Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| ApoMu | Season 4EP2 | Exp :500/Drop:15% | AntyDDoS |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no no Shady jestes taki dojrzały :D umiesz pokazać na co Cię stać :)

proszę nie zwracać uwagi na jego posty, otrzymał bana na i teraz chce się "odegrać"

Pozdrawiam i zapraszam na serwer :)

Opublikowano

Nie wiem do czego zmierzasz ale za wszelką cene wchodzisz i nadal to robisz :)

Administratorze przecież dostałem bana na IP.

Jeżeli masz dowody, udowodnij. 

Nie będę z Tobą rozmawiał.

Jak najbardziej serwera nie polecam.

Opublikowano

pan shady to nikt inny jak pan mathrex

gra na apo pod nickiem

POPEK a tak na marginesie swaniaku nigdy tak nicku nie pisalem co za scierwojad zasrany z ciebie mam nadzieje samochod cie jebnie tyle krwi mi napsules postaram sie ciebie znalezc mam kumpla w wydziale do walki z piractwem on cie namierzy

a bana na ip dales mi nie jemu clev

ale to nic

Opublikowano

pan shady to nikt inny jak pan mathrex

gra na apo pod nickiem

POPEK a tak na marginesie swaniaku nigdy tak nicku nie pisalem co za scierwojad zasrany z ciebie mam nadzieje samochod cie jebnie tyle krwi mi napsules postaram sie ciebie znalezc mam kumpla w wydziale do walki z piractwem on cie namierzy

a bana na ip dales mi nie jemu clev

ale to nic

Nie jestem żaden mathreex.

Nie gram pod nickiem POPEK.

Ogarnij słowa.

Samochód mnie napewno jebnie. 

Możesz mieć nawet kumpla prezydenta.

Opublikowano

nie zadales sobie nawet trudu by zmienic zbytnio nick na mpc i jestes mathreex ja napisalem przez jedno e ty prze 2 e czyli poprawnie:D grasz nickiem POPEK a administracji proponuje sprawdzic z jakiego ip zostalo zalozone konto rafal0009 a z jakiego byly pisane wyzwiska

i czy przypadkiem nie z tego samego co jest na nim postac POPEK

a ogarne to twoja mloda gebule jak sie niedlugo spotkamy

Opublikowano

nie zadales sobie nawet trudu by zmienic zbytnio nick na mpc i jestes mathreex ja napisalem przez jedno e ty prze 2 e czyli poprawnie:D grasz nickiem POPEK a administracji proponuje sprawdzic z jakiego ip zostalo zalozone konto rafal0009 a z jakiego byly pisane wyzwiska

i czy przypadkiem nie z tego samego co jest na nim postac POPEK

a ogarne to twoja mloda gebule jak sie niedlugo spotkamy

PRZEPIS PRAWNY:
art. 190 kk
§ 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.
Opublikowano

to idz na policje bede wiedzial kim jestes wtedy:D

Panie Rafale czy jak tam panu jest, ja sie obawiam czy mi się nic nie stanie

Mam obawy do strachu

"ogarne to twoja mloda gebule jak sie niedlugo spotkamy"
 "mam nadzieje samochod cie jebnie"
"postaram sie ciebie znalezc mam kumpla w wydziale do walki z piractwem on cie namierzy"
Opublikowano

hahahah dobry jestes zaiste trzeba bylo myslec zanim wlamales mi sie na kont ukradles prywatne dane i podales sie za mnie kolego tym samym naruszyles prawo  i naruszenie to jest scigane z urzedu wiec radze ci zniknij z mego zycia 

Art. 267 § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego.

§ 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem.

§ 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1-3 ujawnia innej osobie.

Opublikowano

to nie byla grozba kolego to juz fakt zmieniasz posty najpierw sie przyznajesz potem zmieniasz na szczescie mam scr z orginalem

Zmieniłem post, jak masz już ss.

Opublikowano

wiesz chcialem sobie tylko pograc a zostalem potraktowany baaardzo zle tego nie odpuszcze

Przyznam sie jeszcze raz.

Przyznaję się do włamania się na konto rafal0009 na serwerze ApoMu  i napisania bluzg na /post ss wyżej, . Shady™

Login i hasło i pare inncyh informacji dostałem od admina  z pewnego serwera. Pozdrawiam

Ucieszony? :)

1. Nie gram pod nickiem "POPEK"

2. Nie jestem matrex

chcialem tylko pograc ale nie daliscie mi teraz moja kolej  do zobaczenia nie odpuszcze 

Opublikowano

wiesz chcialem sobie tylko pograc a zostalem potraktowany baaardzo zle tego nie odpuszcze

chcialem tylko pograc ale nie daliscie mi teraz moja kolej  do zobaczenia nie odpuszcze 

Kolego,  Jeszcze raz takie coś inaczej będziemy rozmawiać.

Ty chyba nie masz świadomości co piszesz... Miłego weekendu.

Opublikowano

no to prozmawiajmy inaczej juz sie zaczynam bac buu hehe

Daj Sobie spokój, i tak Ci nic nie da to spamowanie. Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, 

gralem do 80rr, wbilem GR i dostalem bana za pseudo "hack".

Jak on dziala?

Prosto

bijesz szatanke, ktora robi warpa i umiera w safe MPCforum.

po czym Lilu banuje Cie za hacki

Milej gry.

Nie polecam. Jak ktoś kiedy kolwiek trafi na ten serwer, to polecam nacisnąć X w prawym górnym rogu.

Szkoda ze nie zrobilem screenów jak uzywacie oka oraz auto killa na pvp. Gral bym wtedy na tym serwerze sam z adminem. 

!! NIE POLECAM, GÓWNO NIE SERWER A ADMINISTRACJA NIE RADZI SOBIE Z CZYMKOLWIEK !!

!! AUTOKILL W PLIKACH SERWERA <3 !!

siemaneczko mordeczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...