Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin2-EridanuS

Mlodzieniec94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok dzieki, to teraz w nagrode dla mnie wystartujcie mozliwie szybko, bez bugow i z dobra reklama zeby sciagnac ludzi :P

Zapraszamy więc na bete, w celu wyeliminowania ewentualnych bugów!

• Odpowiedzi 168
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tak rozbudowaną prezentację czekałem bardzo długo! Doczekałem się ^^

Serwer świetny ale te skille mi nie pasują. Od razu P najlepiej albo chociaż G :)

Pewnie zagram, powodzenia :)

Skile łatwo się wbija, no chyba, że będzie (co jest pewne) odchyłek graczy, który będzie ksuć - mniejsza ilość dropu. Resp metinów jest dosyć duży, więc jeśli każdy by bił to co znajdzie - łatwo się dorobić na ku jak i wbić skile. 

hard/medium 175lv max -odstrasza

Zapowiedź może i ładna, ale pisana na chama byle dłużej... Do czegło służy pierścień teleportacji? Serio? Miejsce alchemika... stoi tam gdzie na każdym serwerze od 2 lat, ale co tam...

Przepisana wiki pla w zapowiedź + kilka nowych dungów.

Exp jak na medium/hard leci w miarę dobrze, nie wiem jak będzie teraz, ale na 1-wszej becie leciał ładnie do xxx lv. 

Czepiasz się szczegółów, nie każdy jest na tyle poinformowany co Ty, żeby wiedzieć gdzie jest owy alchemik, a w PT z tego co pamiętam były pokazane lokacje, a nie jak korzystać.

Mówisz, że kilka nowych dungeonów? W porównaniu z innymi serwerami tutaj jest o wiele więcej nowości. 

O której będą te informacje związane z betą?

Przyłączam się do pytania.

mmm. Miodzio.

ALE..

Czemu na kazdym fajnym serverze ten ostatni set broni / zbroi musi byc taki gowniany? Tyle ladnych modeli macie, czemu pchacie te syfiaste z PLa?

Oraz mala prosba - jak robicie taki server, ze trzeba ku, rady itd to na jaka cholere wstawiacie taki mega-ulatwiacz jak teczowy kamien dajacy od razu skill na P? Nie lepiej byloby z teczaka zrobic inne ulatwienei jak np brak czasu oczekiwania czy tez 100% ze wejdzie, ale da normalnie z g1 na g2, z g2 na g3 itd?

Przemyslcie to :)

Prezentacja elegancka, powodzenia.

Też się zastanawiam co do tych modeli, bo broni jest wiele, a prawie wszędzie te z seta 105 na PLu są, nie wiem dlaczego są aż takie ważne. Ale niektórym się podoba, więc co zrobić, to samo z ostatnią zbroją. Co do Tęczowego Kamienia, lepszym wyjściem byłoby zrobić - Kamień Duszy, który wbijałby skila z G1 na G5 np. - zaoszczędzamy czasu i kilku Duchowych.

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na Esme. Kiedyś razem współpracowałyśmy przy projekcie DieMt2, ale niestety kontakt się urwał. Mam nadzieję, że serwer osiągnie duże sukcesy, ponieważ domyślam się, że administratorka jak i cała reszta zespołu włożyła w to wszystko mnóstwo czasu i zaangażowania. ;)

Opublikowano

Zapraszamy więc na bete, w celu wyeliminowania ewentualnych bugów!

a gdzie wiecej info na jej temat, bo jakos przeoczylem? :D

Moze i bym wbil ;-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szanowni Państwo. Informacje odnośnie BETY.

Dzisiaj w godzinach wieczornych pojawi się testowy klient do gry. Zatem w związku z tą okolicznością, beta będzie uruchomiona od dnia jutrzejszego (godzina 10:00-11:00). Jeśli poruszać kwestię kont, to również dzisiaj w godzinach wieczornych pojawi się link do rejestracji kont.

Opublikowano

Prezentacja bardzo dobra. 

Ale jedno mnie odstrasza do gry.

Przeważnie gram sollo więc mnie 4-5 osób w pt odstrasza może zrobili byście wejście 2 osobowe zwłaszcza na te pierwsze dungeony później np. 3 osobowe pt by było dobre.

Jak wchodzą bonusy? ( mogłem przeoczyć w prezentacji ) 

Ale podoba mi się to że zmianki trzeba dropić dzięki temu cały serwer nie będzie latał w identycznie wybonowanym eq a o wygranej w pvp nie będą decydować krytyki. :)

Opublikowano

Prezentacja bardzo dobra. 

Ale jedno mnie odstrasza do gry.

Przeważnie gram sollo więc mnie 4-5 osób w pt odstrasza może zrobili byście wejście 2 osobowe zwłaszcza na te pierwsze dungeony później np. 3 osobowe pt by było dobre.

