Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy exploit?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

k***a, zagralem dzisiaj z 7-8 rankedów i dwa razy trafiłem w platynie na dwóch polaków którzy tego używali. Jeden stwierdzil ze wbije na tym diament, potem zmieni nick za RP i bedzie miec haj lajf. cebulactwo level hard.. :v

I co z tego że nick zmienią, skoro loginu już nie.

Działa zapraszam nick EUNE smurf: miotła :)

A ciebie to na youtube już widziałem :D

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

smurfy smurfami ale czekajcie jak zbanują wam też zwykłe konta :) podam przykład dissa , za kupione konto ,które wbijane było na botach dostał permbana na konto i bana na swoim zwykłym koncie :) napisał odwołanie ,że nie zdawał sobie sprawy ,że kupił konto expione na botach dostał bana na swoim głównym koncie tylko na 7 dni.

Ciekawe będzie jak wy dostaniecie perbany na swoje wszystkie konta i co napiszecie w swoich odwołaniach :).

Bola jeszcze można darować bo da się na to wygrać ale to ? mocna przesada

Opublikowano

Oczywiście, ze gracze :D Pisali, że Riot mnie namierza i będę płacić :D

No niestety mi na ARAMie nie działa. Mam "kutlasa", 2 mieczyki (daggery) i po próbie kupna botrka nie dzieje sie nic ciekawego tak więc idę na normalki bo tam boby niezłe i szybko IP/PD nabijam

Hhahahahahahhahahaha japierdole takiej beki jeszcze nie widziałem :D

Chyba ich pojebało ze rito moze namierzyć lol

Aby se gram na 10 levlu chociaż mam jeszcze 3 konta 30 lvl xD

Opublikowano

czemu to gówno jak wracam do sklepu to mi sprzedaje potki i od nowa musze kupowac i tracic kase. Jak tego bota mozna wykorzystac dla supporta? czy da się zrobić tak żeby skille nie miały cd ?

Opublikowano

nie działa mi qss kupiłem go i nic sie nie dzieje.. help

Bo klikasz wtedy sam sobie trinketem na sobie ;] ale to jest useless bo i tak wykryją ;d

smurfy smurfami ale czekajcie jak zbanują wam też zwykłe konta :) podam przykład dissa , za kupione konto ,które wbijane było na botach dostał permbana na konto i bana na swoim zwykłym koncie :) napisał odwołanie ,że nie zdawał sobie sprawy ,że kupił konto expione na botach dostał bana na swoim głównym koncie tylko na 7 dni.

Ciekawe będzie jak wy dostaniecie perbany na swoje wszystkie konta i co napiszecie w swoich odwołaniach :).

ja p******e ale porównałeś. Zwis to jest osoba publiczna i to było pewne w 100% że to ON kupił te konto. Riot nie udowodni mi, że smurf (21lvl), na którym używam tego skryptu to jest smurf mojego konta Diamond5. Jak mi udowodni? IP? Mój kolega czy brat się mógł tu logować więc nie pierdol mi głupot "redditowy" obrońco.

Opublikowano

Bo klikasz wtedy sam sobie trinketem na sobie ;] ale to jest useless bo i tak wykryją ;d

tylko że jak klikam na trinketa to uzywa trinketa a nie qss i mam normalny cd...

Opublikowano

Mam problem gdy chcę go zainstalować.

http://scr.hu/27nm/6ockl

A log taki:

http://scr.hu/27nm/6crgg

Aczkolwiek nie mam go i nie trybi nic.

http://scr.hu/27nm/n6361

Tego też coś nie moge zaktualizować.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

bronz smurf, w 14 Lis 2014 - 12:21, powiedział:snapback.png

tylko że jak klikam na trinketa to uzywa trinketa a nie qss i mam normalny cd...

Opublikowano

bronz smurf, w 14 Lis 2014 - 12:21, powiedział:snapback.png

Gdy kupujesz qqs nie mozęsz mieć kupionego trinketa.

Opublikowano

Wiesz Disa ogląda tysiące ludzie, a wśród nich jest wielu jego wróg którzy czekali aż popełni jakiś błąd, no i takowy popełnił. Zresztą podobnie było z Nitrem, serio myślisz że gdyby Nitro nie był osobą publiczną to by dostał bana? Oczywiście mógłby go nadal dostać, ale szansa na to drastycznie by spadła.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

Jak ktos chce pograć, to pisać PW, mogę zrobić konto na każdym servie, i potrolluje sie jakies normale :D Samemu trochę lipa.
Jak ktoś nie umie tego użyć:

1. Kupujesz trynkieta (huehue)
2. Zbierasz 3200
3. Klikasz w skrypcie Enabled na ON
4. Kupujesz BOTRK'a (w c**j ważne: nie możesz mieć ŻADNYCH itemów w EQ oprócz tego trynkieta, kompletnie pusty ekwipunek musisz mieć, przed zakupieniem Botrk'a, bo exploit nie zadziała).
5. Spacja i Profit.

Opublikowano

Używa ktoś na rankedach? Ale ubaw z*******y :D 12 reporcików  w 4 grach.

#pentasorakągimbysiecieszo

Największa beka jest z kretynów, którzy Ci grożą banem na IP :DDDDDDDDDDDD

Tu ss'ik z gierki. Typek specjalnie trollował bo wiedział, że jestem odpalony więc dał im wygrywać ale ja uzbieram hajsiwa i był base-race :]

2911814159706601212358.jpg

Ogólnie to ich oplułem i zwyzywałem bo jak można przegrać ja sam i Morgana pomagała pushować a oni w 5 pushowali mi mida - beka.

Opublikowano

Działa jeszcze :D Beka w ch*j z tego exploitu :D, takie pytanie da się odpalić 2 razy LoL'a? Żeby 2 konta naraz chodziły ? :D Bo chętnie bym sobie wykierował konto :D

przez maszyne wirtualna, i możliwe że też przez sandboxa da rade 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...