Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy exploit?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak to zainstalować?

jak biorę intall to mi wyświetla że błąd i nie da sie zainstalować a z githuba nie umiem do l#

//

przy evadee to samo

Jak to nie umiesz z githuba? Klikasz Install new assembilies, w github wklejach tego githuba z joduski i cisniesz, jak nie dziala to najpierw zaaktualizuj i skompiuluj LeagueSharp.common

Opublikowano

Oczywiście, ze gracze :D Pisali, że Riot mnie namierza i będę płacić :D

No niestety mi na ARAMie nie działa. Mam "kutlasa", 2 mieczyki (daggery) i po próbie kupna botrka nie dzieje sie nic ciekawego tak więc idę na normalki bo tam boby niezłe i szybko IP/PD nabijam

Opublikowano

No niestety mi na ARAMie nie działa. Mam "kutlasa", 2 mieczyki (daggery) i po próbie kupna botrka nie dzieje sie nic ciekawego tak więc idę na normalki bo tam boby niezłe i szybko IP/PD nabijam

Moze sproboj F5 i miej tylko skrypt na exploita.

Opublikowano

Podczas próby zainstalowania wyskakuje "wystąpił błąd podczas próby zainstalowania niektórych skryptów lub bibliotek", ktoś coś?

Opublikowano

Podczas próby zainstalowania wyskakuje "wystąpił błąd podczas próby zainstalowania niektórych skryptów lub bibliotek", ktoś coś?

Niektóre skrypty które są dostępne na githubie teamu TC-Crew są outdated, dlatego wyskakuje taki error.

Lecz skrypt o którym mowa, czyli RefundExploiter kompiluje się poprawnie.

QUhIR7.png

Opublikowano

Mi działa na ARAMie więc trochę to dziwne. Po za tym nie ma co się dziwić że lecą w kierunku cheaterów takie groźby, bo liczą na to że się wystraszysz i wyjdziesz z gry :D

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

diamond k***a 

haha :D Jaka dywyzja konta, że napierdalasz rankedy? :D

Mi działa na ARAMie więc trochę to dziwne. Po za tym nie ma co się dziwić że lecą w kierunku cheaterów takie groźby, bo liczą na to że się wystraszysz i wyjdziesz z gry  :D

A jak Ci wychodzi? Ja jak próbuje robić to "kutlas" nie przemienia się w botrka po prostu zostaje a te ciasteczko dla poro znika.
Opublikowano

To działa :D

Właśnie stuknęło D3

To nie obraza!!!

Jesteś głupi i przepraszam, że to piszę ale to prawda. Kto użył tego ma na 100% bana (tak było z Ashe bugiem - mass bany) więc głupio zrobiłeś cóż..

Opublikowano

k***a, zagralem dzisiaj z 7-8 rankedów i dwa razy trafiłem w platynie na dwóch polaków którzy tego używali. Jeden stwierdzil ze wbije na tym diament, potem zmieni nick za RP i bedzie miec haj lajf. cebulactwo level hard.. :v

Opublikowano

Zagrałem 2 rankedy na jakimś starym koncie i powiem wam że z*********e się spinają, po pierwszej grze do duo zaprosiły mnie z 3 osoby.

1361024187-U70874.png

Opublikowano

haha :D Jaka dywyzja konta, że napierdalasz rankedy? :D

A jak Ci wychodzi? Ja jak próbuje robić to "kutlas" nie przemienia się w botrka po prostu zostaje a te ciasteczko dla poro znika.

To ciasteczko daj na poczatku gry a potem po jednym itemie ;d

Opublikowano

xD w meczu report hacker a po meczu dodają na pw i i dont report u can we duo ?xD

7 osób podczas 3 rankedów mnie dodało

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...