Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

privek.tk - serwer.

haha:D

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy wy ludzie nie rozumiecie że pliki tego serwera są pisane od 0? Logiczne że będą błędy i że coś nie będzie działać. 

Opublikowano

Czy wy ludzie nie rozumiecie że pliki tego serwera są pisane od 0? Logiczne że będą błędy i że coś nie będzie działać.

no tak, rejestracja to jest najlepsze co może nie działać.

po co wgl serwer trafił do publikacji skoro rejestracja nie działa ?

@DarHor Nosz kurw.  "privek.tk - serwer". w dodatku jak mam sprawdzić to co wymieniłeś skoro nie da się zarejestrować ?

Hejo

Opublikowano

no tak, rejestracja to jest najlepsze co może nie działać.

po co wgl serwer trafił do publikacji skoro rejestracja nie działa ?

A to jest serwer? Ostro... Ja myślałem ze to jest demko pokazujące jak idą pracę nad tworzeniem silnika. Człowieku, to nie jest serwer do grania. Nie ma tam jeszcze 80 % gry. Jedyne co jest to wiadomości, mapa, przegląd profilu i może coś jeszcze już nie pamiętam.... 

Tak, tak... Sam napisałem w poprzednim poście że to "serwer".

@edit. 

Tak wgl @Bartekst222 to jak idą pracę? Działasz coś? 

Opublikowano

A to jest serwer? Ostro... Ja myślałem ze to jest demko pokazujące jak idą pracę nad tworzeniem silnika. Człowieku, to nie jest serwer do grania. Nie ma tam jeszcze 80 % gry. Jedyne co jest to wiadomości, mapa, przegląd profilu i może coś jeszcze już nie pamiętam.... 

Tak, tak... Sam napisałem w poprzednim poście że to "serwer".

@edit. 

Tak wgl @Bartekst222 to jak idą pracę? Działasz coś? 

Skoro jest jak mówisz, to dlaczego to jest w dziale Publikacje Serwerów? Ale nieważne :)

Podbijam pytanie do Barteksta :)

Edit: A tak właściwie Bartekst, uczyłeś się php/mysql/ajax itp z internetu, czy kupiłeś książki?

Opublikowano

Skoro jest jak mówisz, to dlaczego to jest w dziale Publikacje Serwerów? Ale nieważne :)

Edit: A tak właściwie Bartekst, uczyłeś się php/mysql/ajax itp z internetu, czy kupiłeś książki?

Tez się właśnie zastanawiam co to tu robi ale okej. Coś Bartek się nie odzywa w temacie a prace nad serwerem chyba stoją.
Opublikowano

Tez się właśnie zastanawiam co to tu robi ale okej. Coś Bartek się nie odzywa w temacie a prace nad serwerem chyba stoją.

Nawet jeśli stoją to nie ma lipy i tak Bartekst odwala kawał dobrej roboty :) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Bartek skończył nie ma czasu na pracowanie nad tym . czyli serwera nie ma . ja jestem w stanie opłacać jedynie vps ale nikt nie chcę nad nim pracować :)

Pozdrawiam Justyś 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet.

Ogarnijcie to :).

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...