Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Satan Mu | Season 2 | Exp :1000/Drop:30% | AntyDDoS | Start 22.11.2014

mattgoodbye

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta... przydałoby się banować tych, którzy grają nieuczciwie. Mnie na ten przykład odpycha od serwera jeżeli mam świadomość że po srwerze biegają cwaniacy na cheatach. Jak tak dalej będzzie to sobię odpuszcze gre na tym serwerze

Mnie też to odpycha i razem z trzema znajomymi zakończyliśmy już przygodę z tym serwerem.

Patch dodany- fakt. Niestety ale hacki nadal działają, więc przepaść pomiędzy grającymi fair, a używającymi hacków będzie się powiększała.

Opublikowano

A mnie ten anty hax w ogóle nie chce wpuścić ;o. Mam wyłączone wszystko, dosłownie a i tak się o coś czepia. Wtf ?

Powstrzymajcie się od zbędnych komentarzy typu "wyłącz haxa" itd., bo wyłączyłem wszystko co się dało, nawet to czego nie mogłem i dalej nic.

Wypakowanie klienta i patcha, od nowa też nie pomogło.

Jakieś sugestie, czy już mogę uznać server za RIP !?

http://images66.fotosik.pl/397/a5cd101894465bfc.png

Opublikowano

Ok już działa. Naprawiłem. Oficjalne pytanie do Admina, publicznie.

Zrobisz coś z tym gościem dodającym sobie resy, czy wolisz jednego gracza w trzech postaciach od przynajmniej 7 ?

Ja oficjalnie zapowiadam, że jeśli gościu który po wprowadzeniu Game Guarda, dalej ciśnie na AutoKillu, Picku i dodaje sobie resy, rezygnuje z gry tutaj, bo takowa jest bez sensu.

Gościu dodaje sobie resy, dzisiaj z rana zrobił to samo. To już 4 takie zgłoszenie do Ciebie, Ty dalej nic z tym nie robisz. Poczekałem aż dojdzie Game Guard, lecz to nic nie dało.

Jakby ktoś nie wiedział o kim mowa to : DarkLord, Browny, Energy. Chyba jeszcze Wizzy jego SM.

Tak więc, czekam do wieczora na Twoją decyzję Matt.

Opublikowano

Ok już działa. Naprawiłem. Oficjalne pytanie do Admina, publicznie.

Zrobisz coś z tym gościem dodającym sobie resy, czy wolisz jednego gracza w trzech postaciach od przynajmniej 7 ?

Ja oficjalnie zapowiadam, że jeśli gościu który po wprowadzeniu Game Guarda, dalej ciśnie na AutoKillu, Picku i dodaje sobie resy, rezygnuje z gry tutaj, bo takowa jest bez sensu.

Gościu dodaje sobie resy, dzisiaj z rana zrobił to samo. To już 4 takie zgłoszenie do Ciebie, Ty dalej nic z tym nie robisz. Poczekałem aż dojdzie Game Guard, lecz to nic nie dało.

Jakby ktoś nie wiedział o kim mowa to : DarkLord, Browny, Energy. Chyba jeszcze Wizzy jego SM.

Tak więc, czekam do wieczora na Twoją decyzję Matt.

Te postaci były obserwowane już przez chwilę, oczywiście przepuszczenia się sprawdziły i zostały osunięte a właściciel otrzymał bana na ip.

Jest już nowy anty hack , napewno jeszcze ktoś się znajdzie kto używa botów ale tak jest zawsze , antyhack bedziemy oczywiscie udoskonalać , a osoby biegające z botami mogą się już bać ponieważ dziś ruszy nabór na GM-TEAM i nie jest to tylko 1 czy 2 miejsca wiecej info wieczorem na forium serwera  : )

gif.gif

Opublikowano

A co z trzema osobami, ktore Ci zglaszalem kilka dni temu? Nadal graja. Wierzyc mi sie nie chce, ze w logach nic nie znalazles (podalem Ci date, godzine, miejsce), a EE po jednym dniu gry z krisem w rece czyscil cale dwa spoty w LT7...

Opublikowano

po tym patchu mozna normalnie już robić resa bez zdejmowania itemów?

godzine temu nie było kogoś takiego jak WizzY w topce, a teraz? :)

5
WizzY
338
25

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Moze i nie powinienem pomagac "konkurencji" ;p no ale...

mnie tez niechce wpuscic jakis  to samo co na screenie fufu co jest??

Masz po lewo na dole pokaz wszystkie procesy zobacz co tam siedzi...

a5cd101894465bfc.png

Opublikowano

To już jest oficjalna wersja czy nadal test bo w dowload pisze mi że test pobiera.

Mam ściągać Patch czy Patch Mirror2?

Nie rozumiem, rozpakowałem gre tzn plik test potem osobno pacza otwieram pacza i przenosze pliki do gry tzn zamieniam. Daje Main chwila spokoju i nagle ten pklik znika o0

Bez pacza wchodze loguje mi na jakieś Ganja Mu o0 WTF ale dc dostaje przy logowaniu.

Opublikowano

po tym patchu mozna normalnie już robić resa bez zdejmowania itemów?

godzine temu nie było kogoś takiego jak WizzY w topce, a teraz? :)

5
WizzY
338
25

A teraz dalej jest :)

Szkoda bo serwer coraz bardziej się pogrąża w tym kierunku, skoro admin nie chce się zając tymi graczami.

Podobnie jak z innymi w ścisłej TOPce, którzy nie wiem jak teraz ale jeszcze dwa dni temu oblegali Kanturu na hackach (mowa o party DL, SM, EE- kto zaglądał na Kanturu, ten wie o kogo chodzi).

Opublikowano

A teraz dalej jest :)

Szkoda bo serwer coraz bardziej się pogrąża w tym kierunku, skoro admin nie chce się zając tymi graczami.

Podobnie jak z innymi w ścisłej TOPce, którzy nie wiem jak teraz ale jeszcze dwa dni temu oblegali Kanturu na hackach (mowa o party DL, SM, EE- kto zaglądał na Kanturu, ten wie o kogo chodzi).

Pisałem o tym to dostałem odp że to jest normalne w pt w co wątpie na 0 rr mam nadzieje że takich jaj nie będzie na CS bo też sobie daruje. Ale ogólnie serwer dobry gdyby nie te zdarzenia byłby super.

Opublikowano

Pisałem o tym to dostałem odp że to jest normalne w pt w co wątpie na 0 rr mam nadzieje że takich jaj nie będzie na CS bo też sobie daruje. Ale ogólnie serwer dobry gdyby nie te zdarzenia byłby super.

Możliwe, że to znajomi admina jeszcze z poprzednich edycji- jeśli tak, to nie wygrasz z taką Gildią ;)

Opublikowano

Ja tam poczekam, pogram jeszcze. Jak sytuacja nie będzie się zmieniać przez tydzień, dwa, trzy to sobie odpuszczę.

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

ten ah to scierwo rownie dobrze mozesz go wylaczyc blokuje totalnie wszystko jakies bezmozgie yeti go pisalo chyba bo mi nawet blokuje odtwarzacz filmowy zalosne to jest

ja raczej podziekuje za gre juz zwiastuje jakis tydziern jeszcze  i rip gl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...