Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2-EridanuS

Mlodzieniec94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HocusPocus plis nie wcinaj się w każde zdanie... okej? Dlatego, że zapewne będzie 2 youtuberów...

y8HqE13.png                             

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HocusPocus plis nie wcinaj się w każde zdanie... okej? Dlatego, że zapewne będzie 2 youtuberów...

To są Twoje słowa, my nie chcemy na razie poruszać tego tematu ponieważ do oficjalnego startu trochę czasu zostało i wszystko może się zmienić.

Kiedy rusza oficjalnie bez bety?

Pod koniec miesiąca, 28-29 listopad.

Opublikowano

Serwer wygląda naprawdę ciekawie, jedyne co JA bym poprawił to kostium muszkietera i salsa, troszkę duże wartości na tle innych.

Świetny jest także pomysł z wykorzystaniem najstarszych setów do PvM. To kolejny + dla serwera, na 100% będę na starcie, a pewnie także przesiedzę wiele ładnych godzin przy tym projekcie.

Życzę wszystkiego dobrego ;)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Piękna prezentacja, na pewno kosztowała sporo roboty. Niestety serwerowi nie wróże wielkiej przyszłości, bo obecnie hardy nie są w modzie. Max 200 graczy. Mimo tego, powodzenia i obym się mylił.

Opublikowano

Piękna prezentacja, na pewno kosztowała sporo roboty. Niestety serwerowi nie wróże wielkiej przyszłości, bo obecnie hardy nie są w modzie. Max 200 graczy. Mimo tego, powodzenia i obym się mylił.

Możliwe, że to nie będzie do końca hard. Słuchamy porad, pomysłów osób, które grają na becie i staramy się realizować najlepsze, aby grało się jak najprzyjemniej :)

Opublikowano

Start za 2 Tygodnie zeby każdy zdążył prezke przeczytać ?? :D haha ja kołowrotek dla chomika zrobiłem bo mi sie palec już na scrolu spocił ..

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

Lista poprawek na dzień dzisiejszy:

- Poprawa literówek w questach,

- Biały Lew jest już na 48H, a nie na 24H tak jak był,

- Do stworzenia Zbroi Hwang nie jest już potrzebny Kamień Yin,

- Diamentowy/Tęczowy Kamień działa już poprawnie (za niedługo i tak będzie jeszcze troszkę edytowany),

- Poprawa misji Biologa z Konarami, teraz już pisze, że Kamień dropimy w Czerwonym Lesie,

- Zwiększenie spotów w grocie v2 i na Przylądku Smoczego Ognia,

- Zwiększenie DMG potworów w grocie v2,

- Niektóre przedmioty, które oddajemy do questów, m.in. Kwarc Piekieł, można już wyrzucać/chować do magazynu,

- W analizie Seon-Ponga przedmioty wpadają do ekwipunku,

- W Starożytnej Księdze, zamiast Czerwonych i Niebieskich Mikstur możemy kupić Różowe i Błękitne,

- Pierwsza misja z Kartkami z Pamiętnika została poprawiona,

- Zasuszona Głowa w Skrzyni Ucznia została poprawiona (wyświetlała chińskie znaki).

Na chwilę obecną, to większość, resztę dopiszę w miarę możliwości.

---------------------------

Forum zostało uruchomione. Jego adres znajduje się w zakładce na naszej STRONIE GŁÓWNEJ.

Opublikowano

Serwer tak beznadziejny że szok. Patrzę skile czytamy KU a tu nagle set eq z 5 chyba broni po broni 65 itp. Zmianki z dropu WTF. Truta tylko rip? Rly? Dodatkowo najlepsza prezka z gotowca od Kurlz'a tylko zmienione kolory duzej belki oryginalnie jest czerwona. ;) Nie wiem po co robić taki serwer. Nie zagram. 

Opublikowano

Serwer tak beznadziejny że szok. Patrzę skile czytamy KU a tu nagle set eq z 5 chyba broni po broni 65 itp. Zmianki z dropu WTF. Truta tylko rip? Rly? Dodatkowo najlepsza prezka z gotowca od Kurlz'a tylko zmienione kolory duzej belki oryginalnie jest czerwona. ;) Nie wiem po co robić taki serwer. Nie zagram. 

