Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy exploit?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam grałem beka z potkami i wardami <3

BTW Macie lagi na eune ?

Jak robić z wardami? I czy można to połączyć botrk+wardy? Bo botrk hack mi działa a wardy nie wiem jak

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak robić z wardami? I czy można to połączyć botrk+wardy? Bo botrk hack mi działa a wardy nie wiem jak

Na poczatku nie działal mi botrk a wardy tak teraz działa wszystko

88705450978566678444_thumb.jpg

Opublikowano

Tylko lipa, że nie działa to na zwykłego coutlasa (te małe gówienko od botrka) bo szybciej byśmy mogli bawić się a tak to bez feeda botrka dostałem w 18 minucie :/

Opublikowano

Nuda... nie warto tracić konta. 20' i poddają się :D a ile płaczu, że cheaty.

// Zagrałem jeden mecz z typami i usunąłem skrypt. Ciekawe kiedy ban poleci hehe. W sumie nudne to.

Opublikowano

Nuda... nie warto tracić konta. 20' i poddają się :D a ile płaczu, że cheaty.

No dokładnie. Ja złożyłem 3 warmogi na Teemo a oni sie dziwią czemu bije w c**j dmg :D Teraz idę Quinn adc kappa

Opublikowano

Jak chce dodać skrypt do listy to wyskakuje error : "Wystąpił błąd podczas próby zainstalowania niektórych skryptów lub bibliotek, sprawdź logi by dowiedzieć się wiecej." w logach nic nie pisze, HALP

Opublikowano

Jak chce dodać skrypt do listy to wyskakuje error : "Wystąpił błąd podczas próby zainstalowania niektórych skryptów lub bibliotek, sprawdź logi by dowiedzieć się wiecej." w logach nic nie pisze, HALP

Ja tak miałem to usunalem L# i pobralem nowe z L# downloadera.

PS Czo Ci gracze papieża oskarżają o haksy?

ufqbaf.jpg

Opublikowano

jak gralem z ziomkiem i ja mialem ale on nie to czy on dostanie bana?

No przecież było widać że tylko ty masz więc tylko ty jak już bana dostaniesz, ale pewnie nikt bana nie dostanie zbyt prędko xD

Opublikowano

jak najszybciej do tego botrka dojść... Nie moge tego zrobić żeby nie zginąć 10 razy wcześniej xD

Po prostu graj jak typowy noob czyli nie bij sie i farmij pod turretem. Do 20 minuty powinieneś mieć spokojnie.

Opublikowano

przytrzymujesz spacje i tyle. Na shota to Ci nie sciagnie doslownie bo to botrk a nie onehitkiller.

Na filmiku z twitchem koles na hita bral więc..

Opublikowano

Może ktoś podać dokładną instrukcją jak to zrobić ? jestem takim retardem, że się nie znam na tych plikach itp.

kup coś (polecam ta monete bo hajsu wiecej) i 2 potki ( pamietaj ze przed kupnem wyłącz no cd!!!) i nie kupuj trinketa, nazbieraj 3200 golda wróc sie do bazy wlacz no cd i kup botrk tryzamsz spacje i easy kille. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...