Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy exploit?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 253
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działa na wszystko.

Bugsplatuje tylko na nowym SR.

Faktycznie . Dzięki Bro ^^ A tak między nami ... Jak myślisz .... Za ile to z'fix'ują.. ?

V0a19Z.gif

Opublikowano

Faktycznie . Dzięki Bro ^^ A tak między nami ... Jak myślisz .... Za ile to z'fix'ują.. ?

Zależy od RITO. Ostatnio zrobili to dosyć powolnie więc daję jeszcze ze 3 dnia z tym hackiem ;)

Opublikowano

przynajmniej tyle ze cheaty chuje wypadno z gry i bedzie mniej bolów i ligszarpow 

jak zrobic zeby dzialaly niekonczace sie poty? Bo kupilem pota uzywam i znika

i dobrze 

Opublikowano

Dobra odpowiedź na pytanie

1.Start gry

2.Zaznacz w opcjach skryptu wszystko na zielono najlepiej (prócz Cast..)

3.Kup np warda/potkę i już masz ją nieskończoną.

jeśli chcesz zbugować coś jeszcze to przenosisz tą potkę na inne miejsce i kupujesz np eliksir i tak dalej.

Opublikowano

Dziala na nowym SR, trzeba kupowac po jednym itemie botrka. a inne sprzedac

Sprawdzales czy na pewno? W sensie mam 3200, wracam do bazy i kupuje : dagger, dagger, te gówienko 'kutlas' i dopiero botrk?  Bo na ARAM'ie bugsplatuje a niezla beka by tam byla.

Opublikowano

Sprawdzales czy na pewno? W sensie mam 3200, wracam do bazy i kupuje : dagger, dagger, te gówienko 'kutlas' i dopiero botrk?  Bo na ARAM'ie bugsplatuje a niezla beka by tam byla.

Jestem pewny bo mi tak dziala, musisz sprzedac wszystko i kupic po kolei te 3 itemki i dopiero botrk. Na aramie tak samo.

Opublikowano

sobie jaja robisz? 5 pent udyrem zrobiłem dosłownie przedchwilą xdd

Opublikowano

sobie jaja robisz? 5 pent udyrem zrobiłem dosłownie przedchwilą xdd

No mi nie działało jak normalnie robiłem. Ide customa zrobilem i przetestuje ten sposob. Trzeba sie rozerwac poki nie zalatali :D

Swoją drogą też wam grożą sądem? :D Bo mi grozili.

Gówno, nie działa. Próbowałem na ARAM'ie tego sposobu, że kupić po kolei i nie przerobiło mi to na nic bo spacja nic nie robiła. Ide normale :v

Opublikowano

No mi nie działało jak normalnie robiłem. Ide customa zrobilem i przetestuje ten sposob. Trzeba sie rozerwac poki nie zalatali :D

Swoją drogą też wam grożą sądem? :D Bo mi grozili.

Ale riot czy gracze? :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...