Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| ApoMu | Season 4EP2 | Exp :500/Drop:15% | AntyDDoS |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

gralem do 80rr, wbilem GR i dostalem bana za pseudo "hack".

Jak on dziala?

Prosto

bijesz szatanke, ktora robi warpa i umiera w safe MPCforum.

po czym Lilu banuje Cie za hacki

Milej gry.

Nie polecam. Jak ktoś kiedy kolwiek trafi na ten serwer, to polecam nacisnąć X w prawym górnym rogu.

Szkoda ze nie zrobilem screenów jak uzywacie oka oraz auto killa na pvp. Gral bym wtedy na tym serwerze sam z adminem. 

!! NIE POLECAM, GÓWNO NIE SERWER A ADMINISTRACJA NIE RADZI SOBIE Z CZYMKOLWIEK !!

!! AUTOKILL W PLIKACH SERWERA <3 !!

siemaneczko mordeczki.

O kurcze NAYEBEK.

Szkoda czasu na ten serwer.

Mnie skasowali konto za rozmowe na /post admin napisał że podobno go o to poprosiłem, ale i tak grałem tu dla jaj. 

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tia admini lewi all przeciw wam jest tylko wy czysci wiecie co scierwojady idzcie gdzie indziej bo jestescie totalnym gownem w tym i tak chorym kraju zal mi was bo wczesniej czy pozniej dostaniecie to na co zaslugujecie wiec gl w waszej egzystencji na lawce przed blokiem heh taki juz wasz los

Opublikowano

Pamiętajcie o jednej zależności - im więcej cheaterów dany GM/Admin wyłapał tym będzie bardziej flame`owany na wszelkich forach :) w 100% sprawdzona zasada. Pokażcie panowie co macie w spodniach i napiszcie swoje nicki z gry na Apo :), zapewne pan Pecior jest tu z nami - zbanowany 2x za hacki i 1x za wulgarne bluzganie w strone AT, pan NAYEBEK też pewnie zagościł - znany z tego, że ludzie w safe-MPCforum gina od jego FB. No dawać panowie, nie wstydźcie sie!

Opublikowano

Arya:) haxy w wykonaniu tamtego pana sa wykokszone, uzywac move to w helperze przez was dodanym - king cheaterów =D

co dalej nie zmienia faktu, ze admini to dzieciaki z gimbiarni=)

Opublikowano

skoro uważasz się za takiego dorosłego to zapraszam na TS3 - zweryfikujemy kto jest z "gimbiarni" :)
Pewnie zaraz zaczniesz wymyślać rzeczy typu nie mam mikro (poproś gwiazdkę, może dostaniesz pod choinkę) ale już się do tego przyzwyczaiłem, że najgłośniej szczekające kundelki boją się bezpośredniej konfrontacji bo wtedy wyjdzie kto ile ma lat i kto do czego uczęszcza :)

Opublikowano

skoro uważasz się za takiego dorosłego to zapraszam na TS3 - zweryfikujemy kto jest z "gimbiarni" :)

Pewnie zaraz zaczniesz wymyślać rzeczy typu nie mam mikro (poproś gwiazdkę, może dostaniesz pod choinkę) ale już się do tego przyzwyczaiłem, że najgłośniej szczekające kundelki boją się bezpośredniej konfrontacji bo wtedy wyjdzie kto ile ma lat i kto do czego uczęszcza :)

nie widze problemu, powiedz mi tylko o czym mam z toba rozmawiac?

oraz chyba popros na gwiazdke.. mysl dzieciak.. mysl

Opublikowano

Poprostu chciałbym usłyszeć od Ciebie w 4 uszy na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski o mojej osobie, gdyż nie przypominam sobie abym nawet z Tobą rozmawiał w grze, także czekam na TSie serwerowym

Opublikowano

Poprostu chciałbym usłyszeć od Ciebie w 4 uszy na jakiej podstawie wysuwasz takie wnioski o mojej osobie, gdyż nie przypominam sobie abym nawet z Tobą rozmawiał w grze, także czekam na TSie serwerowym

np AC, parodia =DD

Juz koniec ? ten server i tak padnie szybko, w ciagu tygodnia ze 140graczy zrobilo sie 70/80 :( oraz ten bug/specjalne zagranie iz lecialy itemki exc z fo co chwile  ( mysle, ze nie jeden gracz ma po xx kont z zapelnionymi vaultami ) :)

Opublikowano

Widzisz kolego polskibk (powinno byc polskismiec imo) jaka z ciebie dziecinna menda? Nie dosc, ze podszywasz się pod kogos (rozmawiałem z graczem AryA i on twierdzi, ze ma innego nicka na tym forum) to jeszcze piszesz bzdury o jakiś fo itemach - nie było nic takiego i jest to kompletną bzdurą a ty jesteś tylko zwykłym niedorosłym trollem, który za cel w swej nędznej egzystencji postawił sobie flamowanie czego sie da.

