Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMt2 [Dedyk] [Easy]

wach12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze ze skille od razu nie na P :) Bo to strasznie popsulo by mi humor :D A tak to czuć nutkę tego mediuma i to mi się jak najbardziej podoba, mam nadzieje że serwer będzie na dłużej i max lvla nie wbije w 2dni :)

w 1 dzien mozna wbic bodajże 120, a max lvl w 1.5 tygodnia nie pamiętam, zajrzyj do prezentacji

ponawiam pytanie skąd zdobędę nowe kostiumy?

wjub1h.jpg

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Totalnie nie przemyślane...Dawać clienta godzine przed startem...A potem będziecie srać, że wiara płacze, że nie było ich na starcie...

Opublikowano

Totalnie nie przemyślane...Dawać clienta godzine przed startem...A potem będziecie srać, że wiara płacze, że nie było ich na starcie...

Prawdopodobnie przeniesiemy na 20.30, ze względu na problemy z internetem.

Opublikowano

HAHAHA...Jeszcze lepiej...Przewiduje start jutro o 23, bo pózniej przecież się nie da...Jak narazie się nie popisujecie ^^

Opublikowano

Kurde ludzie robcie start najwyzej 15/20  minut  po dwudziestej to przynajmniej inni sciagna clienta bo i tak niektorzy w godzine nie sciągna (w tym ja)...

Uczeń
Opublikowano

A co z GP? Czy nagrywanie odcinków będzie nagradzane kostiumem? ;> Z tego co widzę to na forum nawet nie ma odpowiedniego działu przeznaczonego na tego typu filmy, no chyba że się mylę ;)

Opublikowano

Shayen muza servera Arias =D mmmmm. 

Oczywiście zapraszam Was wszystkich na start ! :)

Już niedługo.... !! :) 

Widzimy się w grze !

9YbAX2Z.png

Opublikowano

Typowy polski serwer :v

start przewidujemy dziś 20.00 , zbliża się 20.00 to start trzeba przenosić na inne godziny. pozdro . :)

20 minut pozostało do clienta. Kolega ma problemy z internetem i dlatego to tyle trwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...