Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| Satan Mu | Season 2 | Exp :1000/Drop:30% | AntyDDoS | Start 22.11.2014

mattgoodbye

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadal można :) I to bez większych problemów. Miał wczoraj być nabór do GM TEAM (łapanie haxów, choć nie wiem, czy mając 40 rr opłaca się im używanie tego :P), miał być temat na forum ale standardowo nic nie powstała, a do tego masa ludzi ma problem z zalogowaniem się...

• Odpowiedzi 227
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nadal można :) I to bez większych problemów. Miał wczoraj być nabór do GM TEAM (łapanie haxów, choć nie wiem, czy mając 40 rr opłaca się im używanie tego :P), miał być temat na forum ale standardowo nic nie powstała, a do tego masa ludzi ma problem z zalogowaniem się...

Nadal można ale już 90% jednak nie może :)

Jak mówiłem przed cs dla każdego się skończy bo poprawiamy AH-System

Nabór na GM-TEAM ruszył , sprawdź forum serwera . !

gif.gif

Opublikowano

1. Mało Online
2. Cheaty działają

GoodBye

1. 60 on to mało ?? Pokaż mi inny serwer polski z taką liczbą , jest tylko jeden inny ?

2. Napewno już typowy kowalski nie odpali haxów , tak jak mówilem wcześniej , niedlugo kolejna akutalizacja zabezpieczen :)

Niedługo Castle Siege :)

gif.gif

Opublikowano

1. 60 on to mało ?? Pokaż mi inny serwer polski z taką liczbą , jest tylko jeden inny ?

2. Napewno już typowy kowalski nie odpali haxów , tak jak mówilem wcześniej , niedlugo kolejna akutalizacja zabezpieczen :)

Niedługo Castle Siege :)

Polecam Serwer

Godny uwagi

Opublikowano

! BloodCastle Custom Drop !!

!! LotteryNPC !!

moglbys cos wiecej o tym napisać matt?

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

wydaje mi się że to te 200pkt za res ludzie nie chca bić 20x 400lvl zeby poczuć jakąkolwiek różnice. Po 2 exp na aidzie idzie lepiej niz na icku czy kanturu (wtf)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...