Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Inspirujące...

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy na to, aby w dziale FanArt utworzono dwa tematy zbiorcze.
Mianowicie "Inspirujące Sygnatury" oraz "Inspirujące Logotypy".

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Sugestia powinna być skierowana bezpośrednio do moderatorów działu.

Opublikowano

A ja jestem na tak.

Wiem, że są graficy, którzy potrzebują inspiracji do działania i taki dział byłby świetnym miejscem.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Moim zdaniem decyzja powinna zostać podjęta wspólnie przez grupę Graphic Team i moderatorów działu FanArt.

Osoba, która nie korzysta z tego działu i nie interesuje się grafiką, nie powinna w ogóle oddawać swojego głosu w tym temacie, szczególnie jeśli jest to "nie" bez uzasadnienia, skoro takie tematy faktycznie mogłyby być pomocne dla osób zajmujących się grafiką.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jeżeli ktoś potrzebuje inspiracji do grafiki to niech się nią lepiej nie zajmuje bo to marnowanie czasu w takim przypadku.

Według mnie tutaj nie masz racji, ale i tak jestem neutralny. Mi to nie potrzebne ale nie będzie mi to też przeszkadzać.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Można by po prostu dodać dział "Inspirujące projekty", w którym każdy mógł podać swój pomysł na projekt.

Dział moim zdaniem sprzedał by się, ponieważ nie każdy potrafi wykonać to co mu siedzi w głowie. 

Dzięki temu nic nie marnowało by się. Również z gotowymi pracami, każdy może zaczerpnąć wenę

z czyjegoś projektu.

Tak.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że większość z osób, które są na nie - nie mają nic wspólnego z działem FA lub ogólnie grafiką. :)

Ja jestem na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...