Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy]

ZabQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj lub  jutro prace zostaną skończone nad serwerem. 

Jeśli komuś znikło coś to po update automatycznie wróci na swoje miejsce. 

Skończone prace nad dodaniem bugów? Nic innego nie umiecie.:)

Gra tu jeszcze ktoś?

Opublikowano

400 online, licznik podkręcony czyli jest 200, z tego 150 to bs'y :D. p.s. licznik na pewno podkrecony, na 1 edycji miałem dostęp do komendy na sprawdzenie ilosci online i było 180 przy 500 na liczniku :P

Opublikowano

400 online, licznik podkręcony czyli jest 200, z tego 150 to bs'y :D. p.s. licznik na pewno podkrecony, na 1 edycji miałem dostęp do komendy na sprawdzenie ilosci online i było 180 przy 500 na liczniku :P

raczej nie, zobacz co się dzieje w m1 jinno i chunjo :P obojętnie jakie ch

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jak nie chcecie to nie grajcie, ja p******e, tez macie ludzie problemy. Macie zamiar narzekac, to spadac na inne prezentacje, bo ciagle widze jedne i  te same osoby, ktora hejtują, a gówno pewnie osiagnely, strzała.

Opublikowano

osiągnąłem na 1 edycji 15 złotych zbrojek, 5 setów eq ognia, bronie klasowe, szamana i mentala top 1 w pvp oraz miałem 200k sm na koncie, nic nie osiągnąłem, strzała.

Opublikowano

osiągnąłem na 1 edycji 15 złotych zbrojek, 5 setów eq ognia, bronie klasowe, szamana i mentala top 1 w pvp oraz miałem 200k sm na koncie, nic nie osiągnąłem, strzała.

nie wiem czy zauważyłeś, ale to nie 1 edycja. jeśli chodzi o serwer to pod względem technicznym lipa, pełno bugów, jednak jest ten klimacik PVP :) można wejść i się pobawić bez wydawania zł. graczy też nie brakuje

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Chwalisz sie czlowieku, czy zalisz, bo nie moge do tego dojsc? Nie podoba sie to wyjdz i nie wracaj.

Opublikowano

No to zaje**ście! :)

Tylko kogo to obchodzi?

@Edit

Co do licznika to myślę, że nie jest podkręcany. 

Jak tak sobie łaziłem po ch w m1 jino to na każdym było kilka osób nawet poza kołem(co nie zdarza się często).

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Od kilku dni nic innego nie robimy jak naprawiamy błędy dodajemy nowe rzeczy. 

Więc spokojnie. 

Jak ktoś pisze, że licznik podkręcony no niech cofnie kilka stron wcześniej dawaliśmy wiele razy dowody na to, że licznik chodzi dobrze.  

Będę zgłaszał takie osoby za robienie spamu w prezentacji :) 

Opublikowano

Zglaszać możesz. Póki co bany dostajesz tylko ty.

1. Kiedy ten update co miał być na początku października? xD

2. Co już naprawiliście? (zakładam, że nic)

Opublikowano

Mam pytanie, kiedy zostanie naprawione ulepszanie ? Bo zrobilem naszyjnik ognia na +0 i nie mozna ulepszac na +1 nawet :P

Opublikowano

Mam pytanie, kiedy zostanie naprawione ulepszanie ? Bo zrobilem naszyjnik ognia na +0 i nie mozna ulepszac na +1 nawet :P

Dzisiaj postaramy się wprowadzić source ale jeszcze musimy wszystko sprawdzić 10x żeby nie było tak jak ostatnio :) 

Opublikowano

co wy teraz chcecie od licznika/
Gra marne 700 osób i to w godzinach szczytu, nikt porządny z tego servera nie bedzie nagrywał na YT.
Wiec nie radzę łudzić się ze bedzie te 2k + czy chociaż 1k+ .
Mowilem,że server dno . NIe polecam zaczynac,ja na szczęscie eq wymieniłem ! :)
Powodzenia.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Dzisiaj postaramy się wprowadzić source ale jeszcze musimy wszystko sprawdzić 10x żeby nie było tak jak ostatnio :)

Chcialem zalozyc ten naszyjnik ognia +0 wzialem prawym, a on zniknal ... zostanie to zwrocone, czy nie ?

Opublikowano

Chcialem zalozyc ten naszyjnik ognia +0 wzialem prawym, a on zniknal ... zostanie to zwrocone, czy nie ?

Tak z tego co sprawdzaliśmy to kostiumy,pety etc automatyczną  zostaną zwrócone. 

Opublikowano

"

SurMistrz

Napisano dziś, 07:01

BaoBao Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 25K HP 20% na ludzi 200 Ataku.
Ognisty Ptak Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 5K HP 10% na potwory 
Lodowy Ptak Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 20K HP 50% na potwory  200 ataku 
Azraelus Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 12K HP 10% na ludzi 50 ataku
Piesek Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 12K HP 10% na ludzi 50 ataku
Lwuś Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 15K HP 10% na ludzi 100 wartośći magicznego ataku
Świnka Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 15K HP 10% na ludzi 50 ataku
Tygrysek Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 12K HP 10% na ludzi 50 ataku

Mogą zostać takie bonusy?"

Jesteście k***a śmieszni. Bugów na serwerze 10000000000, a jedyne update jakie robicie to update IS-u. Totalna patologia. Pozdro dla adminów i ludzi którzy bronią ten serwer w tym temacie:)
Opublikowano

"

SurMistrz

Lodowy Ptak Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 20K HP 50% na potwory  200 ataku 
Lwuś Zwierzak który dodaje bonsy takie jak. 15K HP 10% na ludzi 100 wartośći magicznego ataku

Jesteście k***a śmieszni. Bugów na serwerze 10000000000, a jedyne update jakie robicie to update IS-u. Totalna patologia. Pozdro dla adminów i ludzi którzy bronią ten serwer w tym temacie:)

Pety musiały zostać zmienione z racji, że wchodzi source chcieliśmy się zapytać graczy tylko o bonusy jakie mają posiadać. 

Opublikowano

@2x up jestes zalosny, jestem w publikacjach serwera, patrze laneris, ostatni post FlyKOX mowie pewnie hejt bo cos kojarze nick, a tu co ? xD Idz jak ci cos nie odpowiada czlowieku a nie zasmiecasz....

@I jak z tym sourcem ? Powinien dzis byc, czy raczej mam sie nie nastawiac?

Opublikowano

Masz się nie nastawiać. Sourca nie będzie. Mówię o tym od miesiąca. Nie zaśmiecam prezki, tylko mówię prawdę, która niektórych boli.

ps. Limit like wyczerpany? :D :D

Opublikowano

"

SurMistrz

Tylko do tego dojdzie source...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...