Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| ApoMu | Season 4EP2 | Exp :500/Drop:15% | AntyDDoS |

apomu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jestem ten prawdziwy popek i oswiadczam wszem i wobec ze nigdy nie dostalem zadnego itemka od nikogo a pan  mathrex czy jak ci tam szczurze zostajeszzgloszony do administracji za wlamanie na konto oraz za podszywanie sie pod inne osoby moja rozmowa z gm lilu jest sprawa prywatna gdyz znam ja od dawna co nie znaczy ze czerpalem z tego tytulu jakiekolwiek korzysci ci co mnie znaja doskonale wiedza ze do konca edycji latalem w secie ze sklepu a pan szczur poprostu sie zemscic chcial gdyz dostal bana dzieki mnie wszystko na ten temat mam nadzieje ze nastepny ban bedzie permametny szczurze gdyz tak sie tepi szkodniki przepraszam lilu jesli spotkaly cie z mojej strony jakies nieprzyjemnosci dobrze wiesz ze nigdy bym nie napisal zadnych klamstw pod twoim adresem

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam jestem ten prawdziwy popek i oswiadczam wszem i wobec ze nigdy nie dostalem zadnego itemka od nikogo a pan  mathrex czy jak ci tam szczurze zostajeszzgloszony do administracji za wlamanie na konto oraz za podszywanie sie pod inne osoby moja rozmowa z gm lilu jest sprawa prywatna gdyz znam ja od dawna co nie znaczy ze czerpalem z tego tytulu jakiekolwiek korzysci ci co mnie znaja doskonale wiedza ze do konca edycji latalem w secie ze sklepu a pan szczur poprostu sie zemscic chcial gdyz dostal bana dzieki mnie wszystko na ten temat mam nadzieje ze nastepny ban bedzie permametny szczurze gdyz tak sie tepi szkodniki przepraszam lilu jesli spotkaly cie z mojej strony jakies nieprzyjemnosci dobrze wiesz ze nigdy bym nie napisal zadnych klamstw pod twoim adresem

Sam mi podesłałeś ss, i napisałeś co i jak na tym serwerze się dzieje.  A jednak Lilu dała Ci itemki na serwie teraz i zdanie trzeba zmienic no rozumiem zdarza sie

Mam Ci dać ss jak podałeś mi passy na gg? żebym wyjebał dobry komentarz . pijany byles?

Opublikowano

panie mathrex zamierzam w poniedzialek o 7 rano udac sie nA POLICJE I POINFORMOWAC O POPELNIENIU PRZESTEPSTWA ZYCZE NIEMILEGO WEEKENDU I NIEPODAWALEM CI ANI NIKOMU INNEMU PASS DO KONTA ANI ZADNYCH SS JESLI MYSLISZ ZE JESTES CWANY TO NIEDLUGO WYPROWADZE CIE Z BLEDU A  TAK NA MARGINESIE NIE GRAM W APO WIEC NIKT NIC MI NIE MOGL DAC TWOJE ZAKLAMANIE PRZEKRACZA WSZELKIE GRANICE NAPISALEM JUZ DO ADMINISTRACJI  A TAK NA MARGINESIE JAKIM SCIERWEM TRZEBA BYC ZEBY WLAMAC SIE KOMUS NA KONTO I PISAC W JEGO IMIENIU ZALOSNA Z CIEBIE IMITACJA CZLOWIEKA

Opublikowano

+ duży exp(inne przeliczniki)

+ dobry drop boxów i exe

+ dużo zen

- trochę za łatwo ^^

no i 100+ online

Opublikowano

NIE WBIJAJCIE TAM W BOCIE KTORY DALI WRAZ Z CLIENTEM DZIALA AUTOKILL, ADMINISTRACJA BRONI SIE TYM ZE ZA ZLAPANIE NA GORĄCYM UCZYNKU DA BANA ^_^ Takto nic wam za to nie grozi haha

Opublikowano

Chyba z pięknych słówek i mydlenia oczu tylko tyle zostało, bo cheaterów jest mnóstwo..

Niestety trzeba to powiedzieć - kolejny...

Tak tez myslalem ;>

Opublikowano

Chyba z pięknych słówek i mydlenia oczu tylko tyle zostało, bo cheaterów jest mnóstwo..

Niestety trzeba to powiedzieć - kolejny...

Masz na myśli ludzi używających Muautoclicker który jest  dostepny w folderze z gra? ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...