Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

privek.tk - serwer.

haha:D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czy to są twoje pliczki ? wątpię połączone pliki z rożnych silników :)

Nazywaj to sobie jak chcesz :) ale przynajmniej nazwę zmień a nie gotowe postawiłaś :P

Opublikowano

Nazywaj to sobie jak chcesz :) ale przynajmniej nazwę zmień a nie gotowe postawiłaś :P

hmm nazwe zmienie wkrotcę ale nie od razu . trzeba odbugowac ataki itd wiesz o co mi chodzi :) 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

bo nasz kochany xel wlamal sie na baze danych . i se robi co chce 

Spokojnie Justynko nic nie zrobiłem z bazą, ani z niczym innym. Taka rada na przyszłość zmieniaj hasło do pma, oraz admina a nie stawiasz takie samo co ja miałem :) Nic nie uszkodziłem, tylko prefixy dałem

Opublikowano

rekrutuj przez masowa rekrutacje

Spokojnie Justynko nic nie zrobiłem z bazą, ani z niczym innym. Taka rada na przyszłość zmieniaj hasło do pma, oraz admina a nie stawiasz takie samo co ja miałem :) Nic nie uszkodziłem, tylko prefixy dałem

hmm spoko  :) szczerze duzo nie robilam w tych plikach myslalam ze zmienili ;) no ale coz :)

Opublikowano

forum plemienne nie działa..

nie moge nawet ataku na gracza wysłac ...

wszytko wyjaśniłam na wiadomości od systemu :) 

Opublikowano

Co do tego serwera czy aby to jest legalne?

Co na to administracja plemion nie czepiają się? 

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Co do tego serwera czy aby to jest legalne?

Co na to administracja plemion nie czepiają się? 

nie zarabiam na tym wiec zero dochodu z tego :) wiec luz :) chyba ze bym wstawila cos takiego jak kp platne a to nielegalne :) 

Opublikowano

Hehe ale kolego jak byś chociaż nazwę ty wymyślił :) nie chcę nic mówić ale niestety nazwę serwera jak i baner na stronie głównej pobrałeś z innego silnika plemion :) (chyba tribalwars2013) dostępnego na chomikuj. Przynajmniej na 100% nazwa nie jest twoja. Cały ten silnik to mieszanka wielu . ale trzeba ci przyznać że dobra mieszanka . Na serwer jeszcze nie wchodziłem więc nie oceniam

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Nie jest najgorzej, ale o co chodzi z tym błędem .?

Es konnte keine Verbindung mit dem MySql Server hergestellt werden.

Przydałoby się przenieść na jakiś płatny hosting.

Opublikowano

Hehe ale kolego jak byś chociaż nazwę ty wymyślił :) nie chcę nic mówić ale niestety nazwę serwera jak i baner na stronie głównej pobrałeś z innego silnika plemion :) (chyba tribalwars2013) dostępnego na chomikuj. Przynajmniej na 100% nazwa nie jest twoja. Cały ten silnik to mieszanka wielu . ale trzeba ci przyznać że dobra mieszanka . Na serwer jeszcze nie wchodziłem więc nie oceniam

Logo jest robione przeze mnie w 100 %, tak samo jak i nazwa, i gwarantuje Ci, że nie znajdziesz nazwy jak i loga w innych silnikach :)

Opublikowano

Logo jest robione przeze mnie w 100 %, tak samo jak i nazwa, i gwarantuje Ci, że nie znajdziesz nazwy jak i loga w innych silnikach :)

dobrze xeel pasuje ci w najblizszym czasie zmienie to ok :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...