Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Satan Mu | Season 2 | Exp :1000/Drop:30% | AntyDDoS | Start 22.11.2014

mattgoodbye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pobraniu clienta i wgraniu do niego patcha, włączając grę ładuje się do końca a potem wywala do pulpit, ma kktoś ten problem i czy mógłby mi ktoś pomóc? Działam na win7

mozesz jeszcze wylaczyc kompozycje wizualne i zmienic zeby gra odpalala sie w oknie bo z tym jest problem na win7

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam na serwer. Ustawienia fajne, miejmy nadzieję, że trochę pochodzi.

Przydało by się trochę więcej spotów, bo serwer się rozrasta. ;]

Opublikowano

Niestety pomimo świetnych ustawień, pomysłu i ilości graczy muszę odradzić ten serwer ze względu na brak zabezpieczeń. Część osób używa speed hacków (i to nagminnie). Admin zazwyczaj nie reaguje na przedstawiane dowody, szczególnie jeśli tyczą się jednej z przodujących Gildii (głównie pod kątem rr). Jako dowód polecam ściągnięcie i sprawdzenie:

TheEye Verdis oraz Nebula

...

Większość zaobserwowanych przeze mnie postaci zachowuje się jak po użyciu tego typu programu.

Gdyby nie brak zabezpieczeń oraz fakt przymykania oka na używanie hacków przez niektórych graczy (a może jest to dozwolone, ponieważ na serwerze nie obowiązuje żaden ogólnodostępny regulamin?) to serwer byłby godny polecenia. Mimo wszystko gratuluję adminowi pomysłu i zapału do ciężkiej pracy.

Opublikowano

Niestety pomimo świetnych ustawień, pomysłu i ilości graczy muszę odradzić ten serwer ze względu na brak zabezpieczeń. Część osób używa speed hacków (i to nagminnie). Admin zazwyczaj nie reaguje na przedstawiane dowody, szczególnie jeśli tyczą się jednej z przodujących Gildii (głównie pod kątem rr). Jako dowód polecam ściągnięcie i sprawdzenie:

TheEye Verdis oraz Nebula

....

Większość zaobserwowanych przeze mnie postaci zachowuje się jak po użyciu tego typu programu.

Gdyby nie brak zabezpieczeń oraz fakt przymykania oka na używanie hacków przez niektórych graczy (a może jest to dozwolone, ponieważ na serwerze nie obowiązuje żaden ogólnodostępny regulamin?) to serwer byłby godny polecenia. Mimo wszystko gratuluję adminowi pomysłu i zapału do ciężkiej pracy.

Niedługo będzie nowy patch , a raczej jeszcze dziś : )

gif.gif

Opublikowano

Cieszę się, że nie zaprzeczyłeś. Szkoda tylko, że dla samej uczciwej rozgrywki, kto wbił dwucyfrową liczbę rr ten wbił ale to temat względny bo nie każdemu musi przeszkadzać brak równości w grze. Nowy patch już nie uratuje zdrowej rywalizacji, a szkoda bo miałem nadzieję, że w końcu na polskiej arenie Mu Online pojawił się godny polecenia serwer (ponownie brawa za pomysł urozmaicenia S2 i zaimplementowane ustawienia).

Opublikowano

Ta... przydałoby się banować tych, którzy grają nieuczciwie. Mnie na ten przykład odpycha od serwera jeżeli mam świadomość że po srwerze biegają cwaniacy na cheatach. Jak tak dalej będzzie to sobię odpuszcze gre na tym serwerze

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...