Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Inspirujące...

Kwarcik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszne jest to, że ludzie którzy głosowali na nie w 90% nie postawili nawet raz nogi w FanArce, czy też nie mają zielonego pojęcia o grafice. To jest sugestia głównie skierowana do użytkowników FanArt, a nie do całej społeczności mpc.

Więc tego typu głosy nie powinny mieć żadnego znaczenia.

Ja jestem na tak, aczkolwiek naniosłabym małą zmianę w postaci nazwy tematu na "Inspirujące projekty". Nie ograniczajmy się do sygnatur i logotypów bo powstaną nam w FanArcie totalne lajki, które nie wykraczają poza te kategorie.

Najlepiej też, by taki temat był stworzony, jak i uzupełniany przez moderatora działu bądź kogoś z MGT. Warto również zastosować selekcję, bo wiadomo, dla każdego co innego jest inspirującego i dla takiego początkującego może to być totalne dno graficzne.

Opublikowano

Moim zdaniem decyzja powinna zostać podjęta wspólnie przez grupę Graphic Team i moderatorów działu FanArt.

Osoba, która nie korzysta z tego działu i nie interesuje się grafiką, nie powinna w ogóle oddawać swojego głosu w tym temacie, szczególnie jeśli jest to "nie" bez uzasadnienia, skoro takie tematy faktycznie mogłyby być pomocne dla osób zajmujących się grafiką.

Wybacz ale nie za bardzo wiem co ma do tego MGT, w tej grupie jest sporo osób, które do FanArt zaglądają "raz na ruski rok" ... 

Propozycja wydaję mi się sensowna, ale nie za bardzo widzę jak miało by to wyglądać.

Opisz swój pomysł na PW skierowanym do Digzu, Rain, i mnie ... tak powinno to wyglądać od początku,wydaję mi się, że tu powinny być sugestię dot. wszystkich a nie tylko dodaniem tematu w jednym dziale,  ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Nie trzeba osobnego działu myślę że 2 tematy z poszczególnymi opcjami jeśli chodzi o grafikę użytkową typu strony loga i reszta czyli tapety, sygnatury powinny wystarczyć. Oczywiście dobrze by było podpiąć ;d

NE8h1XT.png

Opublikowano

Wybacz ale nie za bardzo wiem co ma do tego MGT, w tej grupie jest sporo osób, które do FanArt zaglądają "raz na ruski rok" ...

Nadal uważam, że byłoby to bardziej rozsądne rozwiązanie, niż kierowanie propozycji do ogółu. Zwłaszcza, że w MGT, oprócz osób, które zaglądają do FanArt "raz na ruski rok", są też takie, które wcześniej zajmowały stanowisko moderatora i/lub mają duży wkład w rozwój działu (chyba nie muszę wymieniać nickami). Nie chodzi o podjęcie przez nich decyzji, napisałam o wspólnym podejmowaniu decyzji - może ich opinia pomogłaby Ci zdecydować albo sprecyzować, jak miałby wyglądać dany temat z inspiracjami?

Zresztą to nie moja sprawa i mi nic do tego, chciałam jedynie zwrócić uwagę na niektóre osoby, które nie mogą się pohamować, aby nie nabić posta pod propozycją, z którą nie mają zupełnie nic wspólnego.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

nie widzę przyszłości dla takiego działu. Będzie tylko wylęgarnią spamu, bo przecież każdego inspiruje co innego....

394591421101183179764.jpeg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...