Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl Nowa prezentacja, nowe oblicze! [Dedyk] [Easy]

ZabQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej Head Admin je ma więc nie tłumacz ich :)

Brawo chodzisz do technikum jestem z Ciebie dumny :) Wracając do tematu bo od niego odbiegamy co z itemami które stracili gracze?

Wystarczy napisać na support serwera. 

• Odpowiedzi 331
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy napisać na support serwera. 

Pisać do suporta jeżeli head admin jest w grze i może pomóc :) Ciekawe napisz do suporta i czekaj 2 tygodnie żeby zbroje odzyskać hmm interesujące. :) Co mnie obchodzi twoja legitymacja napisałem, że prawdopodobnie jesteś po zawodówce, a nie na 100%. Do tego to nie zmienia faktu ze kiblowałeś w trudnej gimbazie :) Tak czy siak servera nie polecam. Pozdrawiam.

Opublikowano

Pisanie na support nic nie daje. Poza stratą własnego czasu. Potwierdzam z własnej autopsji. Straciliście eq? Wydajcie w IS od nowa.

Opublikowano

Musisz napisać do supportu ale licz się z tym że dostaniesz odpowiedź po tygodniu , bo administracja to nie roboty :D Przypuszczam że eq odzyskasz po miesiącu lub wcale . Nie polecam! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pisanie na support nic nie daje. Poza stratą własnego czasu. Potwierdzam z własnej autopsji. Straciliście eq? Wydajcie w IS od nowa.

Musisz napisać do supportu ale licz się z tym że dostaniesz odpowiedź po tygodniu , bo administracja to nie roboty :D Przypuszczam że eq odzyskasz po miesiącu lub wcale . Nie polecam! :)

up. Ja nie odzyskałem. Mówi się trudno GMi to tylko ludzie też mają prawo do weekendu. Przeżyje.

Pamiętajcie administracja to nie roboty. Oni też maja prawo do odpoczynku :)

Opublikowano

Opisujcie dalej na swoje durne posty. 

- Wy faktycznie już nie macie szans na odzyskanie eq. Dziękujemy wam za gre :) 

@ o godz 18 odbędzie się konkurs OX zapraszamy wszystkich. 

Opublikowano

To, że nie mam szans na odzyskanie EQ już zauważyłem 3 dni temu. Nie mam zamiaru z tego powodu płakać. Przy istniejących bugach na serwerze mogę zrobić EQ w 2 dni (z wyjątkiem bao-bao, który kosztuje 75zł w IS). Dostrzegając wasz nieziemski intelekt można stwierdzić kilka kolejnych faktów.

Po pierwsze postawiliście serwer zbugowany w c**j.

Po drugie wiedzieliście, że nie jesteście w stanie naprawić bugów.

Po trzecie nigdy nie zostaną naprawione.

Po czwarte nie jesteście w stanie wprowadzić UPDATE.

Po piąte wasz team to jakaś kpina.

Po szóste serwer bez przyszłości, tylko dla $$$.

Po siódme prezentacja a serwer to dwa różne światy.

Po ósme czekam, aż go zamknięcie i ruszycie bez bugów za pół roku (hahaha)

Do ciebie UP nic nie mam jesteś tylko pionkiem od prezentacji i reklamy za 30zł. Problemem są head-admini, za których wszyscy dookoła muszą się tłumaczyć, łącznie z tobą.

Opublikowano

To, że nie mam szans na odzyskanie EQ już zauważyłem 3 dni temu. Nie mam zamiaru z tego powodu płakać. Przy istniejących bugach na serwerze mogę zrobić EQ w 2 dni (z wyjątkiem bao-bao, który kosztuje 75zł w IS). Dostrzegając wasz nieziemski intelekt można stwierdzić kilka kolejnych faktów.

Z tym się zgodzę, mieliście poprawić expa- oczywiście zajmujecie się czymś innym. Od 182 lvl exp idzie jak na Hardzie, na mapie od 165 poziomu nie idzie normalnie expić bo co chwile jest jakaś nie widzialna przeszkoda. Skończyłem grać jak na razie, może coś w końcu zrobicie.

Opublikowano

Po ósme czekam, aż go zamknięcie i ruszycie bez bugów za pół roku (hahaha)

Do ciebie UP nic nie mam jesteś tylko pionkiem od prezentacji i reklamy za 30zł. Problemem są head-admini, za których wszyscy dookoła muszą się tłumaczyć, łącznie z tobą.

Bao bao za 75zł? o.O

Może na następnym swoim serwerze surek wprowadzi jeszcze otwieranie handlarzy po 50zl ;D

33748387117269464751.png

Opublikowano

Ponieważ wyłączyli event. Event, który zepsuł całkowicie gospodarkę serwera. Mimo obietnic na fanpage, że za zdobycie 500 like pod postem(co udało się zrobić) miał być przedłużony do niedzieli 23:59. Taka administracja.

Opublikowano

Ponieważ wyłączyli event. Event, który zepsuł całkowicie gospodarkę serwera. Mimo obietnic na fanpage, że za zdobycie 500 like pod postem(co udało się zrobić) miał być przedłużony do niedzieli 23:59. Taka administracja.

Za 500 like pod postem Event miał być do Piątku do godziny 23:59 (do 7 Listopada) i tak było ponieważ podstawowo Event miał trwać do Niedzieli do 23:59 (do 2 Listopada)

Opublikowano

Gospodarka okropna za yangi nic nie kupisz jedyną walutą są złote perły.

Brak shopów.

Ludzi gra dużo jak na mój gust.

Balans postaci jest dnem ale tak na każdym serwerze Surka jest.

Błędy dmg broni co innego pisze a co innego daje.

Można wypisywać i wypisywać jeszcze ta nieskończona pelerynka (100 sztuk) która tak się rzuca w oczy ze masakra.

Opublikowano

Można prosić o SS z M1 ?

Jak zarobić ? Jak z gospodarką ?

Tak na każdym ch jest w m1 a na innych mapach też jest sporo ludzi

Co do gospodarki ciężko mi coś powiedzieć bo raczej nie ma większego problemu jak zdobywanie wszystkich ulepszaczy samemu :)

pmzQa3p.jpg

Opublikowano

Opisujcie dalej na swoje durne posty. 

- Wy faktycznie już nie macie szans na odzyskanie eq. Dziękujemy wam za gre :)

@ o godz 18 odbędzie się konkurs OX zapraszamy wszystkich. 

O ja nie odzyskam eq :( Nie oszukujmy się i tak bym nie odzyskał. Pozdrawiam <333

Nie polecam serdecznie <33

Opublikowano

Za 500 like pod postem Event miał być do Piątku do godziny 23:59 (do 7 Listopada) i tak było ponieważ podstawowo Event miał trwać do Niedzieli do 23:59 (do 2 Listopada)

876_bez_tytu_u22.png

Opublikowano

Tak na każdym ch jest w m1 a na innych mapach też jest sporo ludzi

Co do gospodarki ciężko mi coś powiedzieć bo raczej nie ma większego problemu jak zdobywanie wszystkich ulepszaczy samemu :)

pmzQa3p.jpg

Tak mało graczy w m1?

Jak wygląda PVP? Jaka postać najlepsza?

Opublikowano

up.

1.Na ogół jest więcej.

2.PVP nie ma sensu na tym serwerze. Każdy ma identyczne EQ. O wyniku przesądza znajomość bugów przeciwnika lub tragiczny balans postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...