balance niczego sobie. Na opinie zbanowanych nie ma co patrzeć bo kto normalny odpala haxy w tak łatwą gierkę :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zapraszam na serwer, już większość "Gówien" sprzątniętych, gra się wspaniale, online się trzyma eventy ciekawe są, ku mojemu zdziwieniu na CS też balance niczego sobie. Na opinie zbanowanych nie ma co patrzeć bo kto normalny odpala haxy w tak łatwą gierkę :)

toker nie chce nic mowic, ale na poczatku tez jechales na "haxach", bo bicie ac na 2resach bez buffa to przesada. To wasze apo i tak zniknie w przeciagu miesiaca. Sciagna kase za vipa na nowy miesiac, a zaraz bedzie info nie mamy kasy na utrzymanie servera i nie bedziemy go ciagnac dla 10osob.

P.S jakby ktos sie pytal to nei dostalem bana, przestalem grac po 5-6resach

Opublikowano

toker nie chce nic mowic, ale na poczatku tez jechales na "haxach", bo bicie ac na 2resach bez buffa to przesada. To wasze apo i tak zniknie w przeciagu miesiaca. Sciagna kase za vipa na nowy miesiac, a zaraz bedzie info nie mamy kasy na utrzymanie servera i nie bedziemy go ciagnac dla 10osob.

P.S jakby ktos sie pytal to nei dostalem bana, przestalem grac po 5-6resach

Ty wiesz co piszesz? ac solo tym bk to ja moze po 7 resie dawalem rade zabic ? a stac na ac to moglem nawet przed resem. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ladny wierszyk znalazlem na forum serwera.

Tytuł: To je apo

Łap bucha, apo z serwerem między ludzi rusza
setki bugów, drop nie dodany,
pojawia się admin yyy w d***e to mamy.
Głowa do góry dziś będą zmiany, w ramach rekompensaty 
boost expa przyznany.
Kolejny dzień nudnego expienia 
patrze res serwa admin coś zmienia.
Wbijam ponownie, nic się nie stało
drop dalej zjebany i boxów coś mało.
Nic już na to nie poradzimy 
gramy na apo bo się nudzimy.
Opublikowano

Bardzo ładny :) czemu całego nie skopiowałeś to po pierwsze. Po drugie wyraziłem zgodę na ponowną publikację ? Po trzecie trochę dystansu.

Wiem że bardzo ładny :)

Nie skopiowałem całego, oczywiście nie zrobiłem tego specjalnie.

nie ma ani słowa na temat tego, iż rościsz sobie do nich prawo, nie życzysz sobie ich upowszechniania etc.

Opublikowano

Odpowiem tak :D To co je na apo zostaje na apo . Ten serwer rządzi się innymi prawami, tu się gra dla klimatu.

Nic nie mam do tego serwera.  

Klimat jest  i był od 1 edycji  <3

Ale ma swoje wady i zalety :P

Opublikowano

Nie polecam.

Na tą chwile pełno ludzi którzy kopiują itemy. 

Śmiało ludzie używają SH , Anty refa. 

Jednym słowem brak zabezpieczeń.

Klimat na serwerze Pozytywny . 

Opublikowano

Czepiasz się szczegółów :P. Pewnie licznik na stronie zlicza wszystkie postacie na koncie a Gracze Online pokazuje kto jest w grze (nie licząc wszystkich postaci z konta). Tak mi się wydaje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...