Jak wchodzą bonusy? ( mogłem przeoczyć w prezentacji ) 

Ale podoba mi się to że zmianki trzeba dropić dzięki temu cały serwer nie będzie latał w identycznie wybonowanym eq a o wygranej w pvp nie będą decydować krytyki. :)

Powtórzę się, tak, te 4-5 osób to na prawdę dużo, ale wyjdzie w praniu, ilu będzie potrzebnych uczestników do każdego z dungeonu. Bonusy jak wchodzą? Hm, pośrednio. Oczywistym jest, że za pierwszym razem, na pewno nie trafisz na 2000k hp i x4 15% abs. Trzeba samemu się przekonać jak to idzie, bo ciężko to słowami określić.

Opublikowano

Szanowni Państwo. Informacje odnośnie BETY.

Dzisiaj w godzinach wieczornych pojawi się testowy klient do gry. Zatem w związku z tą okolicznością, beta będzie uruchomiona od dnia jutrzejszego (godzina 10:00-11:00). Jeśli poruszać kwestię kont, to również dzisiaj w godzinach wieczornych pojawi się link do rejestracji kont.

A stary client od bety może być?

Czy potrzebuję nowy pobierać?

Opublikowano

Potrzebny jest nowy.

A same rooty nie dadzą rady?

/Edit.

Dobra nie było pytania, patcher pościąga to czego nie ma.

Opublikowano

mam tylko 1 pytanie dotyczące serwera, czy zmiana płci będzie dostepna ? jeżeli tak to co jaki czas ?

Tak, będzie dostępna. Czas oczekiwania na ponowną zmianę wynosi godzinę.

Opublikowano

Po prezentacji serwer wygląda fajnie i przyciąga uwagę. Jednakże mnir osobiście nie podoba się wygląd nie których zbroi i broni. Można znaleźć wiele lepszych. Ta bardziej przypominają serwer 4fun. Ale tak jak wyżej ktoś napisał. Można to zmienić. Osobiście chciałbym zagrać na becie. Czekam na informacje. A jak wygląda z reklamą?? Mam nadzieję, że serwer nie okaże się klapa... :) czekam na start!

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna i staranna, zachęca do gry, tylko że bez reklamy to nic nie da. Macie jakąś większą reklamę?

PS. Serwer przypomina mi balmorę :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna i staranna, zachęca do gry, tylko że bez reklamy to nic nie da. Macie jakąś większą reklamę?

PS. Serwer przypomina mi balmorę :)

Nie wymawiaj nawet tej nazwy, bo to jest jak Pan Ciemności - Voldemort. 

Każdy wie co to, ale boi się mówić o syfie.

Opublikowano

Każdy tak nie lubi FuBu, a taka jest prawda, że bal*ora jest jednym z lepszych serwerów.

Co do serwera liczę, że nie stanie się to co z większością serwerów, które powstawały bardzo długo.

579571423327107377857.png

Opublikowano

mam nadzieje że będzie reklama ;x w ostatnim czasie powstało kilka fajnych serwerów ale z powodu braku reklamy grało po 100-200 osób i gracze zaczeli odchodzic bo nawet handlować się nie dało z taka ilościa a co dopiero robić pvp/wojny gildi.

Opublikowano

O ravie chodzi, tak?

Co do serwera, hmm... no w sumie widać, że sporo roboty w niego włożyliście co się szanuje, bo ostatnimi czasu brak ambicji u ''techników'' i każdy stawia na gotowcu.

Propsuje, powodzenia ;-) Widzimy się na starcie.

Opublikowano

No, no. Prezentacja estetyczna i dobrze wykonana. Widać że się natrudziliście. Pomysły też dość ciekawe, lecz macie u mnie minus za zbroje PvM (2/10). Jak rozważnie dobierzecie osoby do Team'u to miejmy nadzieje że będziecie mieli przyszłość związaną z polskim rynkiem serwerów metin2.

Powodzenia i pozdrawiam.

Opublikowano

Ło panie! prezka stworzona bardzo estetycznie, widać dużo włożyliścię! :) powodzenia!

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

No, no. Prezentacja estetyczna i dobrze wykonana. Widać że się natrudziliście. Pomysły też dość ciekawe, lecz macie u mnie minus za zbroje PvM (2/10). Jak rozważnie dobierzecie osoby do Team'u to miejmy nadzieje że będziecie mieli przyszłość związaną z polskim rynkiem serwerów metin2.

Powodzenia i pozdrawiam.

Osoby w teamie są dobrane pod każdym kątem, aby wszyscy wszystkich uzupełniali.

Dziękujemy za tak miłe komentarze i widzimy się na starcie bety! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...