Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Arutan.pl - Tylko u nas realne nagrody

Mikolajek1233

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 507
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytań :

1. Konkretna data startu ?

2. Skąd truta ? Ile % na dropa ?

3. Jak będzie wyglądała gospodarka ?

4. Planujecie jakąś reklamę ? Jeżeli taki :

- u kogo ?

- jak budżet ?

Czy nie uważasz, że powinniście urozmaicić serwer o jeszcze jeden set ? Czy pozostaniecie przy klasyku ? 

Opublikowano

Mikołajek spisał się na medal. Napewno wejde nie z tego względu że chce wygrać 1000zł ,lecz z czystej chęci ponieważ tak dawno nie grałem na hardach,a ten aż sam sie prosi aby pobrać klienta + Technik 1 klasa. POLECAM !!

Opublikowano

Kilka pytań :

1. Konkretna data startu ?

2. Skąd truta ? Ile % na dropa ?

3. Jak będzie wyglądała gospodarka ?

4. Planujecie jakąś reklamę ? Jeżeli taki :

- u kogo ?

- jak budżet ?

Czy nie uważasz, że powinniście urozmaicić serwer o jeszcze jeden set ? Czy pozostaniecie przy klasyku ? 

naszym założeniem było stworzenie serwera za czasów starego globala. Reklama będzie oczywiście. Budżet jest dość wysoki około 3 tys. na samą reklamę.

Opublikowano

Najlepszy serwer na obecnym rynku wobec tych ujowych serwerów które myślą że się wybiją przy takim dziele jak to!

Piąteczka mikołajku ziomku oby tak dalej do przodu!

Polecam oraz życzę powodzenia :)

Opublikowano

co to wgł bedzie ?? zadnych nowości nie ma, wszystko z mpc, prawie jak gotowiec jakiś. 

nie polecam 

Skoro uważasz, że to gotowiec to proszę Cię o przedstawienie takich plików bądź takiego serwera :)

Opublikowano

Ja osobiście serwer polecam, dziękuję za owocną współpracę.

Na serwerze osobiście zawitam, gdyż tęskno mi za takim old'em.

Pozdrawiam serdecznie :)

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Nie macie na co hajsu wydawać i chcecie 1000 zł dać pierwszej osobie z maksymalnym poziomem? Jak na taki budżet to słabiutki serwer, ciężko będziecie mieli o graczy.

Opublikowano

Nie macie na co hajsu wydawać i chcecie 1000 zł dać pierwszej osobie z maksymalnym poziomem? Jak na taki budżet to słabiutki serwer, ciężko będziecie mieli o graczy.

3 tys na samą reklame budżet. Budżet na całość jest o wiele większy.

Opublikowano

Serwer jak serwer, nic ciekawego nie przyciąga.

Nie warto robić serwerów podobnych do Globala gdyż można iść na Globala i w to samo po grać.

Jeżeli konik ma być co 24H a dodania/zmianki tylko z eventów/bosssów to nie zagram, gdyż to jest za bardzo monotonne.

Serwer jest zbyt Hard, myślę że ludzie wolą jednak jakieś udogodnienia.

Mimo tego życzę powodzenia serwerowi.

Rozmyślcie nad paroma aspektami, np Medale czytanie co 4H-6H? Szkatułka serwerowa cokolwiek.

Opublikowano

Serwer jak serwer, nic ciekawego nie przyciąga.

Nie warto robić serwerów podobnych do Globala gdyż można iść na Globala i w to samo po grać.

Jeżeli konik ma być co 24H a dodania/zmianki tylko z eventów/bosssów to nie zagram, gdyż to jest za bardzo monotonne.

Serwer jest zbyt Hard, myślę że ludzie wolą jednak jakieś udogodnienia.

Mimo tego życzę powodzenia serwerowi.

Rozmyślcie nad paroma aspektami, np Medale czytanie co 4H-6H? Szkatułka serwerowa cokolwiek.

Administracja szanuje klasyki tak więc postanowilismy takiego stworzyć! Nowości to nie problem, a czy do końca jest tak fajnie jak jest wszystkiego wiele? Fajniej będzie jak to będzie przychodzilo z czasem :)

@Edit propozycja co do medali zostanie wzięta pod uwagę.

Opublikowano

No całkiem dobrze to pójdzie jak 3k na reklamę pójdzie, no i oczywiście ta nagroda zachęca. Myślę, że zagram jeśli będzie te 1,5k + graczy.

Opublikowano

Pytanie czy da się wbić maksymalny poziom :P?

Po za tym jak wbiją max lvl to potrwa to pewnie z kilka tygodni a może nawet miesięcy z czego serwer zarobi 5x tyle.

Prezentacja nic ciekawego nie prezentuje, więc nie spodziewajcie się wysokiej ilości graczy.

Strasznie chu.owo to wygląda:

brttkd.jpg

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pytanie czy da się wbić maksymalny poziom :P?

Po za tym jak wbiją max lvl to potrwa to pewnie z kilka tygodni a może nawet miesięcy z czego serwer zarobi 5x tyle.

Prezentacja nic ciekawego nie prezentuje, więc nie spodziewajcie się wysokiej ilości graczy.

Strasznie chu.owo to wygląda:

brttkd.jpg

ciężko określić w ile wbije się max lvl. Nie przesadzajmy, że kilka miesięcy! Poza tym nagroda za maxymalny poziom się nie kończy. Nagrodę realną będzie można zdobyć raz w miesiącu. Pierwsza nagroda będzie za poziom. Tak więc ja myśle, że jak ktoś poświęci troche czasu to zdobędzie ją w pierwszym miesiącu :)

@LikeYou Na nagrodę nie mamy zamiaru żałować gdyż to ona w dużej części decyduje o przyszłości serwera

Opublikowano

TF4aNyb.png

adorando.gif

Propsuje. Prezentacja elegencka oraz sam w sobie serwer w miare dobry, ciekawia mnie tylko te nagrody, a co jezeli bedzie 50 graczy na krzyz? :D

Oczywiscie polecam i zycze udanego startu.  I dobrze, ze tyle nie najebaliscie nowosci... to sie ceni ;-)

Opublikowano

TF4aNyb.png

adorando.gif

Propsuje. Prezentacja elegencka oraz sam w sobie serwer w miare dobry, ciekawia mnie tylko te nagrody, a co jezeli bedzie 50 graczy na krzyz? :D

Oczywiscie polecam i zycze udanego startu.  I dobrze, ze tyle nie najebaliscie nowosci... to sie ceni ;-)

Aby zapobiec 50 osob na krzyż nie szczędzimy budżetu na reklamę! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...