Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy]

ZabQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Źle widzę, czy po nagłej negatywnej reakcji swoich widzów Tream usunął pierwszy odcinek z Laneris? Prawidłowo.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tream został takiego hejta " że ten serwer jest zjeba**y" że aż go usunął i prawidło. To jest typowy gotowiec, kompletnie nic na nim nie robiliście, nawet nie umiecie ogarnąć i zbalansować klas postaci, było również sporo bugów typu exp w pt i do tego ten boss na mapie 185 który respił się co sekundę i niekompletnie nic nie robił a dropiło z niego w cholere pereł i przepustek a teraz respi się co parę godzin i jest ciężki do ubicia, także pozdro dla was. osobiście nie polecam. 

xD 

Opublikowano

Tream został takiego hejta " że ten serwer jest zjeba**y" że aż go usunął i prawidło. To jest typowy gotowiec, kompletnie nic na nim nie robiliście, nawet nie umiecie ogarnąć i zbalansować klas postaci, było również sporo bugów typu exp w pt i do tego ten boss na mapie 185 który respił się co sekundę i niekompletnie nic nie robił a dropiło z niego w cholere pereł i przepustek a teraz respi się co parę godzin i jest ciężki do ubicia, także pozdro dla was. osobiście nie polecam. 

Wejdź jutro na serwer z nowym klientem to zobaczymy :)

Opublikowano

jutro to jutro, mówię o dniu dzisiejszym ;) w tej chwili jest to typowy gotowiec na plikach aliena, na którym nic nie zostało zmienione. A co do update to już planujecie go od dawna, a jeszcze go nie widać, także dużo nie obiecuj bo sam wiesz jak jest. No nic powodzenia. 

Ups, Tream usunął filmik z tego syfu, prawidłowo. 

Czy yangi mają jakąś wartość na serwerze?

Yangi nie mają wartości, na serwerze nawet gospodarki nie ma, kompletnie 0 shopów. 

@ZabQ okej tobie już serio ten hajs nawrócił w głowie, bez komentarza. 

xD 

Opublikowano

jutro to jutro, mówię o dniu dzisiejszym ;) w tej chwili jest to typowy gotowiec na plikach aliena, na którym nic nie zostało zmienione. A co do update to już planujecie go od dawna, a jeszcze go nie widać, także dużo nie obiecuj bo sam wiesz jak jest. No nic powodzenia. 

Yangi nie mają wartości, na serwerze nawet gospodarki nie ma, kompletnie 0 shopów. 

Masz pliki aline2 dostępne na mpc jak i klienta. Pobierz sobie wgraj i porównaj bo piszesz głupoty. 

@ Pamiętajcie, że na starym kliencie nie będzie dało się wejść na serwer. 

/iZumi

Opublikowano

@up, jak jeszcze byłem ten moment TGM to sprawdzałem różnice pomiędzy aline a bugerisem, i różnica jest taka że wasz serwer jest jeszcze bardziej spierdolony xD

Opublikowano
laneris-pl-logo.png

Co zostało zrobione w update V 2.0.2?

- Nowy design clienta/patchera

- Przejście na source

- Dodanie bs'a 7 slotowego

- Dodanie 4 stron eq

- Naprawienie kostiumów

- Naprawienie fryzur

- Naprawienie alchemika

- Dodanie alchemika

- Naprawienie nno

- Dodanie max yang 999kkk

-Zabezpieczenie przed metin2mod.tk

- Powiększenie sklepów/handlu etc.

I kilka innych rzeczy, aby wejść na serwerz potrzeba klienta dostępnego tutaj:

Z góry mówimy j**** hejterów, takiego update nie da się zrobić w 1dzień... Dlatego nam tyle zajeło teraz update będą regulanie co 2-3dni.

Dziękujemy za pomoc:

Pozdrawiam, technik SuReK

Opublikowano

- Naprawienie fryzór- nie mam pytań, ludzie obeznani w ortografii, jak i w tworzeniu serwerów.

- Dodanie alchemika- dodany już jest od miesiąca, tylko nie działa! Nie wiem co to za nowość. :)

ps. macie na myśli naprawienie tekstur, naprawienie iconów, naprawienie bonusów. czy naprawienie permów?

BTW . na c**j kłamiecie ludzi, że kolejne updaty będą co 2/3 dni?

Opublikowano

- Naprawienie fryzór- nie mam pytań

BTW . na c**j kłamiecie ludzi, że kolejne updaty będą co 2/3 dni?

btw miałeś wyjść z prezki:) A tak wgl to nie kłamiemy :)

zapraszamy do pobierania klienta za 1h online około :)

Opublikowano

btw miałeś wyjść z prezki:) A tak wgl to nie kłamiemy :)

zapraszamy do pobierania klienta za 1h online około :)

Ty mi chcesz rozkazywać nieuku? Wyjdę jeśli uznam to za stosowne.

btw. czekam na odpowiedź. Dlaczego okłamujecie graczy?

btw2. Waga clienta to 1.5gb, co w nim jest o_O? (oprócz bugów)

Opublikowano

Ty mi chcesz rozkazywać nieuku? Wyjdę jeśli uznam to za stosowne.

btw. czekam na odpowiedź. Dlaczego okłamujecie graczy?

btw2. Waga clienta to 1.5gb, co w nim jest o_O? (oprócz bugów)

Czy ja Cie wyzywam? Nie oszukujemy graczy. Waga klienta jest taka bo nie jest zoptymalizowany nie było na to czasu, ale po update v3.x będzie już okej:)

Zachowaj trochę kultury rozmawiając z drugą osobą, + nie kieruj się opiniami innych ludzi bo to jest chore. 

Opublikowano

Widzę panowie kawał dobrej roboty, w sumie to nic przydatnego nie dodaliście.

WTF, po co w ogóle powiększenie sklepów?? Na Bugerisie nie handluje się niczym za yang : >

Moglibyście błędy w grze ponaprawiać, a nie zajmować się ''designem''.

Już widzę te updaty co kilka dni <śmiechłem>

PS. Zapomnieliście dodać 100 nowych rzeczy do IS.

3183514217139531243468.png
Opublikowano

To się nazywa prawdziwy szacunek dla gracza :)

87333141638819296186.png

Co z tego, że zrobiliście update? Skoro i tak gracze się żalą na znikające eq, brak możliwości ulepszania i tego że nie widać niektórych itemów? 

No i może ktoś mi z administracji serwera odpowie, czy macie zamiar zrobić z tym expem od 182?

Opublikowano

Już dawno takiej beki nie miałem z żadnego serwera jak z tego xDDDDDD

FAJNY SOŁRS FAJNY SKILL FAJNA ORTOGRAFIA.

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

zanim jeszcze w ogóle dostałem tego tgm na 1 edycji więcej pomagałem ludziom niż wy, na forum to samo, ale w końcu jestem tylko "spierdoliną z mpc" :D p.s. izumi na za hajs z isu kup sobie słownik bo 0 progressu w ortografii od zeszłego roku xD

Opublikowano

Brawo wchodze na serwer i co zastaje ? Wielkie gowno z 180k hp mam 100 polowy itemow nie da sie zakladac  ludzia poznikalo eq  teraz to jeden wielki syf  moglo juz zostac jak bylo :) 

Opublikowano

o co chodzi z nowym clientem? stary wywaliłem i przy odpalaniu nowego patcher -> błąd, launcher -> wlg się nie odpala

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...