Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy]

ZabQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakbyscie mieli pojecie to byscie dali cos od siebie a nie stawiali gotowca ;)
we wtorek bylo 1,1 k osob max :)
Tyle moich postów w tym temacie.

// kiedy wejdzie tez big update? xD xD

715a95fd31834.jpg

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbyscie mieli pojecie to byscie dali cos od siebie a nie stawiali gotowca ;)

we wtorek bylo 1,1 k osob max :)

Tyle moich postów w tym temacie.

// kiedy wejdzie tez big update? xD xD

Gdybyśmy stawiali w pełni "gotowca" to byśmy nie mieli tyle online co mamy :)

No nareszcie wychodzisz z tematu, a "big" update opisany jest na naszym FanPage :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Specjalista
Opublikowano

Gdybyśmy stawiali w pełni "gotowca" to byśmy nie mieli tyle online co mamy :)

No nareszcie wychodzisz z tematu, a "big" update opisany jest na naszym FanPage :)

1,3k online,z tego 1/3 ludzi którzy bonują itemy na bs.

Takie pytanie,czy po wydaniu src dalej głównym ulepszaczem bd złote perły,bo pewnie bd 5 stron w eq to mam nadzieje że nie bd potrzeba po 5k pereł na jedno ulepszenie lub nawet więcej?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

1,3k online,z tego 1/3 ludzi którzy bonują itemy na bs.

Takie pytanie,czy po wydaniu src dalej głównym ulepszaczem bd złote perły,bo pewnie bd 5 stron w eq to mam nadzieje że nie bd potrzeba po 5k pereł na jedno ulepszenie lub nawet więcej?

Jak wejdzie source + nowe eq będziemy dążyć do tego żeby rozwinął się handel dlatego też na nowe eq będzie potrzeba sporo yang. 

+ Ulepszacze ale w mniejszej ilości niż do tej pory. 

od iZumiego. 

Opublikowano

Polecam spróbować pobrać z innej przeglądarki. 

Np Opera. 

ok

zbieram+

2h5qoeb.jpg

Akt. 21.11.2010 o godz. 01:07

zbieram +

Opublikowano

Jednak napiszę jeszcze jednego posta .. :)
Napisałeś wczesniej,ze jezeli stawialibyscie tylko gotowca to nie grałoby tyle ludzi i ze update tyle zajmuje..
Rozumiem ze update moze zajmować duużo czasu ,jezeli robi się nowe ITEMKI ,a wy po prostu zgapiliście " nowy " hełm z innego servera, gratuluję pomysłowości .
0 kreatywności , praktycznie wklad waszej pracy jest znikomy.. pliki innych serverów :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jednak napiszę jeszcze jednego posta .. :)

Napisałeś wczesniej,ze jezeli stawialibyscie tylko gotowca to nie grałoby tyle ludzi i ze update tyle zajmuje..

Rozumiem ze update moze zajmować duużo czasu ,jezeli robi się nowe ITEMKI ,a wy po prostu zgapiliście " nowy " hełm z innego servera, gratuluję pomysłowości .

0 kreatywności , praktycznie wklad waszej pracy jest znikomy.. pliki innych serverów :)

Bo co pokazaliśmy hełm adidasa oemdzi, source też zgapiliśmy od kogoś nie rozumiem?

Zauważ ze WSZYSTKIE serwery zgapiły ode mnie konkurs na FanPage i co k***a mam płakać z tego powodu?

Pliki innych serwerów mhm no ciekawe :D

PS naucz się stawiać przecinki powinno być zamiast  "duużo czasu ,jezeli" powinno być tak "duużo czasu, jeżeli" 

Wróć do szkoły i zacznij się edukować, potem komentuj piss joł!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Bo co pokazaliśmy hełm adidasa oemdzi, source też zgapiliśmy od kogoś nie rozumiem?

Zauważ ze WSZYSTKIE serwery zgapiły ode mnie konkurs na FanPage i co k***a mam płakać z tego powodu?

PS naucz się stawiać przecinki powinno być zamiast  "duużo czasu ,jezeli" powinno być tak "duużo czasu, jeżeli" 

Surek nie napinaj się tak pompko :) I tak każdy wie, że masz wyjebane na serwer a update wprowadzasz po to by mieć kolejny miesiąc dotacje w portfelu.

Opublikowano

mi mowisz o przecinkach ? 

