Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMt2 [Dedyk] [Easy]

wach12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ktorej godzinie startuje serwer?

Bez obrazy, ale masz oczy w d***e? 

Start Serwera 07 - 11 - 2014 r.

Godzina: 20 : 00 

Opublikowano

Serwer przechodzi beta testy na szybko, klient zostanie dodany w godzinach wieczornych ... to się po prostu nie może udać :D istnieje duże prawdopodobieństwo że zaraz po starcie, serwer wyłączą celem usunięcia bug'ów, będą poprawiać do czasu aż wszystko przestanie działać, po czym ogłoszą ( a może i nie ) game over :D znów zachwalają jaka to prezentacja, ochy i achy, a życie swoje :D

Opublikowano

Czemu klient tak późno zostanie dodany?

Kiedy będzie uzupełniony w pełni is?

Dodajemy drobne poprawki :P 

IS bedzie gotowy przed startem ! 

bannermaly.png

Opublikowano

Trzabyło dodać prezke godzine przed startem..

Pewnie zawita ze 100 osób bo preska taka dzień przed startem to troche lipa, tydzień przed już powinna byc.

Opublikowano

Moim zdaniem to od tych oto zbrojek i broni są ładniejsze podstawowe hwangi ( inne kolory ) i bronie typu tasaki etc . To tylko moje zdanie , może rozważylibyście zmianę ? 

WQyaZF.png

Opublikowano

Zapraszam do oglądania :) 

Jak ze skillami?

Skille wchodza na G przy 17 punkcie a dalej trzeba Kamieniami Duchowymi jednak kamienie sa edytowane :) Na wejscie KD mamy 100% i nie mamy żadnych zbędnych regułek ani napisów poprostu klikamy G2 klikamy G3 itd ... Kamienie dropia z Metinów i bossów .

Mam nadzieję że to urozmaici grę.

bannermaly.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, dobry technik, cała ekipa dobra! Zapraszam, ciekawe jak na starcie będzie ^ ^

Myślę że na stacie będzie tak :

- Ludzi Dużo

- Mam Nadzieje że dobra atmosfera

- i Jeszcze więcej ludzi

Opublikowano

Jesli client bedzie o 19 to ja np nie zdążę pobrać jeśli wazy np 1gb...Pytanie do admina ( Będę je zadawać tak długo az mi odpowiedz) Dlaczego client nie był od początku prezentacji? Myślicie o ludziach z wolniejszym internetem? Nie wiem co chcieliście tym osiągnać, ale jest to głupie.

Opublikowano

Mam nadzieje ze na becie wszystkie bledy zostaly naprawione i ze ruszy ostro z kopyta bez bledow...

I gdzie dropi ten przedmiot co trzeba uzbierac 25 sztk aby zamienic na bron 75?

Opublikowano

Mam nadzieje ze na becie wszystkie bledy zostaly naprawione i ze ruszy ostro z kopyta bez bledow...

I gdzie dropi ten przedmiot co trzeba uzbierac 25 sztk aby zamienic na bron 75?

tak, wszystkie błędy zostały naprawione, przetestowane oraz oczekujemy do 20.00 :)

Opublikowano

Dobrze ze skille od razu nie na P :) Bo to strasznie popsulo by mi humor :D A tak to czuć nutkę tego mediuma i to mi się jak najbardziej podoba, mam nadzieje że serwer będzie na dłużej i max lvla nie wbije w 2dni :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...