Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| ApoMu | Season 4EP2 | Exp :500/Drop:15% | AntyDDoS |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przecie nikt nikogo nie zmusza do wbijania ten co chce niech wbija ten co nie chce niech nie wbija po co te zbedne i glupie komentarze z zazdrosci?  ludzie opanujcie sie tak nisko juz upadliscie? zalosne zaiste zalosne

Opublikowano

AUTOKILL DZIALA W BOCIE KTORY JEST WRZUCONY WRAZ Z CLIENTEM, DZIALA WSZYSTKO, PO CO KOMU PVP SKORO MOZNA HAX vs. HAX, nowy serwer LEPSZA FILOZOFIA KTO LEPSZEGO HAXA MA TRA LALALALALA

Opublikowano

AUTOKILL DZIALA W BOCIE KTORY JEST WRZUCONY WRAZ Z CLIENTEM, DZIALA WSZYSTKO, PO CO KOMU PVP SKORO MOZNA HAX vs. HAX, nowy serwer LEPSZA FILOZOFIA KTO LEPSZEGO HAXA MA TRA LALALALALA

czyżby k0zka ? :)

Opublikowano

Hmm podwinęła wam się noga okej, spóźniacie się 5 minut okej pełna tolerancja, 15 minut można darować. Ale ja sie pytam po cholerę startujecie serwer który ani nie jest gotowy ani nie jest chroniony. Co tym razem, Rebecca czy deszcz meterorytów?

Ja rozumiem że postawić serwer to nie prosta sprawa i potrzeba masę czasu żeby się w to bawić. Ale przez takie sytuacje jak obecna ten serwer już nigdy nie stanie na nogi pod ta nazwą i z ta administracją, mimo że ludzie dają wam kredyt zaufania wchodząc tu pomimo porażek to wy nie wywiązujecie się nawet z połowy obietnic. A myślę że inni, jak ja nie mają ochoty marnować nas was całego sobotniego wieczoru 

A jeśli to kwestia peniędzy - to nie bawcie się w to jak szkoda wam zainwestować. Nikt wam nie nabije kieszeni za taką komerche.

PS. I tak osobiście życzę wam powodzenia, jak serwer jeszcze postoi chodź tydzień to zamierzam grać i innym też polecam, bo zapewne nic innego już na ten okres nie powstanie ale na przyszłość zastanówcie się zanim wystawicie publikacje czego kolwiek bo to zagrawa na śmieszność.

~Nay

Opublikowano

Admin daje informacje o krótkim restarcie, serwer po 10 minutach online a trolle dalej płaczą... żałosne... nie podoba się to sio, nikt was nie zmusza do gry. Jak widać jest ponad 100 osób, które nie widzą problemu i okazują jakiś szacunek osobom, które poświęcają swój czas aby takie trolle miały gdzie spędzić kolejny dzień ich nędznego żywota, który opiera się tylko na tym, by kogoś zflame`ować by pokazać światu jaki to troll pokrzywdzony bo musi poczekać 10 minut...

Opublikowano

Dobra, napiszę o co chodziło z wczorajszym offem.

Chciałem dodać regułkę do FW lecz zrobiłem głupotę i zablokowałem sobię całego VPS i tylko dostawca VPS mógł ową regułę wyłączyć lecz był po za domem do godziny 19

tak więc jeszcze raz przepraszam za ten wczorajszy off, nie było to celowe :)

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Clever

Vip za 600 expa - 30zl to chyba komus sie w glowie pojeb....

nikt nie zmusza nikogo do dobrowolnych składek :)

Opublikowano
Clever : (04 grudzień 2014 - 11:03) tak więc nic nam nie pozostaje jak tylko czekać
Clever : (04 grudzień 2014 - 11:03) Otrzymalem info, coś padło na głównej serwerowni bo nie idzie się dostać do panelu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...