Przecinki stawia się przed 'ŻE' " zauważ    ZE     wszystkie servery.. " swoich błedów nie widzisz :(   " SOURCE TEZ ZGAPILISMY OD KOGOŚ NIE ROZUMIEM " tutaj również powinien być przecinek , wstaw go w odpowiednim miejscu panie polonisto.

inne servery mają coś swojego ,a wy niestety nic :) 

A sory.. macie BUGI :)

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Polonista. Co ty k***a wiesz o poprawnym stosowaniu przecinków? Tyle co o stawianiu serwerów? :)

Twoja c*****a jak ten serwer wypowiedź powinna wyglądać tak:

Bo co? Pokazaliśmy hełm adidasa. O mój boże. Source też zgapiliśmy od kogoś? Nie rozumiem.

Zauważ, że wszystkie osoby prowadzące serwery zgapiły ode mnie konkurs na fanpage. I co k***a, mam płakać z tego powodu?

Pliki innych serwerów. Ciekawe :D

PS. Naucz się poprawnie stosować przecinki. Powinno być "[...]dużo czasu, jeżeli"  zamiast  "[...]dużo czasu ,jezeli".

Wróć do szkoły i zacznij się edukować. Później komentuj. Żegnam, z pozdrowieniami AmbrozjaMt2!

Nic więcej dodawać chyba nie muszę. :)

PS. Kiedy w końcu coś odbugujecie?

PS2. Gracze wam uciekają. Już 300 osób mniej.:)

Opublikowano

CO WY ODJEBALISCIE Z TYM BOSSEM NA MAPIE 185? :O Ze go w ogole nie widać (c**j wie gdzie on sie respi) to po pierwsze, po drugie ludzie mowia ze 3/4 hp im je ze skilla (ale nie wiem, bo jeszcze go k***a nie znalazlem)

@Usuncie te jego skille, ja p******e >.< ludzie powbijali 185 nadropili sie tych perel, wszystkiego, ja tez troche nieukrywam. Albo dodajcie bonusy na niego, typu diabły, albo usuncie te skille >.< . Zamiast k***a zostawic to na czym dorobili sie starsi gracze, tym nowym to tych nowych tylko odstraszacie... Naprawcie jeszcze exp na mapie 165 (levele 180-185) to juz w ogole wam podziękuję. Z dnia na dzien ten serwer pierdolicie.

Opublikowano

Dostać perma za nic. HAHahahhhaha powodzenia z taką adminustracją. :) Jak już dajecie bana to podajcie chociaż na czym sie wzorowaliście i bez żadnych ss ani podstaw do bana dajecie go. Beka :>

Opublikowano

Dostać perma za nic. HAHahahhhaha powodzenia z taką adminustracją. :) Jak już dajecie bana to podajcie chociaż na czym sie wzorowaliście i bez żadnych ss ani podstaw do bana dajecie go. Beka :>

czego się spodziewać po takiej administracji  ? :)

Tak samo jak z suportem ,gadają zeby pisać zgloszenia jak coś ,a nawet ich nie przegladają xD

Banda gimbusów i tyle na ten temat.

//  JaK tam reszta waszego bigg updaaaaate :) 

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

czego się spodziewać po takiej administracji  ? :)

Tak samo jak z suportem ,gadają zeby pisać zgloszenia jak coś ,a nawet ich nie przegladają xD

Banda gimbusów i tyle na ten temat.

//  JaK tam reszta waszego bigg updaaaaate :)

Miałeś wyjść z tematu ;O?

na supporcie odpowiadamy w ciągu 48h.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Miałeś wyjść z tematu ;O?

na supporcie odpowiadamy w ciągu 48h.

O k***a. Wiesz człowieku ile to jest 48h? Trzy razy zgłaszałem coś na wasz support i za każdym razem czekałem (+/-) tydzień. Jako ciekawostkę dodam, że moje ostatnie zgłoszenie, które nastąpiło w ubiegły czwartek nadal jest bez odpowiedzi.

Opublikowano

No także dostałem łaskawie emaila w którym pisze twoje konto zablokowane do dnia 13.11.14 (czyt. dzisiaj) do godziny 19. Także jest 22:07 konto dalej zablokowane. :> Zdecydujcie sie czy perm czy na 1 dzien czy wgl znowu zablokowane.......

Opublikowano

No także dostałem łaskawie bana w którym pisze twoje konto zablokowane do dnia 13.11.14 (czyt. dzisiaj) do godziny 19. Także jest 22:07 konto dalej zablokowane. :> Zdecydujcie sie czy perm czy na 1 dzien czy wgl znowu zablokowane.......

Zależy jak było banowane zgłoś się na support.laneris.pl w celu zgłoszenia problemu.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
Zależy jak było banowane zgłoś się na support.laneris.pl w celu zgłoszenia problemu.

Napisałem, czekam z wielką niecierpliwością. ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...