Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2-EridanuS

Mlodzieniec94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ravie chodzi, tak?

Co do serwera, hmm... no w sumie widać, że sporo roboty w niego włożyliście co się szanuje, bo ostatnimi czasu brak ambicji u ''techników'' i każdy stawia na gotowcu.

Propsuje, powodzenia ;-) Widzimy się na starcie.

To 2 gunwno. 

Żeby nie bylo offtopicu to..

Kiedy ukarzą się inf dot. bety?

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do 15. minut pojawi się klient oraz rejestracja.

Klient gry i rejestracją są dostępne. Zapraszam chętnych TUTAJ.

www.metin2-eridanus.pl

Fajny wygląd strony głownej :) No to jestem już po rejestracji i czekam do jutra na start Bety ! Dozobaczenia

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Co do stronki gdzieś pouciekały wam ramki. Dokładniej w rankingu graczy, może gdzieś jeszcze, zaraz sprawdzę.

/Edit. 

Ino w rankingu graczy.

Opublikowano

Jeszcze raz zapytam, jak z reklamą?

Do oficjalnego startu serwera jeszcze trochę czasu zostało. W tej chwili nie jest w stanie odpowiedzieć jak to wygląda na dzisiaj, mogę jedynie zapewnić, że dołożymy starań, aby było jak najlepiej.

Opublikowano

piękna prezentacja lekko zacofanego Pl'a. 

nie ogarniam Was.. 

polecam każdemu serwerowi kopiowanie prezentacji bo każdy serwer to ma… Wtedy będziecie mieli wszyscy z*******e serwery i nie ważne czy tam będzie coś fajnego… coś nowego… coś przerobionego… czy czysty PLa… każdy będzie dobry.

Jednak faktycznie. Prezentacja kozak i dużo pracy w nią włożyliście. Efekt zrobiliście jeśli o to chodziło. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

piękna prezentacja lekko zacofanego Pl'a. 

nie ogarniam Was.. 

polecam każdemu serwerowi kopiowanie prezentacji bo każdy serwer to ma… Wtedy będziecie mieli wszyscy z*******e serwery i nie ważne czy tam będzie coś fajnego… coś nowego… coś przerobionego… czy czysty PLa… każdy będzie dobry.

Jednak faktycznie. Prezentacja kozak i dużo pracy w nią włożyliście. Efekt zrobiliście jeśli o to chodziło. 

W końcu każdemu serwerowi chodzi o zrobienie wrażenia na serwerze. Inne serwery, a raczej ich właściciele są, że tak powiem leniwi więc robią krótkie prezentacje i wciskają nam takie usprawiedliwienie jak - ,, więcej nie będziemy się rozpisywać by nie zepsuć wam zabawy, wejdźcie na serwer i sami przekonajcie się co mamy do zaoferowania ", a tak naprawdę mają na myśli - ,, dalej nam się nie chce pisać o serwererze, więc wbijcie na serwer by podbić nasz licznik graczy na serwerze! ".

Dlatego między innymi ten serwer jest tak wyjątkowy :) Bo tutaj Administracji nie chcę się iść na skróty, a wszystko zrobić dokładnie i jak najlepiej dla nas - graczy.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

z tym lenistwem to trochę zbyt śmiałe stwierdzenie… zawsze sądziłem że najważniejszy jest serwer a nie prezentacja.. i zawsze sądziłem że więcej czasu poświeca się na nowości bo zrobienie jednej trwa z kilka dni zazwyczaj… a zrobienie takiej prezki z 6h. Poza tym sądzę, że nawet nie wpadło do głowy jakiemukolwiek adminowi aby opisywać np dt (nie licząc Was)

..więc sądzimy inaczej.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

z tym lenistwem to trochę zbyt śmiałe stwierdzenie… zawsze sądziłem że najważniejszy jest serwer a nie prezentacja.. i zawsze sądziłem że więcej czasu poświeca się na nowości bo zrobienie jednej trwa z kilka dni zazwyczaj… a zrobienie takiej prezki z 6h. Poza tym sądzę, że nawet nie wpadło do głowy jakiemukolwiek adminowi aby opisywać np dt (nie licząc Was)

..więc sądzimy inaczej.

Prezentacja była stale ulepszana, wraz z nowościami/zmianami na serwerze. Nie jest robiona w 1 dzień, a nowości praktycznie są już gotowe do wgrania na serwer, więc z tym nie ma problemu.

Opublikowano

..więc sądzimy inaczej.

Proszę wybaczyć, ale jeśli zrobisz taką prezentację w sześć godzin, to będę pod wrażeniem. Nasza prezentacja była robiona kilka miesięcy stopniowo. Poza tym, nic w tym złego, że opisujemy każdy aspekt serwera, przecież nie wszyscy są tak doświadczonymi graczami metina jak Pan.

@Temat - podaję link do strony, gdyby jeszcze ktoś chciał wziąć udział w becie -

www.metin2-eridanus.pl
Opublikowano

Serwer jak najbardziej mogę polecić ze względu na Esme, dobra administratorka! ;)

Może po becie wejdę trochę pograć. 

