Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2-EridanuS

Mlodzieniec94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem wrzucić to ostatnio, ale ale... Jak to mówią lepiej późno niż wcale. ;D 

Takie lekko prowizoryczne(Więc możecie hejtować-zezwalam, a jeśli ktoś ma lepsze propozycje niech się wykaże ingerencją twórczą.), ale każdy z Nas grał na nie jednym serwerze i wie chyba jak te bronie i zbroje wyglądają. A więc...

1. Zbroje PvP : 

kpwPyey.png

2. Bronie PvP :

2697a1a.png

3. Zbroje PvM : 

wrghQi6.png

4. Bronie PvM : 

cStEzFD.png

A tutaj jakby ktoś był ciekawy jak wyglądają te ostatnie zbroje i bronie(Na pewno lepsze jak te syfne z PL'a) : 

ZP1ZPeT.jpg

xDDDD

No ciekawe nawet, chodź jednak aż tak nie różnia się zbroje, ale jednak inne, bronie fajne tylko mi nie pasuje ta nowa broń po trucie, niech już lepiej zostanie śmiercio :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ciekawe nawet, chodź jednak aż tak nie różnia się zbroje, ale jednak inne, bronie fajne tylko mi nie pasuje ta nowa broń po trucie, niech już lepiej zostanie śmiercio :)

Mi też się to nie podoba, ale nie mogłem znaleźć nic innego.

Jak znajdę jakiś zamiennik to postaram się podmienić, a na razie niech zostanie tak. 

Co do śmiercionośnego ostrza... 

To było kiedyś czymś fajnym i nowym, dziś się nie wyróżnia niczym od Półtoraręcznego Miecza (Założę się, że mało kto wie na jaki to lv.)

Opublikowano

Ja tutaj jeszcze znalazłem takie fajne zbroje co mogły by być jako ostatnie (spoiler 1), a w spoilerze 2 też jakieś inne zbrojki, chodz ten wzór co leży np. na szamanie coś dziwnie wygląda, ale ten co jest na wojowniku już fajnie nawet :) Może któreś się spodobaja. 

PS. Znalazłem takie zbroje na moim kompie, bo kiedyś szukałem jakiś fajnych :)

SPOILER 1

d984sc.jpgg2nwct.jpgcbq7fr.jpglhkv9e.jpg

SPOILER 2

dm7ywh.jpg

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ja tutaj jeszcze znalazłem takie fajne zbroje co mogły by być jako ostatnie (spoiler 1), a w spoilerze 2 też jakieś inne zbrojki, chodz ten wzór co leży np. na szamanie coś dziwnie wygląda, ale ten co jest na wojowniku już fajnie nawet :) Może któreś się spodobaja. 

PS. Znalazłem takie zbroje na moim kompie, bo kiedyś szukałem jakiś fajnych :)

SPOILER 1

d984sc.jpgg2nwct.jpgcbq7fr.jpglhkv9e.jpg

SPOILER 2

dm7ywh.jpg

Jak dla mnie, te pierwsze jeszcze w miarę, ale drugie.. Takie trochę niewydarzone (Szaman, Ninja - Głowa)

Co do pierwszych nie mam zarzutów, lecz niezbyt pasują moim zdaniem. 

Opublikowano

Podajcie ts3 :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Logowanie jak i ogólny grafika clienta paint..

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Logowanie jak i ogólny grafika clienta paint..

Ale co ma wyglad clienta do serwera?

Sa testy beta, najwazniejsze by nie bylo bledow, bugow, clienta mozna zedytowac w pozniejszym czasie, btw. Lepszy zwykly client jak wydziwiany. 

Opublikowano

Po 1 broń na 10 można założyć od chyba 1 lvl przynajmniej na szamanie. Nudny jak dla mnie, grafika by polepszyła komfort gry. Więcej opcji w eq, więcej miejsca w ekwipunku, paint razi + system ulepszenia broni/zbroji nudny ;)  +   jaka reklama będzie?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Po 1 broń na 10 można założyć od chyba 1 lvl przynajmniej na szamanie. Nudny jak dla mnie, grafika by polepszyła komfort gry. Więcej opcji w eq, więcej miejsca w ekwipunku, paint razi + system ulepszenia broni/zbroji nudny ;)  +   jaka reklama będzie?

Jak dla mnie to pain nigdzie mnie nie razi ogólnie jest fajna atmosfera i miło się gra. A tak po za tym to mam pytanie - Czym zajmowałeś się dokładnie na TeamSpeak3 na Verdun.pl i kiedy tak mniej więcej tam byłeś?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie pomyślałeś, że z tym dzwonem to jest celowe? Nigdzie nie można go ubrać. A tutaj możemy bić nim już od 1lvl'a... 

System ulepszania nudny? Chcialbym zobaczyc czyjes wbijanie chociazby niebianki na +9.

Opublikowano

Chodzi mi o o zbrojki są nudne to samo z  broniami :) Byłem moderatorem/SA

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Chodzi mi o o zbrojki są nudne to samo z  broniami :) Byłem moderatorem/SA

A jaki miałeś nick, bo nie pamiętam bym miał takiego SA jak Trivor. 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Hiyuga :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Posprawdzałbym na becie jeszcze trochę, ale ostatnio nie ma czasu.

Mam teraz po prostu nadzieję, że po becie a przed officialem pójdziecie bardziej

w stronę MEDIUM.

Kiedy start ?

Opublikowano

Jak dla mnie zbyt mocno przypomina harda :) Tzn. za bardzo nie edytowałeś go Faza :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Posprawdzałbym na becie jeszcze trochę, ale ostatnio nie ma czasu.

Mam teraz po prostu nadzieję, że po becie a przed officialem pójdziecie bardziej

w stronę MEDIUM.

Kiedy start ?

28-29 Listopada, wystarczy czytac.

Jak dla mnie zbyt mocno przypomina harda :) Tzn. za bardzo nie edytowałeś go Faza :)

Nie każdy lubi grac na serwerze, gdzie wchodzi i ma 15 lvli za psa, ulepki z dzikow. i 15kk absu. 

Opublikowano

Ehmm jak dla mnie to po prostu wynika z tego, że jeszcze jak dla mnie dużo pracy przez Fazą :) + jaka reklama?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Czyżbyś sugerował serwer z "gotowca"?

Ehmm jak dla mnie to po prostu wynika z tego, że jeszcze jak dla mnie dużo pracy przez Fazą :) + jaka reklama?

Pracujemy ciągle, aby grało Wam się lepiej i osoby, które piszą do nas maile, oraz aktywnie uczestniczą w becie cały czas dają swoje pomysły, aby jak najbardziej dopracować wszystko przed oficjalnym startem.

Reklama będzie na pewno, ciągle rozmawiamy z youtuberami.

Opublikowano

Można wiedzieć z jakimi? :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Co to za roznica z jakimi?

Powiedzieli, że reklama bedzie, to po co dalej drazyc ten temat?

Opublikowano

Na razie nie chcę sprecyzować odpowiedzi na to pytanie, gdyż ciągle rozmawiamy. Gdy pojawią się pierwsze gp/odcinki, to dodamy je do tego tematu, ew. prezentacji w publikacjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...