Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2-EridanuS

Mlodzieniec94

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, no prezentacja mi się podoba aż z chęcią bym zagrał.

Jak wygląda reklama?

Reklama będzie na 100%. Więcej szczegółów nie zdradzamy.

Do kiedy beta potrwa , są przewidziane sm za bete? 

Beta potrwa prawdopodobnie tydzień. Wynagrodzenie w postaci SM jest zależne od waszej aktywności na becie. 

Opublikowano

A będzie właczone forum serwera, czy tutaj mamy pisac o bugach itd?

Nie jestem w stanie określić dokładnej daty włączenia forum. Bugi proszę zgłaszać nam w grze poprzez prywatną wiadomość lub na e-mail [email protected]

Wzór wiadomości email z bugiem:

Temat - Twój Nick z Gry
Treść - Treść bugu/problemu.
Opublikowano

Prezentacja dość długa i czytelna.

Szkoda że grafika to Free PSD Kurlza :/

No i co z tego? Nie ma to znaczenia, jest free więc mogą korzystać. Śmieszne... Póki co po becie wygląda fajnie. ;)

Opublikowano

Prezentacja dość długa i czytelna.

Szkoda że grafika to Free PSD Kurlza :/

Chyba po to jest darmowa, żeby dobrze ją wykorzystać.... 

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie, żeby coś, ale różnicy w wielkości spotów - co do PL'a to nie zauważam żadnej w dolinie.

+Pytanie.

Czy byłaby opcja postawić jakiegoś dodatkowego NPC'ta z itemami do biologa? Przynajmniej do 90lv.

/Edit. 

No może tylko ezo od Jinno jest troche większe.

Opublikowano

spoty nie są złe ale problem leży w czasie respa mobów.. w v2 to jest porażka, jak bedzie przy starcie expic w v2 chociaż te 10 osób to expienie będzie masakra.. po ubiciu jednego spota zdążyłem wybić kolejne 2 zanim wstał ten 1..

Opublikowano

Za szybko bijesz, po starcie nie bd tych dopalaczy itd, tak tak szybko spota nie wybijesz, a zanim wybijesz to sie zdazy zrespic. 

Opublikowano

kiedy oficjalny start ? nie byłem na becie dopiero zauważyłem zapowiedzi :D

Beta dopiero dzisiaj wystartowala i bedzie trwała przez tydzień, a start planowany na koniec listopada. Wystarczy sobie przeczytac prezke ;)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Lista błędów/poprawek, które zostały załatane/dodane do tej pory:

- Czat globalny, wszyscy widzą wiadomości wszystkich na czacie, każde królestwo ma swój przedrostek,

- Naprawienie resetowania jednej umiejętności zwojem od Handlarki,

- Poprawiono kilka questów (literówki),

- Dodano kolejne ulepszacze do npc (jeszcze nie wszystkie),

- Naprawiono Zwoje z 1 SM, od teraz się nie łączą,

- Czas oczekiwania po śmierci został zniesiony.

Lista będzie edytowana.

Opublikowano

Testy teraz trwaja?? bo nie moge sie polaczyc ;/

Ściągnij klienta, rozpakuj. Następnie ściągnij autopatchera wklej do folderu z grą i spatchuj klienta.

Opublikowano

spoty nie są złe ale problem leży w czasie respa mobów.. w v2 to jest porażka, jak bedzie przy starcie expic w v2 chociaż te 10 osób to expienie będzie masakra.. po ubiciu jednego spota zdążyłem wybić kolejne 2 zanim wstał ten 1..

Pomyślimy nad tym i może zmniejszymy czas respawnów spotów, aczkolwiek teraz masz skille p i dopalacze, na oficjalu tego raczej nie będzie tak szybko, więc wtedy ten szybszy resp może przeszkadzać. Musimy to przemyśleć i ewentualną odpowiedź damy w tym temacie.

Opublikowano

Prezentacja bardzo długa i treściwa, wszytko opisane dokładnie ;)

A co do serwera może on być ciekawy, ale chyba na wyższych mapach nie potrzebny już jest drop tych Magnetów itp.

Według mnie kilka tak zwanych ,, śmieci " zostało zostawionych do dropu, ponieważ są potrzebne te itemki do wytworzenia kawałków energii, a wiemy co na nie jest potrzebne :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Dobra, dobra.. wszystko pięknie i w ogóle ale boże, ludzie.. trochę kreatywności z tymi broniami/zbrojami. Czemu wrzucacie jakiś lepki syf co jest na każdym serwerze, zamiast zrobić coś porządnego, cokolwiek.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dobra, dobra.. wszystko pięknie i w ogóle ale boże, ludzie.. trochę kreatywności z tymi broniami/zbrojami. Czemu wrzucacie jakiś lepki syf co jest na każdym serwerze, zamiast zrobić coś porządnego, cokolwiek.

Jak według ciebie wyglądają porządne bronie/zbroje? Ustosunkuj się, bo zbyt wiele mi to nie mówi. Broni i zbroi jest na prawdę dużo, więc ciężko mi dojść do sedna tej informacji.

Opublikowano

Jak według ciebie wyglądają porządne bronie/zbroje? Ustosunkuj się, bo zbyt wiele mi to nie mówi. Broni i zbroi jest na prawdę dużo, więc ciężko mi dojść do sedna tej informacji.

Jak nikt mnie nie uprzedzi postaram się dodać propozycje do 20. 

Do zbroi od razu mówię, że 

Stal -> Nieb Stal -> Rubinowa Stal -> Hwang Królewski (ten niebieski-na woju) -> Swiety hw -> Krwawy Hwang ( Nie wiem jak reszta, mi się osobiście bardzo podobają te czerwone, więc lepszy byłby jako ostatni jak set z pla.)

XD8QNp2.jpg

A bronie postaram się do 20stej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...