Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| ApoMu | Season 4EP2 | Exp :500/Drop:15% | AntyDDoS |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popek, Popek  wyglupialismy sie tyle  razy  wraz z Bobem  i Pepkiem ze  to co wlasnie pokazales malo dobrze swiadczy o Tobie  , moze jeszcze pokazesz buziaki ktore mi wysylales?

Pokazałem jak rozdajesz itemy, nie jestem żadnym "popkiem". Pozdrawiam

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pokaz dowod ze  Ktos dostal itemy a nie pokazujesz rozmowy prywatne - zawsze zreszta prowadzone w tym tonie

widze ze dowodow brak- wiec prosze zostaw glupie komentarze dla Siebie

Opublikowano

pokaz dowod ze  Ktos dostal itemy a nie pokazujesz rozmowy prywatne - zawsze zreszta prowadzone w tym tonie

W tym momencie kończe z Tobą rozmowe. Wiem wiem trzeba jakos sie z tego wytlumaczyc

Opublikowano

Cześć, mogę napisać tyle pani GM Lilu dawała mi itemki nie tylko mnie, zawsze było mówione że Clever wykupił Premium AH ale nigdy go nie zrobiono. Serwera nie polecam. Zobaczycie sami strata czasu. Pozdro Popek

Opublikowano

brawo brawo- daj dowod

Jak widze dowodow nadal brak szkoda bo chetnie bym je zobaczyla

Mysle ze kazdy  kto przeczytal powyzsza rozmowe potrafi sam wyciagnac wnioski i wiedziec co jest prawda a co nie :)

Prosty wniosek    skoro falszywi oskarzyciele sie wycofuja  chyba warto zajrzec i przekonac sie samemu jak  jest na serwerku :)

Zapraszam

Opublikowano

Cześć, mogę napisać tyle pani GM Lilu dawała mi itemki nie tylko mnie, zawsze było mówione że Clever wykupił Premium AH ale nigdy go nie zrobiono. Serwera nie polecam. Zobaczycie sami strata czasu. Pozdro Popek

Cześć, mogę napisać tyle, pan rafal0009 to wszech znany hacker i oszust serwerowy, zawsze było mówione, że nie należy z nim prowadzić dyskusji. Rozmowy z tym panem nie polecam - sami zobaczycie. Oczywiście dowody są zbędne, gdyż w tym temacie wszyscy wierzymy sobie na słowo.

Tak sie prosi od admina itemki http://iv.pl/images/04747764845396218933.png

PS. Nie jestem rafal0009

Tak wygląda jak wyżej wymieniony pan błaga o zdjęcie bana i przyznaje się, że jest oszustem. http://zapodaj.net/a6b39b190851e.jpg.html

PS. Nie jestem jere

PS2. inteligentni zrozumieją przesłanie, pozdro

Opublikowano

Do czasu ress acc mozna jeszcze wbijac na test? Czy juz bedzie server offline? Sprawdzilbym co mozna u Was naprawic przed startem i ktore hacki dzialaja

Opublikowano

MAM NADZIEJE ZE CLEVER ZROBIL DOBRE ZABEZPIECZENIA BO WIDZE ZE KOBCON JUZ SIE ZAINTERESOWAL SERWEREM

banowac KobcoN nick potwierdzam , hakier jakich malo , to przez ciebie niemoge se pograc :((

Żal mi was. A kolega jarecki to jakiś nowy członek "gangu" Rebekki czy jego naśladowca... ^^

Opublikowano

Weźcie się odjebcie od tego Kobcona z niego Sobie robiłem kiedyś jaja z HadesMu ale to jest tak dziecinne. 

Ludzie powagi trochu jak nie w życiu to trochi w necie.

Jak mówi Miracle tak to będzie full service. 

I tu nasuwa się pytanie po co grać?

Opublikowano

Ciekawy serwerek:) POLECAM

Ale takiego serwera jak LukeMu lub FrixionMu brakuje:) tzn jak ktos wie o jakie chodzi

4FUN  EXP i PK 

Chlop przychodzi z Pracy chce sie z relaksowac i sobie wbija na takiego 4FUN-a 

ale napisz tylko o 4FUN to juz ludzie "masz pelno serwerow MAX EXP" ale (zagranicznych)  I SEASON 6 .....

gdzie sa te serwery 4FUN (SESON1-2) !!!!!!!

P.S 

ZAPRASZAM NA APOMU ******

21:01 - ATAKI SIE ZACZELY albo mi sie ZDAJE:d

Opublikowano

Cześć, mogę napisać tyle, pan rafal0009 to wszech znany hacker i oszust serwerowy, zawsze było mówione, że nie należy z nim prowadzić dyskusji. Rozmowy z tym panem nie polecam - sami zobaczycie. Oczywiście dowody są zbędne, gdyż w tym temacie wszyscy wierzymy sobie na słowo.

Tak wygląda jak wyżej wymieniony pan błaga o zdjęcie bana i przyznaje się, że jest oszustem. http://zapodaj.net/a6b39b190851e.jpg.html

PS. Nie jestem jere

PS2. inteligentni zrozumieją przesłanie, pozdro

JEszcze nie błagam jak cos

Nie polecam serwera bez jakichkolwiek zabezpieczeń dno. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...