Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy]

ZabQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten "Source" co dodaje?

Więcej zakładek ekwipunku, więcej yang w eq,  większy handel, autorski hanel bryłkami. Można wystawić mieczyk na tobołku za 100b np. 

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więcej zakładek ekwipunku, więcej yang w eq,  większy handel, autorski hanel bryłkami. Można wystawić mieczyk na tobołku za 100b np. 

Aaa To fajnie. :) 

Sklepiki znowu wejdą w łaski. xD

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

@Kubek122 NIGDY ! ... Jak poprawią to połowa odejdzie, ludzie sie męczyli zeby wbic... A wy na łatwizne polecicie, przebolej to i na mapie 185 juz leci ładnie. Nie zmieniajcie tego...

Opublikowano

@Kubek122 NIGDY ! ... Jak poprawią to połowa odejdzie, ludzie sie męczyli zeby wbic... A wy na łatwizne polecicie, przebolej to i na mapie 185 juz leci ładnie. Nie zmieniajcie tego...

@Skype tylko jeśli to ma być serwer typu EASY to nie chciałbym siedzieć 3 godzin na wbijaniu jednego lvl (przykład z 184 na 185). Tak to można sobie expić na hardzie. Większość która wbijała lvl robiła to na Bugu, także proszę Cie.

Opublikowano

Na jakim bugu? Ja wbijalem 180-185 i zerwałem nockę, więc czemu akurat ty nie mozesz? :D

Noc jest po to żeby spać.

BTW. dużo osób bardzo się zniechęca tym expem, także polecam przemyśleć temat.

Opublikowano

Całokształt serwera epicki ale bronie ze śr i um do pvp to mnie odpycha ;)

Również nie przepadam za serverami z sr i um ,ale jakos nie odczuwa się tego tutaj :)

Z drugiej strony nie polecałbym ci zaczynać gdyż jest tyle bugów ,ze szok :)

Jest to zwykły gotowiec. Administracja również nie za profesjonalna ,ale wybór należy do Ciebie. 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Ojej w weekend godziny wieczorne a tu 430 online :)

Komuś chyba ludzie z servera uciekają :(

// Jak tam z waszym big update :)

Idioto pierdo***** nie mogę się już inaczej wyrazić, bo wkurwiasz mnie cały czas, ostatni raz CI odpowiadam na post kretynie.

BYŁ SERWER WYŁĄCZONY A TY GADAĆ BĘDZIESZ WYJDŹ Z TEJ PREZKI I NIE WRACAJ BO SPAMUJESZ JAK POJEBANY

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

co z tym source ? ;) coś nie wyszło ? :D

Wyszło wyszło, tylko musimy jeszcze poczekać aż krzywy zakoduje logowanie/wybór etc. do klienta i wtedy wam damy pełny.

Oj ból dupyy :) 

Zgloszenie juz leci. 

Ludzie wam z servera odchodzą i tyle na ten temat . :)

// JAK TAM TEN UPDATE KTOREGO COS NIE WIDAC.

A rapotuj, w d***e cie mam, nie będziesz mi szczeniaku w urodziny wkurwiał, zresztą twoja opinia jest równa 0 więc nie pozdrawiam Cie i nie życzę sobie spamowania w tym temacie.

PS: ostatni raz Ci odpowiedziałem bo Twój poziom intelektualny jest równy 0 tak samo jak Twoje odpowiedzi.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Odpowiadasz mi ostatni raz po raz 2 xD kogo poziom inteligencji jest 0 to ja nie powiem :)
Urodziny masz i siedzisz w domu przy metinie xD rozwalasz system , rowniez nie odpisuje juz na twoje posty, bo taki ból dupy zlapiesz ,ze szok :)

// naprawicie ikonki fryzurek czy nie umiecie ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Typie idź stąd bo nikomu nie imponujesz, masz jakieś problemy ze sobą ? Kompleksy ? Że usiłujesz zrobić pośmiewisko z serwera i jego ekipy? Nie pozdrawiam :).

PS. zajmij się swoim życiem, a nie mu będziesz mówił czy ma sobie siedzieć w domu w urodziny przed metinem czy nie . Zakompleksiały gruby pryszczaty szczylu ....

// Czekam z niecierpliwością na update i polecam serwer :)

DiiLManieK

a00da18fba74c.jpg
Opublikowano

Typie idź stąd bo nikomu nie imponujesz, masz jakieś problemy ze sobą ? Kompleksy ? Że usiłujesz zrobić pośmiewisko z serwera i jego ekipy? Nie pozdrawiam :).

PS. zajmij się swoim życiem, a nie mu będziesz mówił czy ma sobie siedzieć w domu w urodziny przed metinem czy nie . Zakompleksiały gruby pryszczaty szczylu ....

// Czekam z niecierpliwością na update i polecam serwer :)

DiiLManieK

Nie znasz mnie a mnie opisujesz ,jak sam powiedziałeś zebym zajął się swoim życiem to ty również mogłbyś gimbusie zając się sobą, a nie odpisywać na moje posty.

JEst to moja sprawa co usiłuję zrobić z servera,a pośmiewiska akurat nie musze robić bo juz stał się on pośmiewiskiem , tak samo jak admini :)

I nie wypowiadaj się na moj temat jak gówno wiesz .

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Autorski? Tego typu handel funkcjonuje na . od pol roku :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Osobiście nic do nikogo nie mam ale ludzie uspokójcie się xD Wy się ciśniecie na forum jak dzieci a większość pewnie wraz ze mną ma z was bekę hehe :D co prawda nie jestem tutaj administratorem oraz nikim od trzymania porządku ale trochę kultury. Proste i logiczne jak kur* budowa cepa :P

a teraz przejdźmy do nieco ważniejszych rzeczy - Serwerek polecam :) Jedyny fajny jaki ostatnio znalazłem, na którym gram, nie jest najgorzej a co ważniejsze jeszcze nie padł. Ostatnio te serwery padają jak muchy haha. 785 osób ONLINE nie jest źle. Kilka razy  jak sprawdzałem był okrągły tysiak, może nawet i więcej ...( jak każdy ma kilka minusów, plusów ale nie oszukujmy się - wszystkim się nie dogodzi xD )

jeśli można, co to za BIG UDPATE? bo tak trochę Ja nie w temacie. Z góry dzięki 

Opublikowano

Serwer konkretny, można się pobawić. Wszystko pięknie dograne, fajny kontakt z administracją... Tylko się rejestrować.

Polecam :-)

Qui est le prochain?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...