• Serwer jest bardzo fajny, od dawna szukałem takiego co się trochę pomęcze by coś zdobyć, chodź może sie wydawac, że zdobywanie ulepków jest trudne to eq nie trzeba aż tak usilnie ulepszać idealnie z lvl. Po to jest eq do expa by w nim expić a tak to się stopniowo zbiera ulepki i ulepsza eq.

• To, że zmianki dropią jest to dobry pomysł, ponieważ nie trzeba czasami da darmo wydawać kasy w sklepie, by je kupić, ale można tez je dropnąć, szczególnie jest to potrzebne nowym graczą, którzy nic nie mają (plus dodam, że bardzo dobry jest pomysł na to, by te zmianki leciały odrazu do EQ gdyż nie trzeba się martwić, że się jakomś zostawi).

• Może i bronie 75lvl są tylko z ripa co może Ciebie i wielu dziwić, ale są też (co jest bardzo ważne) bronie na 50lvl które dropią z mniejszych bosów i je można ulepszyć na broń na 75, więc aż takiego wielkiego problemu nie powinno być z tymi brońmy.

• Co do prezentacji, według mnie nie ważne czy jest zrobiona w jakimś darmowy programie, ale by była przejrzysta, czytelna oraz zawierała najważniejsze informacji. A o tej prezentacji nie można powiedzieć, że jest kiepska, bo ja takiem nie widziałem już od dobrych przynajmniej 2 lat, więc dla tej prezentacji daje wielki PLUS.

Podsumowując twój komentarz jest tylko beznadziejnym spamem. Powiedz mi prosze jeszcze jaki masz nick w grze. Dzięki temu sobie podsumuję dokładniej z tym ile ty grasz na serwerze, bo Ci którzy grają już troche na Becie nie narzekają, a im się jeszcze bardziej podoba.

Dodam jeszcze od siebie, że jest to idealny serwer (moim zdaniem) dla różnych gildii, gdyż serwer na pewno się szybko nie znudzi, ludzie aż tak szybko eq sobie nie zrobią więc wojenki będą z udziałem różnych eq, a co za tym idzie bijatyka będzie bardzo ciekawa. Nie ma szans by dużo ludzi miało perfekt eq na max poziomie, wiec na prawde można fajnie spędzić czas na serwerze. Dlatego zapraszam wszystkie gildii serdecznie do spróbowania smaku gry na Metin2-EridanuS.

Z góry dziękuje za przeczytanie i pozdrawiam Jarexs.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

KILKA SŁÓW PODSUMOWUJĄCYCH BETĘ SERWERA

Chcielibyśmy podziękować wszystkim uczestnikom bety za zaangażowanie i poświęcenie względem serwera. Podczas tego okresu wyłapaliśmy sporo usterek do poprawy. Oczywiście, zawdzięczamy to Wam. W ramach podsumowania, chcę wyróżnić kilka osób, które wzięły na poważnie słowo "BETA". Są nimi:

1. Aesil (HocusPocus) - 55 godzin + 17 godzin, łącznie 72 godziny.

2. Jarexs - 33 godziny

3. Arknes - 21 godzin

4. Ninjowiec - 19 godzin

5. Ichigo - 18 godzin

6. Gabriella - 15 godzin

7. Asthoard - 9 godzin

8. Yaku - 8 godzin

9. Gumball - 8 godzin

10. Xinum - 8 godzin

Wyróżnione przez nas osoby zostaną nagrodzone odpowiednią ilością smoczych monet do wykorzystania w naszym item shopie po starcie serwera. 

Jeśli chodzi o prezentację, wszystkie poprawki/zmiany serwerowe zostaną wprowadzone do kolejnej odsłony. Dnia dzisiejszego, w późniejszych godzinach wieczornych, rejestracja serwera zostanie zamknięta jak również dostęp do niego (z wyjątkiem kilku testerów, którzy dalej będą pracowali). Nasze forum póki co jest cały czas otwarte, więc w razie jakichkolwiek zapytań, proszę je kierować w tamto miejsce. Proszę o zamknięcie tematu. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...