Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy exploit?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu to gówno jak wracam do sklepu to mi sprzedaje potki i od nowa musze kupowac i tracic kase. Jak tego bota mozna wykorzystac dla supporta? czy da się zrobić tak żeby skille nie miały cd ?

Jak umierasz chyba to znikają potki itd, ale jak kupisz od nowa to hajs ci oddaje odrazu więc nic nie tracisz -,-

Jak ktos chce pograć, to pisać PW, mogę zrobić konto na każdym servie, i potrolluje sie jakies normale :D Samemu trochę lipa.

Jak ktoś nie umie tego użyć:

1. Kupujesz trynkieta (huehue)

2. Zbierasz 3200

3. Klikasz w skrypcie Enabled na ON

4. Kupujesz BOTRK'a (w c**j ważne: nie możesz mieć ŻADNYCH itemów w EQ oprócz tego trynkieta, kompletnie pusty ekwipunek musisz mieć, przed zakupieniem Botrk'a, bo exploit nie zadziała).

5. Spacja i Profit.

Mogę zagrać ale mógłbyś jakieś passy do konta zrobionego przez ciebie podać, bo na głównym mi sie nie chce. I najlepiej nie na EUNE xD Ps: Nie trzeba mieć pustego eq, wystarczy pomyśleć.

Opublikowano

Musisz mieć puste EQ w momencie kupowania BOTRK'a bo inaczej nie zadziała, Tress raczej wie lepiej ;/
A jak ktos chce pograć to na eune dodawać BotrkExploitLord

Opublikowano

Gówno prawda, złożyłem sobie normalny build na normalu, pod koniec jak dostawaliśmy sprzedałem 1 itemek i kupilem sobie botrka (mialem odpalony exploit) i normalnie dzialal, po kupienie i szybkim sprzedaniu botrka przez bota kupilem znow item, który wcześniej miałem i skrypcik działał, wygrałem grę na koniec trzymając spacje... Pozdro dla tych co im nie działa gdy mają coś w eq.

Ogólnie skrypcik fajny, ale jak dowalą serią banów, to się posracie.

Opublikowano

Pewnie można mieć ulta odpalonego cały czas.

Jestem w lobby, zaraz ogarne.

Eee, jakieś gówno które niemal nic nie robi. Nie tracić czasu.

To je fake przecie ;_;

V0a19Z.gif

Opublikowano

Za trening bojowy dostaje sie 3 lvl. Tak przynajmniej było.

Co mam zrobić żeby to chodziło ?

skrypt oczywiśćie wgrałem .

napisz krok po kroku .

Włączam gre i co

kupuje i tak na start botrka i co mam 3200 gold a ikupuje 2 botrka ??

WTF?

Opublikowano

Nie trybi juz chyba

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Działa cały czas...po prostu bez obrazy ludzie ,ale jesteście "tępaki"... nauczcie się do cholery czytać uważnie.. piszę wszystko jaśnie jak co używać.. działa cały czas.. ludzie na rankach napieprzają radze nie grać bo spadną mmr

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Działa cały czas...po prostu bez obrazy ludzie ,ale jesteście "tępaki"... nauczcie się do cholery czytać uważnie.. piszę wszystko jaśnie jak co używać.. działa cały czas.. ludzie na rankach napieprzają radze nie grać bo spadną mmr

I takim kretynom właśnie powinni warny sadzić bo ja wstawiłem w innym temacie obrazki z napisami jak to robić i nadal nie potrafią bo pewnie angielskiego nie nauczyli w szkole.

Ja właśnie aktualizuje skrypt bo podobno w nocy był update, który daje możliwość, ze działa na nowej mapie i ARAMie normalnie. Zaraz sprawdzę.

Opublikowano

Potwierdzam, działa na aramie, 10 pent zrobiłem, beczka w c**j xD

na ARAMie normalnie kupiles i nie bylo bugsplata? Jak tak to z*********e bo wczoraj się bawiłem tymi sposobami by kupywać po "częściach". Zaraz dam znać bo odpaliłem custom Arama. Ogólnie to na ARAMie broken są też potki.. ciągle spamujesz skillami i mana wraca ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...