Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

privek.tk - serwer.

haha:D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Założyłaś serwer :D

I właśnie, co do serwera - Trwają prace, aktualnie nie wykrywa wszystkich plików więc są lagi :/ Postaram się naprawić błąd jak najszybciej, rejestrację dokończę (jeśli nie będzie problemów) jeszcze dziś :)

Opublikowano

o to chyba zagram ;D jak mi sie zachce:D

a co dalej ?:D jak trwaja prace?:D

hahah ;D

sobota!:D

wkoncu :D

a my spamimy a nie pracujemy nad serwerem :( 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Ogółem to gra jeszcze wgl nie jest zaczeta, na chwilę aktualną robię logowanie na światy, niedługo pojawi się listy rzeczy zrobionych :)

Opublikowano

dawno nikt tu nie pisał .

jak widać konkurencja nie śpi :)

Mam dwie dobre wiadomości!

pierwsza wiadomość to

Wciąż pracujemy nad serwerem dla was :)

Wiemy grać na razie nie możecie :) Dlaczego ?  ponieważ chcemy wystartować z dobrym silnikiem  abyście się na nas nie zawiedli .

a druga :

do końca roku już niedaleko a jeszcze w tym roku zobaczycie nasz serwer :)

Trzymajcie Kciuki 

Opublikowano

Witam witam, jak już Justynka (@haha:D) napisała prace nad serwerem wciąż trwają :)

Do końca roku planujemy skończyć minimum 80% gry - jeśli tak się stanie będzie (Nie była jak na razie żadnych większych problemów :) ) w sylwestra powstanie równo o 00:00 od 1 do 3 światów + 1 szybkie, ich ustawienia będą dosyć zróżnicowane w zależności od rundy (czas rundy 3h-2 tygodnie), funkcje które na razie skończyłem:

• AJAX`owa rejestracja + logowanie
  • Logowanie na światy
  • Nowy, wcześniej nie spotykany system światów który dosłownie - jest kopią systemu światów plemion, działa na zasadzie znajdywania świata po DOMENIE z której korzysta użytkownik, np. pl1.privek.tk - odnajduje serwer pl1 i szuka odpowiednich ustawień dla świata w bazie :) Podobny system znajduje się na plemiona.pl :)
  • Skończona większość zaawansowanych klas w PHP :)
  • Skrypty automatycznie pobierające grafikę oraz dodatkowe pliki z plemiona.pl :)
  • Bardzo dobre zabezpieczenie haseł :)
  • Dotacje - Prosimy o przekazywanie dowolnej ilości pieniędzy pod adresem http://privek.tk/dotations.php :) Każda dotacja zostanie odnotowana a w przyszłości dopiszę skrypt zliczający kwotę wpłaconych pieniędzy :)
  • Oraz wiele wiele więcej ale nie chce mi się wymieniać :P

Ogółem serwer jest bardzo dobrze zabezpieczony, nie będę się zbyt rozpisywał ponieważ nie mam czasu, wracam do pracy nad serwerem :) Pytania w temacie oraz na GG: 37808623 :)

Opublikowano

No to coś znowu trzeba tu dopisać:)

na privek.tk 

są nadal zmiany :) pracujemy nadal :)

możemy się pochwalić że tworzenie wiosek działa już bardzo dobrze:) wiemy powoli nam to idzie lecz chcemy wystartować z czymś czego jeszcze tu nie było :)

pozdrawiam

ach już bym prawie zapomniała szykuje się jeszcze jedna niespodzianka :) ale do tego będzie oddzielny temat stworzony przez ? hmm słodka tajemnica :) 

Opublikowano

Pracujemy :D

Powiedz mi co takiego w tym silniku robisz patrzysz czy rozkazujesz :D ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Pracujemy :D

Powiedz mi co takiego w tym silniku robisz patrzysz czy rozkazujesz :D ?

wiadomo się na tym za wiele nie znam ;) ale co mogę to zawsze pomogę. a Ty już swoje wielkie igo musiałeś pokazać i dokuczyć pozdrawiam

miłego dnia 

Opublikowano

No pracujemy najszybciej jak możemy :D

Wczoraj został dodany skrypt kalkulujący surowce w wiosce, spichlerz oraz zagroda, dzisiaj dodam skrypty obliczające punkty w wiosce oraz pierwsze strony :)

Opublikowano

Jak idzie? zapowiada się nieźle, ale wszystkie opcje będą, ktore wykazują zakladki u gory? np wojny? czy jednak nie da sie tego wprowadzic?;p

jak widzicie od dziś działa ranking ;) można na niego spokojnie wbić i zobaczyć jak to wygląda ;) pozdrawiam

Opublikowano

@maxis27 Dobrze powiedziane :)

Jak już Justynka powiedziała, ranking działa :)

"Wewnątrz" silnika pojawiła się klasa odświeżania rankingu, wiosek itd, dzięki czemu ranking już działa :) Wszystko jest powoli dodawane aby było jak najmniej błędów.

Jeśli chodzi o takie strony jak np. "Wojny" z rankingu - wszystko zostanie dodane w odpowiednim czasie :)

Opublikowano

Gra będzie możliwa do końca roku (mam nadzieję), wiem że prace idą wolno ale jak teraz zrobię najważniejsze funkcje później już z górki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...