Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

privek.tk - serwer.

haha:D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 151
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

It works!

This is the default web page for this server.

The web server software is running but no content has been added, yet

Dziala to wogole?

Opublikowano

zawieszenie prac :) teraz wszystko zalezy od decyzji bartka 

ach moje marzenie się spełniło ale nie wiedziałam ze tak szybko to padnie . :( <beczy>

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Pracę zostaną wznowione na zupełnie nowym silniku, niestety dla wielu nie będzie to dobra wiadomość :/ Jutro podam szczegóły co do planów oraz dzisiejszego incydentu.

Opublikowano

Nie wiem po co bartek wrzuciłeś w to swoją starą mapę i parę innych pierdołek przez co pojawiło się dobre kilka kilkadziesiąt błędów które już wam zgłosiłem. A tak wystarczyło poprawić 3 rzeczy i rozrywka stała by się fairplay. Ale to tylko moja opinia nie chcę nią nikogo urazić czy zdenerwować. Kontynuujcie według uznania.

Opublikowano

@Ymek19 Proszę o usunięcie tej listy.

A co do serwera to rzeczywiści było włamanie do bazy danych. Jeśli mieliście na serwerze hasła, których używacie jeszcze gdzieś indziej zalecamy natychmiastową zmianę!

Serwer ruszy na nowo dziś lub w razie problemów - najpóźniej jutro.

UWAGA! Na serwerze pojawi się nowy, wciąż tworzony silnik - MyTW (Mojego autorstwa)

Serwer będzie otwarty abyście mogli zobaczyć postęp prac, będę pracował jak najszybciej oraz poszukam dodatkowej pomocy aby prace zakończyć jak najszybciej :) Zanim jednak serwer ruszy chcę poprawić zabezpieczenia, początkowo na serwerze będzie działać tylko rejestracja, spróbujemy stworzyć oraz zająć się forum :)

Gra na serwerze będzie w pełni możliwa za MINIMUM miesiąc (Jeśli będziemy pracować bardzo szybko oraz nie natkniemy się na żadne poważne błędy), ponieważ serwer będzie posiadał zaawansowane funkcje AJAX gra będzie o wiele łatwiejsza niż wcześniej :)

Wiem, że wielu użytkowników nie za bardzo to zadowoli ponieważ nowy silnik wciąż jest robiony i gra nie będzie możliwa, jednakże po starcie serwera dam małą "niespodziankę", warto trochę poczekać no nowy, obugowany i zaawansowany silnik :)

Zapraszam na GG: 37808623 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...