Opublikowano

Nie polecam

Grają ziomki admina pierwszy raz w MUO dostałem BANA :)

Biłem sobie na spocie przyszli goście ściągneli mnie ze spota więc ja również nie zostawałem dłużny i ich biłem.
Napisali do kolegi kolega wszedl dal Bana za co innego wogole :)

Smieszny serwer , zerowy balans jak zwykle wyszły wałki jakieś naprawde nie warto tutaj wchodzic

Opublikowano

Buahhaa to się dawno tak nie uśmiałem :DDD 
Powiedz mi kolego BandziorDL - dlaczego nie wspomniałeś o tym, że po dostaniu disconnecta pojawiłeś się sekunde później w tym samym miejscu? :)
Faktycznie śmieszny serwer skoro administracja banuje graczy korzystających z haxów.
Jesteś kolejnym małoletnim kundlem, który się tu przyszedł wypłakać po banie za haxy, więc przedstaw się ładnie kolegom po fachu :)

Z jednym się z tobą zgodzę - nie warto wchodzić jeśli zamierzasz grać na haxach bo wcześniej czy później zostaniesz złapany

P.S - nawet nie wiesz z jaką satysfakcją patrzyłem jak takie coś jak ty będąc top11, mając prawie 2 GRy dostaje bana!! u made my day - szczerze się cieszę, że zmarnowałeś tutaj tyle czasu i powodzenia na innych serwerach, może kiedyś i ty zostaniesz "ziomkiem admina" :)

Opublikowano

Przeciez ban był za to ze zabijalem na PK na stadium po tym az wrzuciliscie na stronke info przeciez wiec nie gadaj glupot.

6.2.2 Spota na arenie mozna przejac tylko wtedy gdy   gracz  zajmujacy spot ma 400level  i jest AFK
Pytamy gracza czy jest,  3 razy w odstepie 1 minuty -robimy ss, dolaczamy ss-a z  www.apomuonline.pl pokazujacego że gracz ma 400 level i dopiero wtedy mozna zabic gracza i przejac spot.

A na hakach to tu kazdy gra jak virdis dziala to o czym Wy mowicie ^^

Apo zawsze było sciera i o tym wiecie.
Pierwszy CS ktos wejdzie na autocombo hack i jest po wszystkim tak jak ostatnio.

Tak na marginesie to od początku mialem w was wyjeban... i nie gralem tak ostro jak na innych serwerach bo wiedzialem ze szkoda czasu i że można pograć u was co najwyżej 2 tyg, a i jeszcz ejedno ładnie wymyślileś na polskim serwie na 80 osob top 11^^ Stary rozjeba...ś mnie tym tekstem  bez kitu ide coś zagranicznego dobrego ogarnać, bo ten wasz serw to porażka i tak jak kolego niżej napisał nie będe sie już produkował bo szkoda czasu każdy wie jak jest na Apo daj troche itemków dla swoich ziomków i w 5 CS wygraja to nie bedzie problem^^^

Opublikowano

Bandzior szkoda czasu na rozmowe z tym "kundlem". Co bys nie napisal, co bys nie zrobil i tak jestes hakerem;)

oraz oczywiscie, calymi dniami planuje jak tu tylko napisac cos zlego o apo :D:D:D nie jestescie na tyle ogarnietym serverem by tracic tam czas. tyle ode mnie :)

Opublikowano

Jakos nie zauwazylam zeby  byl wyciek jakichkolwiek itemkow - wiec chyba ,,Ktos" probuje odbic pileczke za banika ktorego wylapal

Grają ziomki admina pierwszy raz w MUO dostałem BANA :)

Napisali do kolegi kolega wszedl dal Bana za co innego wogole :)

Ehh znowu zostalam facetem   - no coz gratuluje  znajomosci osob  bedacych w AT

Opublikowano

Jakos nie zauwazylam zeby  byl wyciek jakichkolwiek itemkow - wiec chyba ,,Ktos" probuje odbic pileczke za banika ktorego wylapal

Ehh znowu zostalam facetem   - no coz gratuluje  znajomosci osob  bedacych w AT

Może był pewny że ktoś inny mu dał bana z twojego konta xD'

a tu co, kolega admina że nie dostał bana ? 7251114184113911296447.png

Online spada, antyhacka dalej nie ma. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...