Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ardanis [Dedyk] [Easy]

DriftyBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 836
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to czekam 10h i oblukam co i jak :) Ładna prezka plusik leci.

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

I znów jakaż to piękna prezentacja, wszędzie ochy i achy ale ... ? czy to jest Metin ? wszystkiego nawalone jak na jarmarku, poronione pomysły z czasowym oddawaniem do biologa ( serwer ponoć easy ), pomysł kompletnie z de z monarchą, wygląd miast m1 przykry jak kupa liści na jesieni, a system ulepszeń ... jestem ciekaw co z dropem ? bo założę się że jest do bani i będziecie na czasie robić poprawki, już widzę czat i głosy to nie dropi, tamto też etc. Oprócz oprawy graficznej która oczywiście ma przyciągnąć uwagę pozostaje kwestia najważniejsza : stan techniczny ! czyli na jakiej to maszynie jest postawione - podajcie mi parametry, a powiem wam czy w ogóle warto to ściągać bo znając Metin i to jak jest napisany każdy pomysł z dodaniem do niego czegokolwiek powoduje komplikacje, a wy tutaj dodaliście aż nadto  :D jaka przepustowość łącza ? nic o tym nie wspomnieliście i dlatego już mi się to dziwnym wydaje . Nie chcę być złym prorokiem ale nie widzę tego absolutnie, to moja opinia, a wszystkich hejterów którzy się rzucą na mnie bo złe słowo napisałem,pozdrawiam z uśmiechem od ucha do ucha  :D

Opublikowano

Zgadzam się z Niqem. Teraz jak zawsze dylemat jaką postacią grać xD ... Archerem bardzo ciężko się expi? ( w porównaniu do innych klas?) myślałem nad jego zrobieniem, bo jeszcze nigdy nim nie grałem szczerze mówiąc :D

Teraz tylko żeby był stabilny, częste eventy, dużo osób ONLINE, i klasy zbalansowane. Co do ilości osób sądząc po kom. wydaje mi się że będzie spokojnie na początek +500 (tak chciałbym)... czemu tak myślę? nie raz czytałem kom, widziałem prezki 2x gorsze a osoby cały czas to nowe przychodziły :) Zobaczymy jak to wyjdzie. 

Mówiłeś o prezencie na początek. Mam nadzieje że to będzie kostium jakiś lub wierzchowiec losowy  na stałe <3  Jeżeli za dużo wymagam to może... fryzurka jakaś? :P (najlepiej bez możliwości przekładania itp. Bo każdy od razu by porobił nowe postacie xD ...)

Opublikowano

Czytałem to z takim zafascynowaniem jak żadną inną prezentację wcześniej. Tutaj jest tylko nowości że aż głowa pada od zachwytu, ten dresik  musi być mój haha :D. Oby tylko wypalił serwer bez większych bugów i utrudnień, a na pewno tam zawitam na dłużej. 

@ -Teraz tylko jedno pytanie , w tomboli będzie trzeba dać sm/yangi czy co aby losować? 

@ - Kostiumy,fryzurki,pety tylko is ? 

@ - Jakaś reklama, yt, banery, fora?

Ogólnie jestem bardzo pozytywnie nastawiony jeszcze tylu nowinek i to autorskich nowinek nie widziałem, na pewno wpadnę na serwer, ale na jak długo to zależ od serwera :D

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Witam, zapewne wbiję, lecz mam pytanie: rozumiem, że część przedmiotów będzie dostępna wyłącznie w IS, ale czy po zakupie da się tymi przedmiotami handlować?

Pozdrawiam.

PS. Kozacka prezka ;)

Opublikowano

Wiecie o co chodzi wchodze w clienta i wyskakuje LOG ?? 

Również tak miałem lecz wystarczy pomyśleć... Hmmmm

Wystarczy do pobranego clienta wkleić patcher.

Następnie odpalić patchera i wybrać folder do zainstalowania (tu należy wybrać folder gdzie posiadamy wypakowanego clienta).

Bum... działa wystarczy użyć głowy do czegoś innego niż do noszenia czapek...

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Wszystko co jest w item shopie można zdobyć w grze? :)

Tak, z rozmowy z administracją w nocy na tsie wynikło, że jest wszystko do zdobycia w grze co się znajdujew is'ie

Opublikowano

Przecież to widać ewidentnie, że serwer pod is.

Wszystkie itemy, które są w nim dostępne są czasowe.

@Edit. Wpadnę na pewno i przetestuję. 

Opublikowano

Przecież to widać ewidentnie, że serwer pod is.

Wszystkie itemy, które są w nim dostępne są czasowe.

@Edit. Wpadnę na pewno i przetestuję.

oby sie nie wyjebał tak szybko jak xantis .

Opublikowano

wyje. jak Xantis? a co już OFF? xD Przecież wczoraj czy przedwczoraj było na liczniku ponad +700 osób :D i dużo osób zachwalało  

Ok już nieważne :3 Czytałem właśnie kom. pod tamtym serwerem. No cóż, zdarza się najlepszym :) Mam nadzieje że z tym tak nie będzie! 

Opublikowano

1,6gb client ? na pewno dało by go się "Odchudzić"

Na serwerze zawitam wygląda ciekawie, lecz rowniez bym zmiejszył ilość fryzur... to że są czasowe to i dobrze, nikt was nie zmusza byście kupywali coś z is a to że jest na czas to osoby które chcą kupywać to sobie kupia i zapewnią wam wszystkim którzy marudzicie na is to wam zapewnią że serwer będzie stabilny i będzie włączony...

@Edit :

podajcie mi serwer który nie jest stawiany pod is ?

Po co ktoś się męczy inwestuje traci swój czas jak myślicie po to by sie cieszył że ma dużo graczy na serwerze ?

tak po to też ale dużo graczy na serwerze oznacza większe zyski, więc każdy serwer mt2 jest zawsze stawiany dla zarobku.

😅

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...