Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMt2 [Dedyk] [Easy]

wach12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak wy panikujecie z tym klientem w 4 min mi się pobrał, ok rozumiem nie każdy ma neta ale uwierzcie mi, co wam to da że będziecie na starcie? full ludzi na psach? jutro i tak w topce będą ci co nockę zarwą a za 3 dni wgl nie będzie znaczenia czy ktoś zaczął idealnie z startem czy 2 h później 

Zgadzam się z tym, dodatkowo klient ma 882mb i pobiera się szybciutko. 

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tego w ogóle nie rozumiem. Jak jest ddos to się dzwoni na policję, podaje z jakich ip lecą pakiety i oni już się zajmują resztą. Uwierzcie mi, że nie tak trudno ustalić trasę. Kilku właścicieli tak zrobi i zobaczycie jaki się spokój zrobi kiedy do domów tych 15 latków wpadnie policja, aresztuje na 48 godzin i sprawa trafi do sądu. Nie bójcie się zareagować.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Boże, nie widzisz co napisałam nad Tobą i ktoś pare postów wyżej? Nikt Ci w tym momencie nie odpowie na to pytanie.

Poda mi ktoś adrest TS, proszę?

Opublikowano

Nie polecam serwera, administracja nie jest doświadczona w stawianiu serwerów + kiedyś wach również próbował startować z serwerem ale skończyło się na zapowiedzi

Opublikowano

Gdzie jest patcher? Bo mam clietna z bety i musze go spatchowac... Wrzuci tutaj ktos patchera? Prosze o pomoc. Z gory dzieki.

Opublikowano

Gdzie jest patcher? Bo mam clietna z bety i musze go spatchowac... Wrzuci tutaj ktos patchera? Prosze o pomoc. Z gory dzieki.

Na start trzeba pobrać całego kompletnego klienta ponieważ ten z bety już jest nie ważny. 

Opublikowano

Czekanko na serwer ^^ Kozacko sie zapowiada , odpalajcie juz ! ; p

Jeśli jesteś "prO" daj mi --- .

Lubie minusy.

Daj Tego Minusa !:)

Opublikowano

Ja tego w ogóle nie rozumiem. Jak jest ddos to się dzwoni na policję, podaje z jakich ip lecą pakiety i oni już się zajmują resztą. Uwierzcie mi, że nie tak trudno ustalić trasę. Kilku właścicieli tak zrobi i zobaczycie jaki się spokój zrobi kiedy do domów tych 15 latków wpadnie policja, aresztuje na 48 godzin i sprawa trafi do sądu. Nie bójcie się zareagować.

Czy ty slyszysz siebie wgl co ty piszesz? Takie serwery sa nielegalne wiec zalozyciel by predzej dostal po d***e

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...