Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMt2 [Dedyk] [Easy]

wach12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dobra ale chociaż nie przenoscie startu. chcę zobaczyć co i jak . Trudno wielu nie zdąży na start nic wielkiego dacie raty czy cos i bd git 

Co wy macie sobie grac z ratami z powodu ze my nie zdarzylismy sciagnac clienta?!

Opublikowano

Skoro kolega ma problemy z internetem to trzeba było szybciej wrzucać, a nie teraz coś odpierdalacie...Macie efekty swoich błędów

Opublikowano

Skoro kolega ma problemy z internetem to trzeba było szybciej wrzucać, a nie teraz coś odpierdalacie...Macie efekty swoich błędów

Dokladnie...

Bedzie sie przerabiac bronie 75 wyzej?

Opublikowano

No niestety inne serwery mają straszny ból dupy i nas Ddosują :)

Ale spokojnie pracujemy nad tym.

Jeżeli strona nie bedzie aktywna do 20 to start bedziemy musieli przełożyć na inną godzinę ale badzmy dobrej mysli !

bannermaly.png

Uczeń
Opublikowano

A co z GP? Czy nagrywanie odcinków będzie nagradzane kostiumem? ;> Z tego co widzę to na forum nawet nie ma odpowiedniego działu przeznaczonego na tego typu filmy, no chyba że się mylę ;)

Opublikowano

jak wy panikujecie z tym klientem w 4 min mi się pobrał, ok rozumiem nie każdy ma neta ale uwierzcie mi, co wam to da że będziecie na starcie? full ludzi na psach? jutro i tak w topce będą ci co nockę zarwą a za 3 dni wgl nie będzie znaczenia czy ktoś zaczął idealnie z startem czy 2 h później 

zqfiz8.jpg

Opublikowano

a czego oczekiwales od amatorow?

Dobrze, że Ty jesteś profesjonalistą  xD

Co do serwera, nie zagram, ale powodzenia na starcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...