Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

privek.tk - serwer.

haha:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grafika jest zajebana i nawet jak nie zarabiasz na tym to twórca gry może się przyczepić za "plagiat" jak to mogę tak nazwać.

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grafika jest zajebana i nawet jak nie zarabiasz na tym to twórca gry może się przyczepić za "plagiat" jak to mogę tak nazwać.

Każdy serwer prywatny na takiej zasadzie to plagiat, to chyba każdy wie od dawna.

na maxis ma rację wiec nic dodawac nie muszę :) 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Poprawcie ten błąd z przeglądarkami, dużo osób korzysta z chrome.

staramy się ;) ale nie chcemy od razu bo mogło to przyrządzić dużo bugów a tego nie chcemy ;) 

Opublikowano

z nastepnym kupnem  kontynuacji kupie wiekszy pakiet :) 

Mnie nie interesuje zbytnio wasza wspólpraca sam współpracowałem z Bartkiem i nie narzekałem.

Ps . Zainwestuj w lepsze lącze bo lagi masz kosmiczne już :D

chyba raczej tylko Ty masz lagi z czego mi wiadomo to kazdy mowi ze ich brak ;D 

Opublikowano

Nie robię tajemnicy z naszej współpracy :) Hehe

No więc dobrze - Poprawiłem już zagrody, zmieniłem hasło do MySQL oraz naprawiłem ranking, jeśli ktoś znajdzie jakieś błędy proszę pisać tutaj w temacie lub na moje GG: 37808623 :)

A tak dodatkowo chcę poinformować o kontynuacji prac nad silnikiem plemion, niedługo wypuszczę mini-wersję która pokaże wam czego możecie się spodziewać w nowym silniku plemion - MyTW, niedługo zamieszczę jednak co do tego więcej informacji :)

Opublikowano

Nawet dobrze zrobiony serwer 
tylko zmieńcie wygląd wiosek na nowszy
ostatnii erorr :

Fatal error: Smarty error: unable to write to $compile_dir '/opt/lampp/htdocs/pl1/templates_c'. Be sure $compile_dir is writable by the web server user. in /opt/lampp/htdocs/pl1/lib/smarty/smarty.class.php on line 1095  

Opublikowano

Nooo i w końcu znalazłaś odpowiednią osobę. Bartek co do Twojego silnika to moim zdaniem lepiej żebyś rozwijał serwer. Jak wypuścisz kolejne pliki serwerowe to będą powstawać dziesiątki serwerów które nie będą się niczym różnić. 

Opublikowano

Nooo i w końcu znalazłaś odpowiednią osobę. Bartek co do Twojego silnika to moim zdaniem lepiej żebyś rozwijał serwer. Jak wypuścisz kolejne pliki serwerowe to będą powstawać dziesiątki serwerów które nie będą się niczym różnić. 

to ja wiem ;) najwazniejsze abysmy sobie ufali ;d haha;d 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...