Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy exploit?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś link do strony (taki chat ) Gdzie ludzie od L# się zbierali ._. ( Wraz z iMeh'em ) ?

yyyyy nie istnieje? Po co ma istnieć skoro mają juz stronę joduska.me ?

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yyyyy nie istnieje? Po co ma istnieć skoro mają juz stronę joduska.me ?

Istnieje ;] Było tam z 400 luda ... Ostatnio tam siedziałem ... Ale gdzieś link posiałem ;_;

V0a19Z.gif

Opublikowano

kuźwa to jak to w końcu ma być i działa czy nie ? Mam nie kupywać wcale itemów i od razu za 3200 kupić calego botrka? czy na częsci ? jeżeli na częsci to jakie?

Opublikowano

Powiem Wam że tymi exploitami sami się wykopujemy. Riot wezmie się z to szybciej... Ja sądzę że w grudniu już poznamy jakiś nowy system anty botom... Wiem że brzmi to nieprawdopodobnie ale firma która ma tyle kasy da radę zrobić taki system które zwykle c++ nie obejdzie.

Miejmy tylko nadzieję że specjaliści od l# są lepsi od techników riotu.

Dlaczego w grudniu? Bo wtedy jest oficjalny zjazd riotu.

Zapewne wezmą się nie od strony wykrywania ich a zablokowaniu możliwości includowania czego kolwiek do ich gry lub mieszkania w plikach

x

Opublikowano

Powiem Wam że tymi exploitami sami się wykopujemy. Riot wezmie się z to szybciej... Ja sądzę że w grudniu już poznamy jakiś nowy system anty botom... Wiem że brzmi to nieprawdopodobnie ale firma która ma tyle kasy da radę zrobić taki system które zwykle c++ nie obejdzie.

Zapewne wezmą się nie od strony wykrywania ich a zablokowaniu możliwości includowania czego kolwiek do ich gry lub mieszkania w plikach

Tylko ze L# nie miesza w plikach. On injectuje dllkę do procesu gry i przed tym sie nie zabezpieczysz.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie zrobią "anty" na tego.,.. nigdy :) nie ma szans w tym problem

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Nie działa, ciekawe czy dostane bana na smurfie na którym przegrałem na tym exploicie duużo gier oraz czy będą naprawiać to z unlimited potki itd.

Opublikowano

Ja bym brechał jakby oni to "naprawili" tylko chwilowo a mianowicie zmienili 'id' botrka :D

Nie wydaje mi się T^T ... Wiesz może jak zobaczyć aktualne jego ID ;') ?

V0a19Z.gif

Opublikowano

na how2win było dziś coś takiego : 

Jeśli zdecydowałeś się na wielokrotne granie z graczami, którzy używali tego exploiota, to będziecie brani pod uwagę podczas karania graczy bez względu na to czy byliście tego świadomi czy też nie.

jest szansa że wyłapie bana za 5 gier w premade ?

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...