Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy]

ZabQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko czekam aż to g****o padnie. Nastała wielka chwila!

W tym miejscu chciałbym pozdrowić endymiona i innych 16letnich gangsterów. W prezce polecali serwer, skończylo się jak mowiłem (albo padnie, albo zostanie 50 graczy). Jak mówiłem również wcześniej oni nie nadają się na techników. Kompletnie nie potrafią nic. Co potwierdza możliwość cofki do stanu przed "BIG UPDATE".

Mam pytanie: Kiedy reklama u gimpera? Po cofce?

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze, nie kłam.

Endymion_
Napisany 30 październik 2014 - 17:49

Całkiem ok. Polecam.

Po drugie kiedy serwer będzie działał bez bugów?

Opublikowano

Serwer wystartuje o godzinie 18:00 ponownie wszystkie SM zostaną zwrócone z prośbą od graczy, KAŻDY ZACZYNA OD ZERA(Dla równego startu). Reklama rusza, jeszcze raz przepraszamy za nasze ostatnie błędy mamy nadzieje że dacie nam ostatnią szanse pozdrawiamy Team Laneris.pl!

odbanujecie mnie na fb? I kolejne pytanie, jak ktos wygral smocze monety, to zostanie mu cala ilosc zwrocona?

@i lepiejby było jakbyscie w piatek wystartowali, a nie w niedziele... i dopracowali wszystko do tego piatku, posprawdzali itp..

Opublikowano

Serwer wystartuje o godzinie 18:00 ponownie wszystkie SM zostaną zwrócone z prośbą od graczy, KAŻDY ZACZYNA OD ZERA(Dla równego startu). Reklama rusza, jeszcze raz przepraszamy za nasze ostatnie błędy mamy nadzieje że dacie nam ostatnią szanse pozdrawiamy Team Laneris.pl!

odbanujecie mnie na fb? I kolejne pytanie, jak ktos wygral smocze monety, to zostanie mu cala ilosc zwrocona?

@i lepiejby było jakbyscie w piatek wystartowali, a nie w niedziele... i dopracowali wszystko do tego piatku, posprawdzali itp..

O 18, ale w jaki dzień? kiedy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...