Powodzenia!;)

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna serwer też, lecz muszę się do kilku rzeczy przyczepić:

-Drop po 1 KU z metka to średnie rozwiązanie ponieważ jak na 175lvl max nie wyobrażam sobie 90 lvl i aura m6-7 no bo tak może się stać lub po prostu dodać więcej KU do dropu lub zrobić ogólnie dostępne KU czyli Księgę Umiejętności bez podziału na Klasy i Umiejętności.

- Drop z Szkaty Serwerowej  od razu podział na trzy rodzaje szkatułek z KU poli itp. Wspomagacze Obranki, krytyki, roski i na normalne zwoje, zmianki, dodania, rady itp.

- Dungeony max  2 osoby bo ja sobie nie wyobrażam zbierać grupy 4-5 osobowej z tego połowa ma darmowy drop.

Po za tym to coś świeżego serwer Hard/Medium z 175 max.

A i jeszcze mam ciekawe rozwiązanie broni do Exspa bo widzę coś tam robiliście, lecz mam lepsze rozwiązanie, mianowicie ulepszenie/przerabianie Broni na 30 lvl np.

FmS(30lvl)+9 > Niebiański Miecz (60)+9 > Zatruty miecz (90) +9 > Śmiercionośne Ostrze (120-135) +9 > Coś od siebie nowego na 150-165lvl

I tak co 30 lvl broń do exspa przerabiana już z FMS oczywiście na początku jakieś łatwo dostępne ulepki a później oczywiście trudniej :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna serwer też, lecz muszę się do kilku rzeczy przyczepić:

-Drop po 1 KU z metka to średnie rozwiązanie ponieważ jak na 175lvl max nie wyobrażam sobie 90 lvl i aura m6-7 no bo tak może się stać lub po prostu dodać więcej KU do dropu lub zrobić ogólnie dostępne KU czyli Księgę Umiejętności bez podziału na Klasy i Umiejętności.

- Drop z Szkaty Serwerowej  od razu podział na trzy rodzaje szkatułek z KU poli itp. Wspomagacze Obranki, krytyki, roski i na normalne zwoje, zmianki, dodania, rady itp.

- Dungeony max  2 osoby bo ja sobie nie wyobrażam zbierać grupy 4-5 osobowej z tego połowa ma darmowy drop.

Po za tym to coś świeżego serwer Hard/Medium z 175 max.

A i jeszcze mam ciekawe rozwiązanie broni do Exspa bo widzę coś tam robiliście, lecz mam lepsze rozwiązanie, mianowicie ulepszenie/przerabianie Broni na 30 lvl np.

FmS(30lvl)+9 > Niebiański Miecz (60)+9 > Zatruty miecz (90) +9 > Śmiercionośne Ostrze (120-135) +9 > Coś od siebie nowego na 150-165lvl

I tak co 30 lvl broń do exspa przerabiana już z FMS oczywiście na początku jakieś łatwo dostępne ulepki a później oczywiście trudniej :)

A więc tak :

- Z 1 Metka może ci polecieć więcej niż 1 KU ponieważ lecą różne szkaty z których leci od 1 do 4 KU nawet (przeczytaj sobie dokladniej w prezce)

- Co do Dungeonow to moim zdaniem jest to dobry pomysł by były po 3/4/5 osób, bo powiem ci, że na tych Dungeonach da się ładnie dorobić :) A jak się boisz o darmowy drop dla innych co nic nie będą robili, to spróbuj skołować sobie ze 3 kolegów/koleżanek lub nawet gildie i razem grając na serwerze chodźcie sobie na dungeony, wtedy się nie będziesz bała, że ktoś nic nie będzie robił :)

- Co do ulepszania z Broni na 30lvl dalej, to według mnie jest to zły pomysł, ponieważ bronie na 30 lvl zdobyć to jest pestka, a co innego można powiedzieć o np. niebiańskim mieczu czy broni na 75lvl, więc według mnie powinno to zostać tak jak jest bo w końcu to jest serwer Medium/Hard i z broniami na 75 lvl trzeba się trochę pomęczyć by je zdobyć :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Czyli co, wychodzi na to że na trute szansa 3% ? 8S

Proszę was, już nawet na PLu lecą z zinów ... Nie róbcie sobie jaj, albo usuńcie

drop SYFU z ripa i zostawcie tam bronie 75 i stalki albo dodajcie je do groty ...

Może zagram. Prezentacja mimo, że sporo roboty przy niej ktoś włożył to strasznie słaba.

Po co tłumaczycie jak przejść dt ? Skoro jest takie jak zawsze ? xD  Niektóre objaśnienia dla totalnych

noobów co nigdy w metina nie grali ...

Jak wbijać Poli i dowodzenie ?

Opublikowano

Serwer został uruchomiony. Aby zalogować się do gry, należy pobrać patchera ze strony głównej, wkleić go do folderu gry i zaktualizować. Pozdrawiam.

Strona główna: 

www.metin2-eridanus.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...