Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AriasMt2 [Dedyk] [Easy]

wach12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 300
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak drop z riperów jest niezależny od lvl.

na serwerze nie ma juz bugow. Pelerynke mozna kupic u handlarki.

A skille konne?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Tak drop z riperów jest niezależny od lvl.

na serwerze nie ma juz bugow. Pelerynke mozna kupic u handlarki.

Pozdro.Generał Yohan wali po 30k krytyki po 100% GG

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Nie polecam tego syfu. W życiu nie widziałem gorszego gówna. Nie wiedziałem co napisać żeby bana dostać. Pisałem najgorsze obelgi, a mimo to dostałe.... kicka xD

Na chu j robicie OXa skoro macie pytania z innego serwera idioci.

Nie wiem co napisać... poprostu ten kto przeczyta mojego posta odradzam z całych sił ten .... "serwer". Strata czasu !@!!

Opublikowano

Nie polecam tego syfu. W życiu nie widziałem gorszego gówna. Nie wiedziałem co napisać żeby bana dostać. Pisałem najgorsze obelgi, a mimo to dostałe.... kicka xD

Nie wiem co napisać... poprostu ten kto przeczyta mojego posta odradzam z całych sił ten .... "serwer". Strata czasu !@!!

Prawie każdy serwer ma pytania ogólne. Natomiast obrażanie innych świadczy tylko o niskim poziomie twojej kultury osobistej.

bannermaly.png

Opublikowano

Czytanie twojego postu to strata czasu, własnie zmarnowałem klikadziesiąt sekund cennego mojego czasu by przeczytać twój śmieszny i mało inteligentny post ;x

Opublikowano

Administracja cały czas pracuje nad serwerem.

Wczoraj odbyły sie 2 eventy Zuo oraz OX

Na serwerze graczy przybywa bo widza że administracja się stara , jest dobry kontakt z nimi :)

Może troche osób uciekło na starcie ale każdy serwer zasługuje na 2 szanse :)

Opublikowano

Czytanie twojego postu to strata czasu, własnie zmarnowałem klikadziesiąt sekund cennego mojego czasu by przeczytać twój śmieszny i mało inteligentny post ;x

Nie chwal się, że przeczytanie paru zdań zajęło ci kilkadziesiąt sekund, twój poziom intelektualny musi być taki jak u dziecka z downem.

Administracja cały czas pracuje nad serwerem.

Wczoraj odbyły sie 2 eventy Zuo oraz OX

Na serwerze graczy przybywa bo widza że administracja się stara , jest dobry kontakt z nimi :)

Może troche osób uciekło na starcie ale każdy serwer zasługuje na 2 szanse :)

2 zuo + ox jednego dnia (na zuo gm ręcznie przywoływał moby, metki tylko do 30 lvla, 0 dropu)

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Nie chwal się, że przeczytanie paru zdań zajęło ci kilkadziesiąt sekund, twój poziom intelektualny musi być taki jak u dziecka z downem.

2 zuo + ox jednego dnia (na zuo gm ręcznie przywoływał moby, metki tylko do 30 lvla, 0 dropu)

Metki do 30 lvl ?

Do chyba były do metki spuszczone przez graczy

Bo ja biłem 90 i bosyy takie jak riper itd :)

Opublikowano

Serwer godny polecenia. Miała atmosfera, graczy w miarę sporo. Do tego co dzienne rozrywki :) 
Jak na razie się rozwija :) Polecam

Opublikowano

Jak exsp i kaska leci.

Opłaca się coś z IS kupować .

Ile osób online ?

Osób srednio około 150 i cały czas rośnie gdyż dużo osób przez problem ze startem zrezygnowało.

Zawsze opłaca sie kupic cos w IS , aczkolwiek tutaj wszystko zdobędziesz w grze czy to eventy czy dungi jakieś :)

Exp jest zróżnicowany do 93 wbijesz w 2h za to z 93 na 95 około 30-40 minut 

Od 95 nowa mapa do 120 wleci w 1 h

Proponuje spota -- Padnij gdzies i daj rozpocznij w miejscie

Potem od 120-135 około 2 h a dalej nwm :D

Ale skoro są juz 200 lvl w 3 noce to musi leciec

Opublikowano

Nie chwal się swoimi umiejętnościami w pisaniu, twój poziom intelektualny pisania musi być taki jak u dziecka z adhd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...